Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Не знам шта је све од овога истина, али ако им је овај момак утерао туки, то је догађај деценије и преломни тренутак у српском фудбалу... Многи фудбалери навијачи Звезде су одлазили у друге клубове, због дешавања у нашем клубу, очигледно су почели да дувају неки други ветрови и долазе боља времена...

http://www.mozzartsport.com/vesti/petkov...-mi-je-sve

http://www.mozzartsport.com/vesti/fotka-...tako-davno
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Не зна се још да ли ће код нас, али је званично потврдио да је одбио тумбасе "из личних разлога". Знало се од раније да је велики циган.
Питање је да ли ми можемо да га приуштимо и да ли нам треба у овом тренутку. Моје мишљење је да би било класично гомилање. Вешовића морамо да исфорсирамо јер има јаку плату, па да га продајемо дал на зиму или лето. Ако можемо да приуштимо Петковића, онда најбоље да га купимо и оставимо у ОФК још 6 месеци. Јер нам не значи ништа да дође и седи на клупи.
У игри је и капитен Слободе из Ужица, Јовица Василић (`90)
Слажем се са тобом, али мислим да тренер има идеју да овај момак игра десног бека, а Вешовић да се помери напред, јер реално је много кориснији у нападачким него у одбрамбеним акцијама... Рупа смо у одбрани када он оде напред...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Сачекајмо! Нашима из Управе ништа не верујем док малог не видим да се слика са дресом у конференцијској сали.

http://www.sportal.rs/news.php?news=108039
Знао сам да постоји космичка правда.. ако Комарац оде, то је највећи успех прелазног рока. Радоваћу се више него за Бригела и Гуму заједно. А и Психо Славољуба да не заборавимо.. не би ме чудило да их је иста мајка родила.

http://www.mozzartsport.com/vesti/toncev...ladenovica
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:Спорт уживо: Велеобрт! Ђурђевић у Звезди?

Како РТС ексклузивно сазнаје, златни омладинац уместо Хумске бира Маракану. Дауда и Младеновић добили зелено светло да напусте "Маракану". Душан Баста прелази у Јувентус ако Удинезе не обезбеди Лигу Европе. Жозе Мурињо дао Рунију 48 сати да одлучи да ли прелази у Челси или не. Секс у Данској на центру фудбалског терена. Вечито збуњени Серхио Рамос. Навијачи "пуштају" Касиљаса да оде. Робер Пирес показао шта значи "играти из љубави". Играч Сент Галена који има косовски пасош задржан на граници Русије. Бајерн посрнуо у Фрајбургу.

Добро је да има нормалне дјеце.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Нама фали нападач  Big Grin Ако доведемо Ђурђевића и Ланета ајмо списак нападача  Smile
(08-28-2013, 07:05 PM)MACAK link Wrote: Нама фали нападач  Big Grin Ако доведемо Ђурђевића и Ланета ајмо списак нападача  Smile

Зар те не радује да дјеца, коју су управе тјерале на разне начине, стављају љубав према нашем клубу изнад кинте коју би добили да играју за ЈСДП?

Послије свих умишљених звијезда, личности које су уништили родитељи..., зар нису освијежење послиједње вијести?
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
У том смислу, то јесу лепе вести и мене искрено радују... Али ме не радује неразмишљање и некординисање одлазака и долазака... Зашто није све то могло пре два месеца, знало се и тада ко је ко и ко је слободан, а ко није? Стоји да се гомилају одређене позиције, а опет на некима смо дефицитарни...
(08-28-2013, 09:42 PM)Red Star Forever link Wrote: У том смислу, то јесу лепе вести и мене искрено радују... Али ме не радује неразмишљање и некординисање одлазака и долазака... Зашто није све то могло пре два месеца, знало се и тада ко је ко и ко је слободан, а ко није? Стоји да се гомилају одређене позиције, а опет на некима смо дефицитарни...

Проблематично одрађен прелазни рок.

Због проблема у управи које се одразило на стање играчког кадра завршили смо квалификације у утакмици са једном просјечном екипом.

Неуиграност и лоша одбрана су нешто што се требало ријешавати под број један, а не забијати главу у пијесак и доводити нападаче. Лош рад је допринео таквој ситацији да их сада имамо малте не за комплетну прву поставу.

Изашла је вијест да Омега иде на каљење по једнима док по другима има могућност одласка из клуба. Једна велика енигма за све нас је дешавање око тог играча. Да ли је његово довођење било само због тога да би се неко намирио са тридесет и кусур хиљада жидова иако је имао слободне папире?

Шта је са младим Јужноамериканцем? Новак купи жуте картоне као да су чипови за покер.

А причамо само о штоперима. Да ли Вешовић може да игра на садашњој позицији? Гдје се остали ту уклапају?

А ова су питања само врх леденог бријега.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)