Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Остале трибине
Или можда показује неозбиљност друге групе? Зна се шта представља застава за озбиљно навијачку екипу. Додуше није код сваког важност заставе иста (као нпр Енглези), али свакако је велики успех скинути заставу. Да ли мислиш и начин на која је скинута гробарска застава Зебре да није навијачки? Мада та застава је могла пасти и на Егзиту  Smile
Jeдна је Србија!
Reply
Пази скидали су они и нама на овај начин, а крали су и на сушењу послије текме Ц. Звезда - Екерен па су послије појели оно што су засрали. Или од Форса куповина шеталице за пола сома марака!?

Зар Зебре нису пале сат прије текме?

Сигурно да сам субјективан и да не сагледавам ствари у истој равни. Опет, ово није начин да се представи навијачка сцена Србије.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Јесте, сат пре текме али на исти начин, са ограде.

По мени је добра акција, само противник уопште није меродаван, чак је и изостала реакција домаћих иако се пар њих залетело ка огради, међутим ништа.
Jeдна је Србија!
Reply
Шта је овде погрешно? Можда ја нисам видео све, не капирам са ким су се гађали у углу, забрањени вероватно, али дошли су испред трибине противника, ови стоје на метар од заставе, виде да ће да им падне, лагано скидају, један упада у терен, али без резултата и то је то... Шта ту има ненавијачки? Дошли су им испред трибине на сред утакмице, не пре, не као редари, него са јасним навијачким обележјима! Неозбиљност? Да, али групе чија је застава пала...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

лепо је видети овако нешто...
Reply
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
Мора да су младо туре обрађивали Срби, друге нема!

Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Дјургарден-АИК

[Image: 2.jpg]
[Image: 12.jpg]
[Image: 54.jpg]
[Image: 66.jpg]
[Image: 56.jpg]
[Image: 59.jpg]