Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Спартак, недеља 29.09. у 19ч
(09-29-2013, 09:15 PM)Red Star Forever link Wrote: Сасвим нас је довољно  Wink

Чак би додао да како манекени играју, било је и превише људи вечерас на Северу.
Reply
Убачено још пар фотографија...
Reply
Идемо редом.Ван памети је да се испаљује ватромет према нашем детету на а.стази и хвала господу богу да га је промашила прва ракета.Неби нас опрала ни Сава ни Дунав ... :-[.Бројност,одлична јер за наше манекене кад је пун СЕВЕР и пола истока и запада ствара напетост,врши се притисак на њих са трибине  Smile.Судијску организацују набијем на ку...знамо да наши манекени имају снагу за само 30 мин,и дижемо транс ТОЛЕ ЈЕ ЛОПОВ ал гле чуда  Big Grin нема прекида и манекени једва издржавају последњих 15 мин. и опет БАЈКО вади кестење из ватре.Бакље се пале скоро непрекидно,песма из копа не престаје а врхунац је песма  ЗА ТЕБЕ БИ ЖИВОТ ДА ) дрес са бр, 6 ) када 2 клинца са средине запада трче до ограде са севером 1 носи црвенобелу заставу а други заставу ДЕЛИЈА и машу и певају песму.Погодила их песма  Big Grin.Дал је неко снимио то а немају 10г. сигурно.
Reply
(09-30-2013, 11:11 AM)MACAK link Wrote: Идемо редом.Ван памети је да се испаљује ватромет према нашем детету на а.стази и хвала господу богу да га је промашила прва ракета.Неби нас опрала ни Сава ни Дунав ...

Треба зајебати те ватромете, можда је и неисправан опалио онако, види се на првом снимку који је поставио киза, мислим да је на 1:55, ако је то тај моменат...  могла је у главу да га погоди...
Reply
Ни говњиво време није успело да спречи још једно феноменално издање у режији навијачке групе Делије Север. Она фраза да клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи још једном се доказала као истинита ма каква група имбецила играла у клубу. Пиротехника која је непрестано горела на трибини и нова песма обележиле су кишовито недељно вече на београдској Маракани. Много је леп осећај када видиш да Црвена звезда опет некога накантава са пет комада. Живим за дан када ће таква слика бити саставни део фудбалске приче. Док то не постане свакодневница морамо чекати и држати на ногама посрлнулог београдског гиганта. Следи нам београдско "гостовање" против Чукаричког  где се морамо појавити у што већем броју. Првенствено да подржимо клуб и раскантамо приватизованог франкенштајна а самим тим и докажемо да приватизација која се баш у његовом случају делује сјајна и бајна и није најбоље решење. Није све у новцу има нешто и у величини клуба, и то нешто много више него што новопечени ловатори мисле. Тек се сад захухтава првенствена трка.  Што масовније на Баново Брдо !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
(09-30-2013, 01:45 PM)luconi link Wrote: [quote author=MACAK link=topic=4274.msg105160#msg105160 date=1380539493]
Идемо редом.Ван памети је да се испаљује ватромет према нашем детету на а.стази и хвала господу богу да га је промашила прва ракета.Неби нас опрала ни Сава ни Дунав ...

Треба зајебати те ватромете, можда је и неисправан опалио онако, види се на првом снимку који је поставио киза, мислим да је на 1:55, ако је то тај моменат...  могла је у главу да га погоди...
[/quote]      Пре утакмице,незнам дал си каснио или можда ниси видео,30 цм је прошла ракета клинцу поред главе  :o и пукла испред њега.Страшно.
Reply
(09-30-2013, 02:02 PM)MACAK link Wrote: [quote author=luconi link=topic=4274.msg105162#msg105162 date=1380548726]
[quote author=MACAK link=topic=4274.msg105160#msg105160 date=1380539493]
Идемо редом.Ван памети је да се испаљује ватромет према нашем детету на а.стази и хвала господу богу да га је промашила прва ракета.Неби нас опрала ни Сава ни Дунав ...

[/quote]       Пре утакмице,незнам дал си каснио или можда ниси видео,30 цм је прошла ракета клинцу поред главе  :o и пукла испред њега.Страшно.
[/quote]

Боље онда да се они мање паметни не хватају тога да не би певали "Ко зна која већ субота у ЦЗ-у седим ја..."
Reply
(09-30-2013, 01:45 PM)luconi link Wrote: Треба зајебати те ватромете, можда је и неисправан опалио онако, види се на првом снимку који је поставио киза, мислим да је на 1:55, ако је то тај моменат...  могла је у главу да га погоди...
То на 1:55 је могла редара да погоди. Не знам да ли је намерно или случајно, али се надам да се неће поновити. Нису они криви. Раде свој посао за 800/1000 дин...

А када сам видео како је пролетела малом, најежио сам се...
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
Срећом ништа се није догодило...Било је близу, али хвала Богу добро се завршило.

Нема потребе да се наставља о томе.

Иначе, прави навијачки догађај, праве песме у правим моментима, обиље пиротехнике, наквашени барјаци...ма милина.

Испунила нам се нада са почетка, да ће бити 5 комада, на моменте фудбал какав давно нисмо гледали на Маракани, али само на моменте. Борба за титулу се озбиљно захуктава, надам се да ће људи то препознати и извршити инвазију на Б. Брдо. 
Reply
Није лако бити редар а ни сниматељ-фотограф, обзиром шта се све баца. Ово ме подсетило на догађај кад пре 3-4 године кад ме је неко наш на Пашњаку погодио у раме, а онда је бакља пролетела 30-40 цм испред мог носа. Од тада говорим свима да доле на тартану отворе четворе очи и да се одмакну.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)