10-06-2013, 09:51 PM
ПокраЂени смо ;D
Чист пенал на Филипу Падалици није свиран.
ФК Црвена звезда - 2013/14
|
10-06-2013, 09:51 PM
ПокраЂени смо ;D
10-06-2013, 10:04 PM
(10-06-2013, 09:51 PM)Звездаш link Wrote:ПокраЂени смо ;D Уместо феноменално, и осталих мелодија, има рецимо и ова песма. Иде: "Падај, падај, падалице..." уместо "Варај, варај, варалице" ;D > ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
10-06-2013, 10:15 PM
Идеална прилика да онако изблиза гледамо шта знају и умеју и колико се залажу на терену... На почетку несхватљиа грешка Мартиновића, па тек онда Омеге који је био пред свршеним чином...
Дакле Мартиновић који је доведен као најискуснији штопер, нема појма! Човек је ПРОМАШАЈ!!! Омега колико зна, одличан је... Средина.. Тенк добар, сви остали просек... Нинковић по ко зна који пут показује да уме, али нема са ким... Напад... Мрђа потврђује зашто и раније није оставио дубљи траг у Звезди... Пада, лопта се одбија ко о стабло, катастрофа!!! Није могао да се замени Дауда, јер је он Пеле за Мрђу... А Дауда исто ништа посебно, онда нам је јасно колико је Мрђа лош.... Ужас, страшно, јадно... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
10-06-2013, 10:16 PM
Све потписујем, Мартиновић баба, и овај га је претрчао после Ифеаниа у Ивањици.
Осећао сам да ми је неко пљунуо у лице, чим је Мирић ушао уместо Нинета. Мислим да Славиши треба поцепати диплому или негде запалити, ничему не служи.. :-\
10-06-2013, 10:18 PM
По први пут у вези клуба се осјећам празно.
Једноставно празно. Зар је Славиша још увијек тренер?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
10-06-2013, 10:31 PM
Сви имамо тај осећај, без снаге сам и воље да друго шта напишем. :'(
Када помислиш да не може горе, они те увек увере да ипак може и биће горе. > ![]() Мислио сам да ако уђем на форум, биће ми лакше када прочитам како је другима...
10-06-2013, 10:32 PM
Ах да, још једна ствар.
Пуши га Вучићу!
10-06-2013, 10:36 PM
(10-06-2013, 10:18 PM)херцеговац link Wrote:Зар је Славиша још увијек тренер? http://www.mozzartsport.com/vesti/mozzar...-od-igraca Није, ампак, одвезао га синоћ таксиста Мишко у Дежелу, бум то вечерас скужил.
10-06-2013, 10:43 PM
Знаш ону Книнџину 'Још се ништа не зна'?
Шта ако сутра не буде кворума? Преживиће, к'о Јанковић. Тек смо на минус четири.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
10-06-2013, 10:45 PM
http://sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=130572
Интересантан чланак о Омеги и осталом, са Спортске централе, која у задње време стагнира, али је добар чланак
|
« Next Oldest | Next Newest »
|