Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плагијатори!

7:30 Smile)))
Reply

>Sad
Reply
4 уписа испод твог је ово постављено.
Могуће да немам слуха, али мени ово не личи на плагијат. Можда мало подсећа.
Reply
Везе нема једно са другим...ово прво је опера нека.
Reply
Са Динамом у јагоде

Прослава Динамове осме узастопне титуле шампиона Хрватске протекла у веселом тону, нарочито када је спикер поменуо Северину Вучковић, у стилу популарне серије "Грлом у јагоде".
Reply
Јел може неко да ми пошаље на пп снимак од оних кинеза или шта су већ , што су украли од нас "ОД РОЂЕЊА МОГ" бићу му захвалан.
Reply
Није директно плагијање заставе са наше трибине, али има везе са нама, тј нашом браћом.

[Image: 1045109_10200909610335666_554825164_n.jpg]

[Image: 947214_498980403490337_106876080_n.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply
Дал је реално да је гробље покупило и ватромет од нас? То би све било ок да они наш ватромет нису називали вашаром, исто као и кореографије што су називали северна кореја, а све покупили. Анархија ти је то, буквално све што смо радили, и чему су се они смејали, они преузимају од нас, и после се чуде кад попиздимо што нас буквално пресликавају. Па кад су агенти узели забрањенима песму, ови су полудели били, е нек виде како је нама кад чекају наш потез да они ураде тако после.
Reply

Не знам дал да се смејем или плачем. То је ствар неких других ствари.
Reply
(10-05-2013, 10:55 PM)RedSpartans link Wrote:Не знам дал да се смејем или плачем. То је ствар неких других ствари.

Прослава 68. рођендана, бесплатан улаз и невероватних 11.370 гледалаца, још једном су показали колики су клуб!    ТРЕЋИНА ЂОЛЕ!  Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)