Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
http://www.mozzartsport.com/vesti/fudbal...raju-svoje

Ово се народски каже: ''Дара превршила меру''! Клуб на ово не сме поново да пристане! Има пар опција, навешћу их од најповољније до најнепоновољније по клуб који организује утакмицу, Замена домаћинства, да буду домаћини у другом граду који је слободан то коло а испуњава услове (Суботица, Нови сад...) и 0:3 за госте. Звезда мора да има једнак третман у лиги и да јој се дозволи да се од првог кола равноправно бори за сваки бод. Ова 3 бода нас одмах стављају у подређен положај да константно каскамо и јуримо.
Нека пуше курац бре више, јебала их и гуча и цеца, опет отимачина бодова, па у старту се прави разлика логично а ми после да се залуђујемо до краја и јуримо оно што је толе направио, нема ни курца овако више, морамо да му ставимо јасно до знања шта мислимо, кад буде направио фешту на нашем стадиону против усташа!
Реално је да се пошаље допис клубу, да они свима (заједници прволигаша, волету, јавору, медијима) пошаљу писмо ако не одиграмо сад, нећемо уопште ни да играмо. Треба у нашем клубу неко да мућне главом, а не да допушта. Ај прошле године једном, овако опет, стално се понавља иста прича.

Ако наш клуб то уради, вероватно би дошло до замене домаћинстава
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Они су изгубили компас и ударају насумично:

http://www.zurnal.rs/2013/08/06/jsl-vozd...index.html

Надам се реакцији клуба.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Брат Пијанац је скроз у праву, овако више не може... Знали су да је тада Гуча и нико прстом није мрднуо да Јавор у том периоду не буде домаћин?! Е па ако уопште има нормалних у нашој управи, под хитно се мора реаговати не дозволити да од почетка имамо нерегуларне услове...

Друга ствар, гурање Вождовца у јсл... Свака част што имају навијачку групу, какву такву, свака част што су уз помоћ страних/домаћих инвеститора направили модеран стадион на крову тржног центра, али да ли је могуће да по ко зна који пут правимо лигу београдских клубова, који сем нас и комшија, не могу да скупе 1000 људи на свим стадионима заједно?!

Наш клуб мора да има став по свим овим питањима, ово су одлуке које се тичу свих клубова, па и нашег, поготово ово одлагање меча...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Јавор-Звезда у недељу у 6 сати, карта 400 дин
Jeдна је Србија!
Шта очекивати од лиге са оваквим људима на њеном челу?

[Image: IMG_9115.jpg]

:o :o

Јел Рабреновић избацио неке прогнозе на фејс за ову сезону?
Нашта личе, ццц...

Потврда уписа Џукца:

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...akani.html
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
У првој је нас покопо Вешовић. Стбарно не знам како је тај могао играти крило дуг низ година. Он неби могао лопту која је надувана Вијагром да подигне у бисини главе било кога.

У другј нас покопа нама "драги" капитен. Треба сада да врати све паре од последњу годину. Корисније ће бити дрво на средини од њега !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Идемо редом:

1) Као што сам најавио, нећемо проћи Черноморец, јер сам знао да ће играти тврдо и затворено, чуваће предност из првог меча што је и логично. Можемо да се деремо из свег гласа ал тп је недовољно кад на терену имаш 80% идиота и глуперди
2) Нисмо имали пуно простора да променимо играче, само Мартиновић
3) На бековима као што каже Ерибо имамо мртвог Вешовића, а са друге стране Комарца жгољавог, који је упрскао пар центаршутева (као и увек у Толетовог лиги), и после псује и чупа свој дрес и каже "Марш у пичку материну", а требало би "Идиоте један, шта то радиш? Како те није срамота да играш у Звезди? Нисам ја за Звезду, не могу више да се бламирам, боље да се вратим кући у Чачак, овај дрес не заслужујем!"
4) Сутлијаш. Сваког јутра се пробуди за сома еура богатији. И то зато што га нико неће, а ми добри и наивни га примили назад, јер он воли Звезду, и хоће да помогне, како да не. Распала рага, повраћа ми се од таквих повратника и "капитена". Он може да да гол Французима а не може наводно "слабом" Безотоснију
5) Печник. Мислио сам да је солирање на Исланду ствар међусобног познавања и сплет прилика, међутим, он као и сваки Јанез, битно му је да се што више лично покаже, како би се вратио у Енглеску, боли га курац за Звезду. Није лош играч, али није за клуб попут нашег
6) Нинковић, стандардно добар, штета за оне прилике, ал кад је окружен кретенима-не вреди, нема с ким да игра, доведен у Звезду на превару (изјавио једном "већ сам прешао преко неких принципа...")
7) Тренер-кукавица, с Крнетом тамо, па овде нисмо могли да се извадимо на време
Што нисмо довели Марка Николића? Како Воша може да га доведе  а ми не?
Јел зато што човек поседује завидну интелигенцију, милина ми да читам његове изјаве
8 ) Управа-нула. Баратају именима почев од; Лане, Пантела, Гекас, македонски Анонимус, Фофана, Милевски, Деки Станковић и питај Бога ко зна још. И наравно патка на крају.
Епилог свега: Човић ће осећам да оде из клуба, нема више с ким озбиљно да ради. Кад је оног понедељка дошао на састанак с штакама, кворума није било!!!
9) Могли смо да играмо још 100 минута, гол не би дали. Немамо игру, а ово што демонстрирамо је за Толетову лигу-нашу реалност

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)