09-16-2013, 09:15 AM
ПРОСЛАВА 50 ГОДИНА МАРАКАНЕ!
|
09-16-2013, 12:12 PM
Одакле почети.Као што се и најављивало,Маракана добро испуњена,око 40 000 људи.Искрено сам очекивао и југ да се пусти.Север се као што је и био договор напунио пола сата пре почетка.Легенде на трави,Џаја и екипа,Скандира се Рајку Митићу,легенди.Играчи срема излазе да се сликају за успомену са легендама,ваљда им је ово јединствена прилика за тако нешто велико.Креће се са подизањем барјака,малих великих,ма свих,север цео црвено бео.Много бакљи током целе утакмице,ипак је рођендан.Репертоар песама стандардан.Судија опет прекида утакмицу што смо наравно искористили и наставили борбу против Толета.У једном моменту цео стадион на ногама и ори се ТОЛЕ ЛОПОВЕ ! Друго полувреме креће кореографијом,шеталица и бројне заставице.Затим је уследила бакљада,димови.Добро знај када су се заставице држале као шалови.Прелепа слика.Детаљ када су људи на местима где пише ДЕЛИЈЕ на столицама дигли заставице,године пролазе моје...прелепа и јединствена идеја.Дозивање са другим трибинама,буквално грмело,ипак су биле пуне обе трибине.Маракана моја судбина...парола и песма.Играчи на терену дефинитивно нису заслужили навијаче као ми.ТЕРЕН ПРЕОРИТЕ БРЕ ! на крају логични звиждуци.Шта је ту је,идемо даље,за 7 дана гостујемо вождовцу,вероватно ће се играти на врачару.Ниједан човек не сме да фали.због нас,ЗБОГ ЗВЕЗДЕ,СВИ НА СТАДИОН !!!
09-16-2013, 04:15 PM
Џаба људи ми млатимо празну сламу (сада већ годинама)... док не стане омладинска школа на ноге и не избацимо у први тим по 2-3 омладинца сваке године и све док нам у управи (нерачунајући истинске легенде клуба) седе неки мутни људи какви су сад, због својих личних интереса, имаћемо овакве дебакле и неуспехе...на крају смо можда требали да их накурцамо најгоре што умемо али не приличи рођендану и атмосфери али ако се не дај Боже не дозову памети од наредног кола јебати им све по списку...за слободан улаз одлично навијање, уз овакав фудбал а оваква трибина, мислим да већи контраст на свету не постоји, браво Делије!!!
09-16-2013, 04:19 PM
Пратим Звезду са СЕВЕРА преко 30 г.ал ово синоћ може ладно да уђе међу прве три текме по атмосфери.Лудило од почетка,КосоВо Србијаје све рекао а ја би само додао предивно 3Д издање са заставицама ДЕЛИЈЕ и снимак и хелекоптера.Једва сам чекао да сване да видим слике и клипове и једино нисам налетео на клип ДОБРО ЗНАЈ са заставицама.И опет се дешава да кад примимо гол дебили почињу да шутирају столице или ломе и онда мора да дође до расправе да је то наше...Предлог да ове магрце на терену следећу утакмицу бојкотујемо ћутањем првих 5 мин јер по њима имају велики притисак са наше трибине.Онда да загрмимо и избацимо неку паролу у стилу јел лепо кад ви играте а ми ћутимо,нама није,ми певамо а ви се вучете.Тако нешто.
09-16-2013, 05:02 PM
Ма Толе је крив
09-16-2013, 05:43 PM
Поставићу клипове вечерас, имамо доста тога снимљено
![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
09-16-2013, 08:10 PM
09-17-2013, 06:13 AM
09-17-2013, 10:54 AM
|