Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРОСЛАВА 50 ГОДИНА МАРАКАНЕ!
(09-17-2013, 12:47 PM)Џукац link Wrote:Кизо снимци су одлични!

Хоћеш још? Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(09-16-2013, 04:15 PM)Србадија link Wrote:Џаба људи ми млатимо празну сламу (сада већ годинама)... док не стане омладинска школа на ноге и не избацимо у први тим по 2-3 омладинца сваке године и све док нам у управи (нерачунајући истинске легенде клуба) седе неки мутни људи какви су сад, због својих личних интереса, имаћемо овакве дебакле и неуспехе...на крају смо можда требали да их накурцамо најгоре што умемо али не приличи рођендану и атмосфери али ако се не дај Боже не дозову памети од наредног кола јебати им све по списку...за слободан улаз одлично навијање, уз овакав фудбал а оваква трибина, мислим да већи контраст на свету не постоји, браво Делије!!!

Већ је било интервјуа наших бивших фудбалера који су се запатили у зло звано Омладинска школа. Нико не зна са сигурношћу шта је са Достанићем и осталих које смо терали и чија је одговорност. Ко зна да ли су ови лоши резултати део плана и намештаљке да се Звезда прода Арапима будзашто, и ту је Вучић главни играч (издајник Косова и Метохије и лажни "борац" против корупције и Мишковића). Кад је у Србији неко од лопова одговарао? Нико. Џају је наместио Мишковић пре пар година, да би лакше спровео приватизацију, а сад имамо опет исте проблеме и непријатеље... Уосталом, то што је Вучић Звездаш ништа не мора да значи, он је сада политичар, а то што је био навијач може да окачи мачку о реп.
Reply
Кизо брате, молим те ако имаш неку слику где се види цео нов барјак психоделија велики окачи или ми пошаљи. Хвала! на овој слици са монда се види, ал бих волео да је цео у пуном сјају  Smile
Reply
Нисам Киза, али подржавам жеље, честитке и поздраве Smile

[Image: dsc8795.jpg]
Reply
(09-17-2013, 12:51 PM)KizaLion link Wrote:[quote author=Џукац link=topic=4267.msg104883#msg104883 date=1379422025]
Кизо снимци су одлични!

Хоћеш још? Smile
[/quote]

Давај  ;D
Jeдна је Србија!
Reply
Не мари, свачија помоћ је добродошла. То је то! Хвала пуно Smile
Reply
Имали ли клип добро знај
Reply
Има, ако Кизу не мрзи да окачи
Reply
cz donjisrem300h00m08s 00h10m28s)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Каква слика севера на Добро знај...Импресивно!
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: