Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - ИБВ (Исланд) четвртак 18. јул у 20:30
"Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава своје навијаче да ће за утакмицу другог кола квалификација за Лигу Европе, између нашег тима и представника Исланда важити прошлогодишње сезонске карте."

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...rtama.html

Reply
Дневне карте у продаји од сутра

Нова сезона за фудбалере Црвене звезде почиње у четвртак утакмицом другог кола квалификација за Лигу Европе, против исландског ИБВ. Меч се игра на највећем српском стадиону са почетком у 20 часова и 30 минута.

Тренер Славиша Стојановић и његови изабраници приводе крају последње припреме за овај дуел, и очекују да пред пуним трибинама остваре први овосезонски тријумф. Карте за окршај са Исланђанима продаваће се у уторак 16. јула на благајнама стадиона Црвена звезда, од 12 до 17 часова. У среду 17. јула билетарнице ће такође радити од 10 до 17 сати, док ће на дан сусрета сви навијачи своје улазнице моћи да купе у периоду од 10 сати па све до почетка утакмице.

Цене карата су, за северну трибину 200, за источну 300 и за западну 500 динара. Подсећамо да ће за меч са ИБВ-ом важити и прошлогодишње сезонске карте.

Извор:crvenazvezdafk.com
Reply
Европа је у паници!Најављен је велики потрес за који ће сутра касно у ноћ чути читава Европа,а до  петка вест о вулкану званом Маракана и ерупцији у епицентру лудила обићи ће читав свет! никад брже ми није прошла ова пауза можда због тога што су нам прелазни рокови постали подједнако занимљиви као и кад се игра током сезоне! Чињеница је да је ова управа барем по именима урадила(и ради још увек) најбољи прелазни рок,10так година уназад!Фали одбрана,фали још једно крило,али дај да прођемо ове већ сутра,па та нека појачања да нам се прикључе већ у наредној рунди.По свему виђеном карте иду супер,и не треба да се бринемо за бројност! Брину ме само ови евро навијачи,да не покваре све.Ја сутра долазим са 15так Звездаша и Делија од којих добар део долази само на велике утакмице.Због таквих не пада ми на памет да идем сутра и да се набијам у средишња 2 сектора,већ негде са стране и из све снаге се потрудити да певају што више.Ако свако од нас ко има развијену навијачку свест,буде цимао људе око себе да НАВИЈАЈУ СВИХ 90 минута и да то добре до сваког другог,трећег ми ћемо онда имати супер трибину сутра! Ајмо Делије,Звездаши 2 месеца се у нама скупило много тога,ајмо кроз ЉУБАВ ПРЕМА ЗВЕЗДИ и уз помоћ ГРЛА ослободимо све што нас је мучило и што чучи у нама не само последњих месеци,него и година!
ИЗ СВЕГ ГЛАСА НЕК ГРМИ ЈАКО ЗВЕЗДА ШАМПИОН !!!!

Ајме мајко мила ко ће дочекати!  ;D
Reply
Одлична бројност,без корео,просечно навијање.СТОП бакљама у јевропи.
Reply
Слике. Биће их још.
Из техничких разлога се налазе у галерији од прошле сезоне...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...013/cz_ibv
Reply
Нова сезона...је кренула одлично.Скоро 35 000 људи се окупило на Маракани.север,исток,запад...препуни ! Навијање за једну европску утакмицу је било на веома високом нивоу током целе утакмице.Године пролазе моје,када је на почетку стадион буквално грмео.Нек се маракани врате славни дани...дозивање са осталим трибинама,играј и бори се,еври гол,публика је твоја,уз скидање мајица.По која бакља у другом полувремену,подигле су још атмосферу,али непотребно,јер зна се како нас мафија из уефа прати и чека сваки мањи прекршај да нас казне.Певало се урошу,драгом нам смраду толету,једини мали минус што се није посветила која песма браћи на Космету.Све у свему добра евро премијера,добар резултат,и наравно следи реванш и пласман у треће коло,где нас је коначно срећа погледала.Идемо Делије,цела сезона је пред нама,јасан циљ ТИТУЛА и што даљи пласман у европи.СВИ НА СТАДИОН !!!
Reply
(07-18-2013, 11:05 PM)MACAK link Wrote:СТОП бакљама у јевропи.
Јеби га, кад понесу емоције не гледаш на последице, као и у животу што бива. Спонтано лудило шта да се ради.  Wink
Кокеза лопове !!!
Reply
Одличне су слике, само би скренуо пажњу, на ову слику што се слика цео север, а са сваке текме има тако једна слика целог севера, не разумем поенту те слике? У почетку је било занимљиво кад је био замах "мобилизације" да видимо колко нас је било, али то више губи смисао, са сваке текме, слика севера из даљине где не ништа не види, као да се неком набијамо нас нос, види колко нас има.
Reply
У првом полувремену стајао више према истоку и по мало изненађујуће колико пуно људи жељно навијања.Првих 15так минута стварно нешто невероватно,али нажалост немамо снаге,али ни развијену свест да тежимо,ако већ не можемо целу онда барем 60 минута у таквом ритму.Не бих се сложио са онима који на другим форумима говоре да је јуче било лоше.Само тих 15 минута првих да смо навијали и да смо изашли у 20том минуту напоље добили би прелазну оцену за навијање.До полувремена добро,у другом око 60тог кад су паљене бакље,опет се десило да долази до изражаја НАВИЈАЧКА (НЕ)СВЕСТ! У тим тренутцима покушавамо да дигнемо цео стадион,пре свега цео Север,па онда остале трибине и да носимо сви заједно играче до гола,али после пар минута,полако губе људи вољу или шта већ.Друго полувреме сам пратио због екипе са којом сам дошао скоро скроз до истока и сигуран сам да ме тај део трибине неће скоро видети,јер сам као неко ко скаче и пева из свег гласа,био у великој мањини.Али имао сам добар преглед на средишње секторе и од оних хиљаду-две што треба ту да буду да би покретали целу трибину видео сам пар групица од по 30так људи како скачу.Кад будемо имали прави епицентар у ком ће СТВАРНО бити 1000-2000 ДЕЛИЈА који ће скакати 90 и више минута и исто толико минута певати е онда можемо рачунати да нам се оних 15так минута са почетка претворе у 60так минута лудила! Далеко од тога да смо били лоши,малопре прочитах да смо били синоћ најгледанији тим у целој Лиги Европе и то за 10 хиљада више од другог Черномореца који је наш могући ривал у следећем колу.http://www.zurnal.rs/2013/07/20/zvezda-d...index.html Тако да није то мала ствар,били смо добри,цела сезона је пред нама,даће Бог можда да ако прођемо и идуће коло да добијмо неке са којима ћемо моћи да се носимо и прођемо у групу. Друго полувреме доста добро отпевано,фалио је гол мало раније,баш тад кад су паљене бакље да Звездин вулкан експлодира и да до краја у трансу цео стадион пева!

Друга ствар,нећу рећи девојке,него РИБЕ(ТИНЕ),ја својим очима нисам могао да верујем колико их је и то све са неким ''фрајерима'',билдерима.... Розе штикле,.... Мислим за град је то супер и ако ће да иде на запад,али рођаче на север,па добро где је ту мозак довести такву девојку на СЕВЕР! Али нису баш све такве и има девојака које певају боље и више од пола Севера и то су оне које долазе нормално обучене,не упадају у очи,ту су као и ја,да навијају и њима свака част.И за крај осврт на шипку,добар избор песама,мада по мени беспотребно онолико певање Лоповчини,имамо целу сезону испред нас нашу лигу,биће избори па ћемо ЋЕРАТИ ГЛАВАТОГ ЛОПОВА! и не видим сврху оног звучника до истока кад не ради,јер ништа шта је вођа рекао није се чуло,песма тек после 2,3 секунде док дође до нас креће да се пева! Од идуће текме опет сам у  епицентру,тако да ме то претерано не брине,али ако хоћемо да ЦЕО СЕВЕР пева,онда мало неке ствари требају да допру и до крајева трибина! Ово је само почетак велике навијачке,али надам се и у фудбалском смисли шампионске и европксе сезоне Wink
Reply
одлично вече на Маракани! С' обзиром да је Европска утакмица у питању, да на тим утакмицама у задњих 10так година имамо доста проблема са анимирањем људи да навијају (то се дешавало и на утакмицама са Миланом, Ренџерсом...), и због тога ово је било одлично издање Севера!
Вероватно, сви ви који сте редовни на утакмицама, знате да је почела једна врста едукације трибине. Када је почела мобилизација постојало је оно "МОБИЛИЗАЦИЈА-ЕДУКАЦИЈА-РЕАЛИЗАЦИЈА".
Ова утакмица је требала бити почетак исте, јер се о томе почело јавно причати непосредно пред. Мислим да је потребно говорити о томе, да та прича допре до свих оних који чине трибину. Јако је битно, јер сви ми који стојимо на Северу чинимо тај Север и представљамо га. Па хајде да га представљамо како треба!
Јако незахвална тема за причу, али много битна-стил облачења. Свестан сам где живимо, да не може свако себи приуштити stone island јакну, или lacoste мајицу...Али је много битно да то што се обуче има неког стила! Нисам ни противник дресева (чак напротив, волим тај фазон), али мора да се води рачуна и да тај дрес није са бувљака и околних пијаца, јер такав дрес је ругло, и целу трибину брука! Онда, оне дречаве боје-још ружнија ствар од ових дресева са бувљака! То је ствар која се никако не уклапа у Север! Тај "папагај стил" нам никако не треба! Јер је тотална супротност било каквом навијачком стилу. А и гробари га форсирају, тако да...
Што се девојака тиче...мобилизација је створила то да нам се доста девојака придружило. Опет једна незахвална тема за причу, али мора и о томе.
Када нас гледа неко са стране и види 30% девојака међу нама невероватно ружно изгледа. Није навијачки, и самим тим је ружно! Мада, на овој утакмици са Исланђанима, видео сам да девојке које су биле у мојој близини 90 минута певају скоро без престанка (?!), док то не би могло да се каже за мушки део тог дела око мене (а не стојим далеко од епицентра). Тако да исто, требали би да се запитају неки од нас имају ли право девојкама тражити да напусте коп! Али, због визуелног изгледа трибине мислим да се требају померити од, у задње време често спомињаних, централна два сектора на трибини!
Можда сам  превише скренуо са теме саме утакмице, али мислим да су ово врло битне ствари, и да морају доћи до свакога који посећује Север!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: