Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Па да ли су здрави више са овим сопштењима? Ја не знам који мозак их смишља и пише и докле ће све то сада ићи. Ја кући за ручком слушам од моје кеве о сопштењима Звезде и Партизана о неком намештању. А једина додирна тачка моје кеве са спортом јесте одбојка у 5. разреду основне школе  ;D

Мука ми је, а верујем и свима вама, само када чујем реч саопштење. А као шлаг на тору је дошао овај пораз од Јавора, без обзира што је Партизан наместио. И након пораза опет саопштење, па мајку му јебем више. ПОБЕДИТЕ НЕКОГ!
Jeдна је Србија!
Свачега овде има.....

Quote:Nedeljnik:
Slede hapšenja zbog transfera fudbalera Zvezde i Partizana

U poslednjih nekoliko dana saslušano je desetak fudbalera Zvezde i Partizana, između ostalih bivši generalni sekretar crveno-belih Andrija Kleut, Goran Vasilijević i igrači Pavle Ninkov i Nenad Kovačević, a pronađena je velika utaja poreza saznaje Nedeljnik.
Radna grupa Uprave kriminalističke policije ušla je u završnu fazu predistražnih radnji o malverzacijama u FK Partizan i FK Crvena zvezda, što bi trebalo da rezultira krivičnim prijavama i privođenjem nadležnih za nestanak više od 50 miliona evra prilikom transfera fudbalera, saznaje Nedeljnik. "U poslednjih nekoliko dana saslušano je desetak fudbalera Zvezde i Partizana, između ostalih bivši Zvezdin sekretar Andrija Kleut, Goran Vasilijević i igrači Pavle Ninkov i Nenad Kovačević, i pronađena je velika utaja poreza, kao i posrednika u transferima", navode sagovornici Nedeljnika i dodaju da je istraga UKP pokazala da su najmanje novca od transfera dobijali igrači i klubovi.
Prema planu policije i tužilaštva, malverzacije u Zvezdi i Partizanu, kao i krivične prijave i privođenja trebalo bi da uslede odmah nakon nakon realizacije istražnih radnji u C marketu i eventualno malverzacijama povezanim sa Zavodom za obračunska plaćanja. Epilog višegodišnje istrage koja je iz SBPOK-a krajem prošle godine prešla u ruke Radne grupe UKP-a trebalo bi da usledi u narednih mesec dana. 
"Katastrofalni rezultati Partizana i Zvezde u Evropi i nacionalnom takmičenju proteklog vikenda, rat saopštenjima među klubovima, optužbe ka Fudbalskom savezu i kontraoptužbe, vapaji i tužakanja kod najviših državnih institucija, kao i sve učestaliji i agresivniji ispadi navijača deo su uzavrele atmosfere pred vruću jesen u kojoj se očekuje okončanje istrage i hapšenja zbog malverzacija u protekloj deceniji u najvećim srpskim klubovima", navode naši sagovornici iz UKP.
Istražne radnje o kriminalnim radnjama u najvećim srpskim klubovima baziraju se na pribavljanju dokaza putem međunarodne pravne pomoći i poređenjem sa dokumentacijom u Srbiji, dok su izjave svedoka, makar oni bili i oštećeni u ovom slučaju, okarakterisani kao drugorazredni dokazi. Nekoliko hiljada stranica dokumentacije, tokovi novca, nesrazmerno bogaćenje pojedinaca, siromaštvo i dugovi klubova koji su prodavali igrače za desetine miliona evra, nelegalno finansiranje navijačkih grupacija, veze s političarima i kriminalom - sve je to rezultat opsežne policiijske akcije koja se radi po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Policija i Tužilaštvo za organizovani kriminal već duže vreme proveravaju više od deset transfera fudbalera od kojih su najsumnjivije prodaje fudbalera italijanskim prvoligaškim klubovima.
Dokumentacija koja može biti značajan dokaz stigla je iz Italije, a očekuje se da pristignu i papiri iz Belgije i Holandije. Iako je na početku istrage akcenat stavljen na transfere koje je ugovarala agencija Falija Ramadanija, činjenica je da su istražni organi došli i do malverzacija u kupoprodajama koje su odradili anonimni menadžeri ili posrednici, s jakim uporištima u političkim, navijačkim i kriminalnim strukturama. Osim transfera igrača, sumnjivi su i drugi poslovi koje su ovi klubovi sklapali u prethodnoj deceniji.
Istraga je otišla nešto dalje u FK Partizan, gde su pod proverom transferi iz poslednjih desetak godina, odnosno iz doba Žarka Zečevića i Nenada Bjekovića, a zatim i Dragana Đurića. Isplivala je i krivična prijava Uprave za pranje novca iz 2004. godine koja se odnosi na malverzacije u Partizanu, i koja zbog protoka vremena i neblagovremenog pribavljanja dokaza nije dovoljna za procesuiranje, ali ima za cilj da istragu povuče i na neku drugu stranu. Kad se na to doda da su pod proverom i ostali manji klubovi (ko je gradio stadione, ko je kupovao igrače, ko je izvlačio novac, ko finansira huligane i za koje političke stranke oni rade), da su pod istragom navijačke grupe koje više niko ne može da kontroliše, kao i da međunarodne fudbalske organizacije neće da tolerišu sve ove degenerativne pojave u srpskom fudbalu, a EU ne želi da pregovora s državom čijim sportom vladaju huligani i mafija, jasno je da je došlo vreme za pročišćenje srpskog fudbala.
http://www.kurir-info.rs/nepozeljan-navi...nak-948479

Нисам знао да је Супић слободан и да  нема клуб. Поред тога што је исправан у ставовима, солидан је голман. Била би идеална замена за Бајковића
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Џабе му ставови кад не зна да брани.

Ми прво треба да мењамо тренера голмана, па онда голмане.
Супић је будалесина.
Гледам оне наше синоћ и много смо лоши. Ја не знам да ли смо икад стартовали оволико слабо.
Једну утакмицу смо пукли, две стрепели до самог краја. И није уопште у томе проблем, већ што играмо много лоше.

Бајковић- као да нам је Чедомир Јовановић на голу, држи се беле линије и не мрда. И све је то последица тренера голмана. Ко мало премота филм, Мустафа, Стамени, ево сад и Бајко, сви су били добри 1 на 1, сви су добро бранили на рефлекс. Али остало катастрофа.
Вешовић- изузетно неинтелигентан фудбалер, са добрим физикалијама. Штета.
Мартиновић- ретко спор фудбалер, ништа до сад није показао
Лазић- најмање крив, јер је дечко десни бек, а не леви штопер. Најебаће ни крив ни дужан, пошто на штоперу нема појма.
Мијаловић- зна знање, али је невероватно да је опет играо неспреман и да је морао да тражи измену. Не знам кад ће нашима да дође из дупета у главу и шта треба да се деси, па да не убацују неспремне фудбалере и тиме ризикују са тешком повредом.
Ковачевић- сасвим коректан, али може то и боље. За разлику од претходника на његовој позицији, уме да крене и напред са лоптом. Сад ће му бити лакше кад добије конкуренцију у виду Гогића.
Милијаш- жали Боже толиких пара. Али не могу да грешим душу, после оних звиждука почео је доста више да се труди и ако тако настави, вратиће му се. Можда буде и јунак првенства.
Нинковић- једноставно одскаче. Види се да није 100% спреман, али види се и знање, види се и његова пожртвованост и труд. Капитенска игра.
Печник- њега од 90 минута, на терену нема 85. И онда постигне гол, уђе у шансу, направи неки потез и покаже да има знање. Да ли је проблем позиција на којој игра или нешто друго, али морао би много више да учествује у игри.
Филип Падалица- био ми је симпатичан у почетку. Брз, велики борац... Знао је да симулира и тад, али у последње време не прође утакмица да он сељачки не падне.
Оњило- као труди се нешто. Мада је рано, сувише је кратко са екипом.

Игра се 94. минут, наши се нагузили код њиховог корнера, развлаче са извођењем аута, две незналице Мирић и Младеновић троше време, не покушавамо да нападнемо, већ само чекамо да судија свира крај. И одједном Напредак отвара контру 5 на 3. Ја капирам кад кренеш свим снагама напред па ти севне контра, али кад развлачиш време, без амбиције да кренеш на гол и одједном те противник нападне 5 на 3, онда је то феномен за књиге. Срећом њихове незналице нису знале да искористе такав поклон.

Тренера нећу још да прозивам, али ако овако настави, лоше нам се пише. Неће да му падне круна са главе ако испроба Омегу, пошто ни Мартиновић ни Лазић немају појма. А Араухо још није спреман.
Помаже Бог браћо,

коначно једно занимљиво првенство како на терену тако и око терена.

Опет зихерашка игра са једним шпицем,не би претерано коментарисао игру,сматрам да мора много боље.

За сада су ме је задовољили Нинковић,Бајко и Ковачевић.Први зато што зна фудбал,то се из авиона види.Други зато што нас је спасио доста пута ове сезоне.Милијаш мало бољи,али ипак није за нас,има превисоку плату и нећемо зарадити превише од његове продаје.Ковачевићу недостјае тачнији пас.Мрђа доста пута опасан,мада је мало играо.Мијаиловић стварно је одиграо ок ове утакмице које је играо.Морамо да купимо десног бека за ротацију,Вешовић заиста није за ту позицију,у одбрани плива у нападу игра дивље.За Лазића се плашим да ће бити као што Звездаш каже.

Свиђа ми се довођење Рајковића,мада питање за који % и колики новац.Голмани се не продају баш за велике паре.У сваком случају ово је путоказ за неку трансфер политику у будћности.Сада већ ови наши морају да праве план за зиму и прелазни рок,такође и за следеће лето.Тако раде озбиљни тимови,не сме се поновити ситуација из ове сезоне.

Ове је неко споменуо Арапе и продају земљишта око стадиона.Мишљења сам да ми један такав пројекат можемо да урадимо и сами и да нам не требају посредници.Ако имаш добар пројект,добар бизнис план неће бити проблема.Свако ће дати новац и кредит у сигурну инвестицију.Изградња стамбено-пословног комплекса је смешна у овом тренутку.Привреда се гаси,потражња за становима је на јако ниском нивоу и не видим у томе неку претерану срећу.Када наша привреда буде у експанзији биће боље и за нас.Овако у сред рецесије давати неком нешто је равно самобиству и ако питате мене то су све приче за малу децу барем у овом тренутку.Важнији су здрави темељи пословања,јел могу да нам дају и 100 милиона,са пословањем какво смо видели до сад убрзо би били у минису.Значи,прво стабилизација,а тек након тога може да се размишља о било чему.Када имаш имиж доброг и предузетнички настројеног предузећа,моћи ћеш да испреговараш и боље услове.У овој ситуацији да сам страни инвеститор био бих и више него опрезан у смислу ступања у било какве пословне подухвате са Звездом.
[Image: 1790466131522597cf71a53963092879_640x415.JPG]

Fudbaler Crvene zvezde Omega Roberts nije se pojavio na treningu posle utakmice sa Radničkim i kako prenose mediji to mu nije prvi put.

U redovima ‘crveno-belih’ nisu uspeli da stupe u kontakt sa štoperom iz Liberije, ali očekuju da će uskoro dobiti objašnjenje.

Omega je prethodno preskakanje treninga, pre koko 20 dana, obrazložio uveravanjem da još ne zna dobro srpski jezik i da nije razumeo trenera Slavišu Stojanovića kada je okupljanje na “Marakani”.

Za sredu je zakazan trening pred odlazak na mini pripreme na Taru, kada bi Omega trebalo da objasni zašto se nije pojavio na treningu.

Prošle nedelje pojavile su se informacije da je Zvezda odlučila da proda Omegu, iako ga je dovela pre nekoliko meseci, pa je mougće da je on u potrazi za angažmanom. Od dolaska, samo na jednom meču je bio na lupi, a u poslednje vreme nije ni na spisku za karantin.

Ponudu Zvezde da ode iz kluba Omega nije prihvatio, već je zahtevao da mu bude isplaćena unapred zarada za prvu godinu ugovora, od oko 50.000 evra. Postojala je opcija da ode na pozajmicu u OFK Beograd, ali se to nije realizovalo.

Шта је са овим играчем, јел га још боли стомак? Постали смо спрдња од клуба.. а и није нам страно да волимо да зајебавамо играче.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
На Тари се одлично радило,прштало на све стране!
Играли су између себе (без респекта) тако добро, да када би играли бар 50 % истим ритмом и вољом у првенству као на Тари - прошетали би се кроз тсл!
По приказаном иду бољи дани!

Што каже наш народ: из твојих уста...

Брате, ред је да и нама крене, доста је било глупости...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)