08-29-2013, 09:09 PM
Немој само да ми се расплачеш што је испала Сланина!

Актуелности из домаћег спорта
|
08-29-2013, 09:09 PM
Немој само да ми се расплачеш што је испала Сланина!
![]()
Нећу
![]() Ал само да знаш, било би ми драго. Не због њих, него због нас. Јер онда наша управа не би имала алиби или изговор за све неуспехе до сада. Јер како један сељачки клуб може, а "господски" не. Наших 6 година мучења у Европи, из ове перспективе делује као да је прошло 10 година. Оде цела наша младост.. Кад смо код европе, Черноморец је једва прошао Шиптаре на пенале. Ријека прошла Штутгарт... и са мало пара се може направити добар тим, уз услов да постоји игра. Ова сезона је бити или не бити, обзиром да Гробље има 3 крштена играча укључујући голмана, остатак што ваља су продали, сад немају више шта да продају. Узели 15 милиона и уложили 200 сома у Фофану. Остало је бесплатно ил позајмица. Да смо били паметнији, узели би Вујадина Савића на позајмицу да изгурамо евро квалификације. Лоше стварно..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
08-30-2013, 11:21 AM
![]() Само теби верни, само теби одани... ![]() http://www.zurnal.rs/2013/08/30/bjekovic...index.html А и овај се баш захуктао са изјавама!
08-30-2013, 12:41 PM
Стварно не знам како бих ово прокоментарисао... ЧОВЕЧЕ... :o
08-30-2013, 01:19 PM
ЗОВЕ ГРОБАР ТОЛЕТА ДА ПАРТИЗАНУ СРЕДИ УЛАЗАК У ЛИГУ ЕВРОПЕ А НА ТЕЛЕФОНУ СЕ ЧУЈЕ ТУН-ТУН ТУН-ТУН!
08-30-2013, 02:21 PM
Jeдна је Србија!
08-30-2013, 02:29 PM
08-30-2013, 02:39 PM
(08-30-2013, 02:21 PM)Џукац link Wrote:http://www.sportal.rs/news.php?news=108239 Ови наши или имају чврсте гаранције да ће у децембру бити онако како су они замислили или ће Толе да их преведе жедне преко воде. Не био им ја у кожи ако је ово друго! ![]()
08-30-2013, 03:19 PM
(This post was last modified: 08-30-2013, 03:21 PM by Војник_севера.)
Пијанац и остали делим вашу бригу.
Баш сада треба ударити никад јаче,имамо ветар у леђа и ми то не користимо???Какви децембри??? Ваљда ће неко паметан да им укаже на неке ствари.Човеку као што је Караџић се не сме веровати.Лустрација у нашем фудбалу,комплетна и то "у месо" без пардона је једино решење,све остало је "свирање у флаус" да употребљавам неку грубљу реч. После јучерашњег дана када су неки тамо Швајцарци демонтирали нашег "шампиона",неки Скендербег је добро намучио наше морнаре и испао после 10 пенал серија као хлеб насушни су потребне корените промене,прво у ФСС,а онда и даље.
09-02-2013, 02:44 PM
Лоша вест за нас! Шћепакадабра је отишао, и самим тим највише појачао стоку. Ал баш међ Пирејске цигане. ;D
Šćepović će potpisati četvorogodišnji ugovor sa ekipom iz Pireja, koja bi prema grčkim izvorima nekome trebalo da plati tri i po miliona evra za ovog fudbalera. Sada već bivši fudbaler Partizana postao je "persona non grata" u Humskoj, nakon što mu je vođa "grobara" posle utakmice sa Ludogorecom skinuo kapitensku traku sa ruke. Из горњег наслова сам цитирао "некоме" - овде се не зна тачно ни коме шта, колико и коме припада, смејурија од клуба. Може се узети и у обзир да ће 90% пара отићи Рамаданију, а 10% ЈСД Гробље.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|