Threads: 38
У том разговору је између осталог рекао: ''Пре бих фудбал баталио, него што бих прешао код вас''! Е када је неко спреман да сачува душу, част, Звездаштво, онда је заслужио да буде награђен уговором. Без обзира имао квалитет или не, био нам потребан на тој позицији или не. Таквих 11 да имамо, па нико у Србији не би могао да нам присмрди.
Биле су приче како су старији данима чекали Пиксија. Ја од понедељка овог малог чекам, као да је већи од Пиксија!
ДОБРОДОШАО МАРКО!
Threads: 3
Пијанац је рекао све, мој упис је само ради реда  .
Ако је пола од оног што се прича за Марка истина (а вјерујем да јесте), не само да је заслужио свети дрес, него је и поставио задатак многим звјездицама (и из других спортова) који су се одрицали љубави према клубу само зарад личне каријере. Што је још битније, испао је шмекер у тренутку, када је извео ово рецитовање пјесмице комплексашу, а колико сам га испратио кершме је и на терену. Докле мисле Вујошевић, Нађ, Толе и слични да могу да силом, пријетњама и сличним работама раду шта им се прохтије?! Са оваквим људима, као што је Марко, Звезда стварно може да припада звездашима. Па и нека имамо по 10 играча на истим позицијама ;D. Модерни фудбал - ћао!
Када као клинац почињеш да играш, нема ништа љепше него да на празном стадиону сат времена прије тренинга, када већина "нормалног" свијета спава, вјежбаш и сањариш како играш у црвено бијелом дресу. Трчиш, гризеш, ломиш, падаш, устајеш, дајеш голове уз хук са трибина. Ријетко ко оствари тај сан, многи га и забораве (да ли намјерно или несвјесно?), када треба да се потпише за клуб из Хумске. Марко је досањао оваплоћење тог сна, а ја му желим сву срећу у дресу из снова!
ПС - још када би коуч отишао, титула би била тако близу...
На СОС канализацији иде вијест да је Јагош потписао уговор са клубом.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 164
Пре пар дана сам спомињао Вукчевића, а ево га и код нас:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=747768
Друго, требало би да продамо Каска-Падалицу, постоји интересовање..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Човјек направи продор, прими пас... и онда... падне.
То му је постало правило.
Да ли је икоме пало на памет да се са капитеном склопи нови уговор, ако већ његовом капитенству не лежи мајка Русија и њена лига?
Ваљда у уговору стоји оно једна плус па се клуб пита, а та прва година истиче кроз који дан.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 44
Слажем се са свима да је ово још један лоше одррађен прелазни рок. Лош у смисли да смо довели малтене 15 играча у раздобљу од 3 месеца. Ово ме подсећа на онај сценарио пре пар година када смо такође довели 15-ак играча међу њима оног Јаковића неког, ако се добро сећам који је био халф неког клуба у Канадској (!?) лиги, па онда Бобан Максимовић из Винтерхура, Вукобратовић из Воше, па голман Саша Радивојевић, Ибрахим Соме из Бежаније. Тај прелазни рок памтим као један у најгорих у неколико претходних година. Истина било је добрих играча који су дошли типа Марјан Марковић, Мијаиловић први пут, Вукашин Девић и голман Стамени, међутим ми ту сезону завршисмо на трећем месту иза Партизана и Војводине. Заостали смо 18 бодова. Не плашим се да ће се то десити ове сезоне, комшије су веома лоше, мада њихове изакулисне игре могу да их доведу брзо на двоцифрену предност. Да су ови играчи доведени пре 2 месеца, ма и пре месец дана, све би било у реду. Овако се само на полусезони плашим прича да нисмо уиграни, лопта је округла, нисмо навикли на вештачку траву на стадиону Вождовца. Друга ствар јесу штопери, где немамо крштеног играча за кога би могли рећи да ће бити стандардан у наредној сезони. Међутим сачекајмо сутра увече и крај прелазног рока, волео бих да видим Луковића и Јагоша Вуковића у тандему  Ако ништа од тога, онда макар једног.
Jeдна је Србија!
Threads: 83
Само један од њих двојице и десно Петковић и већ смо у одбрани озбиљнији... Ако буде места за Вешовића, може на десно крило и то је то... На свим другим позицијама па и на набројаним у одбрани, након довођења свих ових играча, смо сигурно много јачи од било ког клуба у овој лиги... Ако то није довољно за освајање трофеја које желимо, јебем га онда ја! И наравно, ако случајно не будемо први на полусезони, тренер мора да иде истог трена, а онда да се доведе ТРЕНЕР
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:Најталентованији голман Србије - Рајковић и дефанзивни везни играч - Гогић, заједно су коштали Црвену звезду 200.000 евра и 30% од нето вредности евентуалне продаје.
Рајковић ће према уговору са Црвеном звездом зарађивати 34.000 евра у првој години односно 40, 50 и 60 хиљада у другој, трећој и четвртој години уговора.
Гогићева зарада износиће 60, 70 и 80 хиљада евра годишње.
Више него коректно.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 164
А кад ускоро дођу плате на ред, онда ће Оњило и дружина да полегају на под у канцеларији као Дијара ;D И не излазе док не легне кеш.
А онда ће, по старом опробаном рецепту, овај горепоменути рећи "Ево чекајте ту, брзо се враћам, идем до Теразија да ударим рекет на пар локала..." ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
Јел зна неко докле тачно траје прелазни рок? По свим правилима је до 31. 08. у поноћ, међутим чух на радију, а и видех на неким другим сајтовима коментаре да траје до понедељка 02. 09. у поноћ. То су Руси прошле године избоксоволи због Хулка и Витсела, па не знам да ли се сада то односи на целу Европу.
|