Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Ствар је у томе што тренер не тражи крила, не инсистира на њима. То су његове речи, да му треба нападач и замена за Миливојевића, а да крило није његова жеља.
А и наше шансе са крилима смо пропустили кад нисмо довели Малбашића или Грбића, ког је Џајић договорио.
Од крила је остао једино Катаи да се доведе на позајмицу. Не постоји неки превелики избор на тој позицији.
Слободно ачунајте да је Дауда бивши играч нашег клуба.
Изгледа да је Чаврић у комбинацији, коначно да се нешто ради и по питању крила.

Не свиђа ми се одлазак Дауде, као ни концепција по којој играмо са једним шпицем.

За Милијаша је најбоља солуција да нађе нови клуб. Овдије је својим незалагањем и катастрофалном формом навукао незадовољство навијача кога се неће лако ријешити ако настави по старом.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Звездаш је у праву, тим је мање више одличан за освајање толе супер лиге, али ми немамо стручни штаб! О управи не бих сад...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Па реално. Који тим још у домаћој лиги има искусне играче, бивше репрезентативце попут Милијаша, Нинковића, Печника, па ево ту је и Мартиновић као бивши капитен Стеауе, Мијаиловић који је везао пар лепих сезона преко гране. Вешовић и Касалица репрезентативци ЦГ, Ковачевић и Савићевић наши перспективни фудбалери...
Значи има ту итекако материјала, само се поставља питање зашто играју овако и зашто су оволико неспремни.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.ht...amo-igrace

:-[ Неееема
Капитен добио понуду од Руса, али неће да напушта клуб, каже - хоће титулу! Наравно, ако је вјеровати Спорту.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
http://issuu.com/dnevne-novine/docs/593/1

Не могу да отворим предзадњу страну (имам штампану верзију) црногорских Дневних новина. Елем, спомиње се наше интересовање за капитена Будућности Вукчевића, да га Кокеза хоће, а Стојадин неће јер не може и не види могућност да се угради, па покушава да стопира трансфер. Уместо тога, види могућност за довођење и уградњу-проценте једног задњег везног из Валеренге и једног Нигеријца из Рандерса ваљда (офанзивни везни).

Дакле, опет Стојадин смара с својим комбинацијама и уградњама. Требало би му опалити пар шамара.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
А Кокеза је иначе велика поштењачина и угледни фудбалски радник  Big Grin

Од тих странаца који се помињу, сумњам да има било шта. Араухо, Омега, Печник, Дауда, Оњило. А ограничење је 4 странца. Једино ако Оњилу среде домаћи пасош.
Ваљда и Омега има право на наше држављанство!?

Мада, колико је у опцији код тренера сигурно неће да се даје у трошак око вађења папира.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)