Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Прелазни рок не да је одрађен проблематично, него криминално лоше.
Опет имамо милион играча под уговором, довели смо ако се не варам до овог тренутка 13 фудбалера + неки из омладинске + још неки ће да дођу. А кад су долазили у клуб, знали су да кењају по прошлој управи, како мора број фудбалера да се сведе на разуман број.

Рајковић, Араухо, Мартиновић, Омега, Мијаиловић, Ковачевић, Нинковић, Печник, Мрђа, Оњило, Ракић. Једна цела постава + Јокић и Гогић на клупи.
А опет кад се подвуче црта, немамо ниједно крштено крило, штопери не зна се који је гори у кругу Крнета- Лазић- Мартиновић.

Криминал.
Посебна су прича цифре за које су довођени играчи, провизије које су плаћане за слободне играче, опет активирани проценти, капитенова плата која прелази границе доброг укуса за оне игре које пружа у нашем клубу...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Неплански одрађено, плаћане провизије за чисте папире, неколико јаких плата, ненормално обештећење и проценти за Оњила...
Баш ме занима шта ће да буде за једно два месеца кад дођу на ред плате.
(08-28-2013, 10:41 PM)Звездаш link Wrote: Баш ме занима шта ће да буде за једно два месеца кад дођу на ред плате.

Pojaviće se dvoglavi Arapin  ;D
B92: Jagoš Vuković 15. pojačanje CZ
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=747708

А Омега вероватно одлази на позајмицу на Карабурму као део дила за Петковића.

Немој само никог случајно да продамо.
Каква продаја, то не пролази код нас. Ми дајемо играчима чисте папире или чекамо да истекне уговор, а обзиром каквих је играло за нас то је била и једина солуција да се скину са плате.

Да ли је Мијовић и даље на јаслама?
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Како год... Не знам ко и какве преваре стоје иза довођења оних који не играју, али када се сумира шта све имамо сада на располагању, овај тим ако не буде шампион, постаће јасно као дан... Тренер је проблем број 1! Ту нема много мудровања, мислим да је то очигледно... Једино ако не запне око пара...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(08-29-2013, 01:26 PM)херцеговац link Wrote: Да ли је Мијовић и даље на јаслама?
Мислим да му је истекао уговор овог лета  ;D

Мада није искључено да га потпишемо као слободног играча. Чисто да мало повећамо конкуренцију у нападу.
Quote:Након утакмице са Чукаричким добио је позив Алберта Нађа, који га је питао у чему је проблем у вези са доласком у Партизан, с обзиром на то да ће имати загарантовано место у првих једанаест јер Аксентијевић није у првом плану. Марко је одговорио да не жели да шпарта уз десну аут линију стадиона ЈНА јер навија за Звезду.

На овакав одговор спортски директор Партизана је наводно био јако дрзак према Петковићу, на шта је будући члан највећег српског клуба изрецитовао добро познате стихове севера - "Индија, Пакистан"...

Како оно иде пјесмица...

Да окренем Нађа да га питам!?  :-[
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(08-29-2013, 01:29 PM)херцеговац link Wrote:
Quote:Након утакмице са Чукаричким добио је позив Алберта Нађа, који га је питао у чему је проблем у вези са доласком у Партизан, с обзиром на то да ће имати загарантовано место у првих једанаест јер Аксентијевић није у првом плану. Марко је одговорио да не жели да шпарта уз десну аут линију стадиона ЈНА јер навија за Звезду.

На овакав одговор спортски директор Партизана је наводно био јако дрзак према Петковићу, на шта је будући члан највећег српског клуба изрецитовао добро познате стихове севера - "Индија, Пакистан"...

Како оно иде пјесмица...

Да окренем Нађа да га питам!?  :-[

Ух, ух пусти то.....
Тај Нађ је имао велику несрећу да игра против Жигића, Видића и осталих. Какве је тај комплексе накупио за 5 година поста у дербијима то само он зна. Песмица ”Индија, Пакистан...” га је експресно телепортовала у ту еру....

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)