Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Добро је што их Нине познаје  , али познају и они њега Smile
Имају мало и навијача
http://ganninaway.files.wordpress.com/20...s01317.jpg
слика је са гостовања черномореца али њихов стадион је нов око 35.000 места, лепо гостовање би било!
Стадион је прелеп , нов и модеран, без атлетске стазе.

http://www.chernomorets.odessa.ua/sport_...w_stadium/
Не ваља! Не ваља!

Милијаш у односу на гробарског Бајра Жупића некад, представљају контраст. Црно и бело. Бајро се умара тек када стане, а наш нема снаге ни да потрчи. Штопере сам већ споменуо, најосетљивија позиција у тиму која се најдуже уиграва. Све ово има последицу да смо овако јадни.

Да Бајка није било, да одбрани пенал, пали би психички и увалили би нам још комад-два до 90.минута.

Нема шта да тражимо против Черномореца овако јадни. Подхитно довести још 2-3 играча, заказати пријатељску с Јагодином, уз "нашег" бајног судију Маја Вујовића договорити да се гризе и да се не ломе ноге. Требају нам 2-3 утакмице с озбиљним екипама да би уиграли штопере на прихватљиви минимум..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Једини ко ме више нервирао од оних аматера са терена је коментатор.

Милијаш да нас појача одласком у Хо Ши Мин.

Онако курвински бјежати у корнер, а имаш изгледну контру не могу и нећу никада моћи да схватим!

Неспремност евидентна. Сада ће кренути вађење да је на лоше издање утицао низ фактора - од бијелих ноћи и нејебице до курцобоље и нехуманих услова за игру тј. драстичних 16-17 степени целзијусових.

Напунили се картонима због неспремности. Не можеш да потрчиш, сви су ти одреда криви.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(07-25-2013, 09:31 PM)херцеговац link Wrote:Онако курвински бјежати у корнер, а имаш изгледну контру не могу и нећу никада моћи да схватим!

Не зато што је пацер, али ми смо играли у формацији с једним истуреним. Пошто на терену није било ни Дауде, Касалице нит Михајловића, немам идеју коме би то Милијаш могао да добаци. Видео си и сам како је Печник био себичан при крају меча, при акцији 3 на 1, није додао лопту за изгледан гол. Знају они на тренингу какви су, па морају мало да солирају
Извор: С.Централа

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović odredio je igrače koji će u sredu krenuti u Ukrajinu, na prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca.

Na spisku se nalaze:

Bajković, Vesić, Nenadić, Krneta, Lazić, Mijailović, Dauda, Milijaš, Pečnik, Martinović, Ahčin, Milunović, Kasalica, Mirić, Đuričković, Mladenović, Savićević, Vešović, Omega, Ninković, Jokić i Kovačević.

Takođe, iako zbog povrede, odnosno crvenog kartona ne mogu da nastupe u Ukrajini, sa ekipom će na lični zahtev otputovati i Darko Lazović i Stefan Mihajlović koji žele da budu uz tim i pruže podršku saigračima.

Crveno-beli put Odese kreću u sredu u jutarnjim časovima čarter letom. Utakmica se igra u četvrtak, 1. avgusta sa početkom u 18 časova i 15 minuta po srpskom vremenu, a direktan prenos obezbedila je Radio-televizija Srbije.

Надајмо се да смо уиграли Мартиновића и да су стигли папири из Кине. Ако Крнета буде заиграо, не пише нам се добро..
Сигурно смо га уиграли за један тренинг  ;D
Крнету уигравамо недељама, ал шта вреди кад је рукометаш, а још и гробар. Срећом нема више Кировског, гробарска издајничка колонија у светињи се осипа..  Wink

Крнета, ВИТЈЕБСК и Вестманеју ти нисмо опростили, нит заборавили!!!!
Батали Крнету, дечко је сасвим солидан фудбалер који није добио довољну шансу само зато што је поникао код тумбаса. Он је школован фудбалер, сличан Спајићу. А и чини ми се да је пре фудбала, тренирао атлетику у Звезди  :-[

Где је поникао Мартиновић?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)