Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vovJodina-zvezda
Ko bude banovao Tomu ili obrisao neki njegov post umrece u najstrasnijim mukama!
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
ovaj vojvode el ti mozda ujak ujedno i tata :lol: :lol: :lol:
VANTi STELLa ROSSa!!!
Reply
Quote:cigani dosovci najveca go... ste u srbiji prodajete srpske glave sudice vam cetnici!!!

Mislim, uvek me je zanimalo gde se drze zivotinje u zoloskom vrtu za vreme zimske pauze. Izgleda da ih salju u Novi Sad... E pa dobro, kada vec idemo u subotu u obilazak zooloskog vrta, bas da vidimo iza kog kamena ce ova zivuljka da izgmize...

Vidim, raspevana je, kao da laje, koliko mogu da zakljucim iz ovih, uglavnom gramaticki neispravnih, recenica...

Plava ciganko, ceo grad po tebi zname u crno si zavilame.. :rofl :rofl :rofl Jel tako bese Tomo/ArseneVovjodo? namigivanje

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Quote:za Hooligana:
kao prvo

To je "kao prvo"...
A, sta je kao drugo...??? :finger

DA BUDE BOLJE!!! RADIKALNO BOLjE!!!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
FU,kako ti nije zao da maltretiras Tomu...ovaj,Arsena Lupena (pominjanje imena strogo zabranjeno na forumu! :lol: )??? Sad
Pa,ti ne znas koliko se samo namucio dok je uspeo da se registruje ovde...treba to ceniti!!! :ruke

Nego...kako je u diskoteci,Tomo?Pustise li te konacno?
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
za Remy Martina:
o kakvoj ti diskoteci pricas?

za Forever Ultras:
svi ste bre isti kad nemate nista da kazete pocnete da skrecete sa teme i da lupetate :zatvor
ovi Sad SRBIJA vojvodina NIKADA
Reply
Heh Remy,
Ajde necu vise, samo neka mi prizna da je pokusao da se registruje kao Vojvoda ali su mu slova "pobegla"... :rofl :rofl :rofl i prestacu! Big Grin

Mogu da se kladim da je tako bilo... I jos ga nije blam da pise sa tako registrovanim nickom... :rofl :rofl :rofl :o :o :rofl :rofl :rofl

poz,
budimir
Reply
Budo,priznaj-bolje i vovjoda,nego Gobar!!! :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Tomo,zao mi da te brukam ovde pred svima...sigurno ces se setiti i sam o cemu pricam!!! namigivanje
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Pa dobro Tomo,
U prvoj poruci si napisao kako nas NS glodari biJu i maltretiraju a u drugoj da cemo kod vas na istok.. Toliko o argumentima... Zanima me, da li ces na tekmu da poneses onu radikalsku zastavu sa kojom su te ovekovecili na jednom derbiju ili cemo morati po istoku da trazimo svakoga ko je laksi od sala i patika zajedno, ne bi li nasli "plavu ciganku"...? Big Grin

Ozbiljno, sta si ti tu napisao od argumenata? Imali ste akciju pre deset godina kada ste skinuli zastave Delija iz okolnih sela? Hrabro. Hocete li ovaj put na istok poneti 1:0? Jedva cekam da te vidim... majke mi! namigivanje

poz,
budimir
Reply
za Remy Martin:
nemam pojma o kakvoj diskoteci pricas reci slobodno.

za Forever Ultras:

to sto sam rekao vidimo se na istoku to sam rekao jer na sever idem samo kad partizan igra sa vojvodinom i nikada vise,a kad igraju vojvodina zvezda uvek sam na istoku do severa.
nacices me lako veruj mi :megafon

Quote:sta si ti tu napisao od argumenata? Imali ste akciju pre deset godina kada ste skinuli zastave Delija iz okolnih sela? Hrabro. Hocete li ovaj put na istok poneti 1:0?

pre deset goodina :o iz okolnih sela :o delije bip,delije sabac,pozarevac,delije zrenjanin itd dali su to sela :zbunjen :zbunjen :zbunjen
ovi Sad SRBIJA vojvodina NIKADA
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: