Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Он губи време ако иде тамо, много више може овде да постигне.
Има два дана паузе између утакмица, али је питање колико ми у том периоду имамо терене на располагању. Овде може да тренира два пута дневно.
А то што је прави турнир, ни то нам ништа претерано не значи у овој фази припрема. Противници се темпирају зависно од фазе припрема.
http://www.20min.ch/sport/fussball/story...d-24336967

За неких пола сата почиње текма. Ко има јачи интернет може да је погледа на овој вези.

Ја, ја ротер штерн шпиле...

Кренуле и бакље, лијепу атмосферицу Делије праве...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
[Image: untitled.png]

Лијепа утакмица, добар пресинг и још боља побједа.

Цигани као увијек на високом нивоу!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Из Блица:

Zvezda na platama uštedela milion evra

Zvezda se ozbiljno pojačala, posle dugo vremena u novu sezonu ulazi jača nego što je iz prethodne izašla. Ambicije su porasle, a u toku je potera za ozbiljnim defanzivcem. Deo javnosti se već sada pita: Odakle pare? A odgovor je jednostavan, Zvezda je ovog leta zaradila i uštedela!

Klub je u toku proleća i po završetku sezone napustilo 14 igrača i trener sa ozbiljnim ugovorima. Na taj način budžet za plate je umanjen za preko 1.600.000 evra, a pojačanja koja su došla i njihovi ugovori za sada nisu ni blizu toga da ugroze taj iznos.

Olakšali platni spisak
Rikardo Sa Pinto 200.000
Mendeš Kadu 200.000
Miloš Dimitrijević 200.000
Srđan Mijailović 160.000
Nikola Petković 160.000
Milan Jovanović 140.000
Natanijel Asamoa 126.000
Ognjen Mudrinski 70.000
Nikola Maksimović 63.600
Aleksandar Pantić 63.600
Luis Garido 60.000
Filip Stojković 60.000
Uroš Spajić 54.000
Nikola Mikić 36.000
Stevan Reljić 33.600
Ukupno: 1.626.800

Očigledan zaključak je da će crveno-beli novu sezonu dočekati sa manjim
obavezama prema igračima, a da je za sada klub svoje obaveze smanjio za milion evra!  ugroze taj iznos. Trenutno su oko 530.000 evra, a očekuje se još igrač ili dva sa ugovorima od oko 100.000 evra, osim ako ne bude nova bomba poput Ninkovića.

TRANSFERI
zarada
Filip Janković 350.000
Uroš Spajić 1.400.000
Srđan Mijailović 600.000
Dragoljub Srnić 30.000
Slavoljub Srnić 30.000
Ognjen Mudrinski 520.000
Ukupno 2.930.000

Takođe Zvezda je politikom dovođenja slobodnih igrača zaradila. Doduše, dobar deo tog novca nije želela, odnosno želela je da zadrži igrače, ali što zbog finansijskog stanja, a što zbog odluka aribtražene komisije bila je prinuđena da prodaje i pušta.Naravno, ono što pritiska klub su dugovi prema onima koji su otišli iz kluba, pa dobar deo tih milion i po treba tek da bude isplaćen. Većina igrača je otišla, a da do kraja nije isplaćena. Ipak, bez obzira na to, očigledno je da će ideja o prestajanju daljeg zaduživanja moći da se sprovede. Naročito ako se obistine najave čelnika kluba da će do kraja jula svi igrači koji su u klubu biti isplaćeni, a i većina onih koji su otišli. Taj novac bi trebalo da dođe iz donacija i sponzorskih ugovora.

Novi na platnom spisku
Slaviša Stojanović 120.000
Miloš Ninković 280.000
Nikola Mijailović 120.000
Nejc Pečnik 115.000
Aleksandar Kovačević 95.000
Ukupno 530.000
* primanja u evrima

Najviše je zaradila prodajom Uroša Spajića francuskom Tuluzu, a potom Mudrinskog Grojter Firtu, štoje svakako oslabilo ekipu dok će ostatak od skoro tri miliona dobiti kroz naknadu za trening kompenzacije, odnosno za odlazak svoje dece u druge klubove bez obeštećenja već samo za ulaganja koja je imala u njih, a koja treba da joj budu isplaćena po propisima UEFA.
Први утисак: Врло добро. Зашто ? Па, после 100 година играмо директно и трчи се БЕЗ лопте у ПРОСТОР.
Јесте, има доста да се ради на овоме.

С централа и РТС ми почињу ићи на курац пута 2! Сваки извештај је у фазону: Звезда лоша, не убедљива, грешна итд. Нека се носе у три лепе са својом "објективношћу"!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Свакако да је ово другачији и допадљивији стил игре који привлачи гледаоце. Међутим, ово је недовољно још увек за озбиљне домете. Лазић је могао да нам да аутогол. Бајко спашава шут са 30 метара и није лепо одбранио.. то је још скакање по живцима.

Штопери под хитно, немој да се чека жреб сутра и да се коцкамо..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Нема шта да чекамо или не чекамо жреб. Ми у ЛЕ не можемо да уђемо, морамо да се концентришемо на домаће првенство, а и за то нам доста треба.

Продати Миливојевића и Милијаша.
Довести резервног задњег везног и два крила. Печник да иде у средину, јер није за крило. Чак ми у овом тренутку делује да нам више фали то крило или два, него још један штопер (рачунам да је са овим из Перуа готова ствар). Перуанац и Крнета/Лазић могу да буду сасвим довољни за домаће првенство, уз Маринковића који би био 4. штопер.
Крила немамо ни за лек, а биће нам преко потребни у домаћем првенству, да можемо да раширимо противнике.
Ево овако....

Пола Севера у старом копу је клицала сложно:;D

”Отарасити се Комарца и Милијаша под хитно”
Помаже Бог браћо,

мало сам средио утиске па да напишем нешто.Нисам задовољан,али нисам ни незадовољан.Виде се неки помаци у удносу на прошлу сезону.Ипак ово није противник који је меродаван.Ми се још налазимо у фази припрема,треба и то имати у виду.Средина је јула,озбиљне екипе још одмарају,ми играмо такмичарски фудбал.Нема ту кукања,тако је како је.Сећам се после Левадије и 7-0,помислио сам на основу тог резултата да смо озбиљна екипа и преварио сам се.Овај резултат нам гарантује озбиљан приступ наших играча у реваншу,барем се надам.Доста грешака,најпозитивнија ствар коју сам видео је,да се ради на кретању без лопте.Жао ми је што победа није била убедљивија највише због људи.Заиста сјајна посета.Тако нешто сам и и предвидео у једном од мојих ранијих уписа, ова сезона ће сигурно бити испраћена звездашким инатом.Пре само месец дана имали смо 3 крштена играча,тако да када се ово узме у обзир није толико лоше с обзиром на околности.Сећам се пре неколико година када смо играли против Каирата мислим да није било ни 10000 људи,а тада су играли Жигић,Јанковић итд...Због свегда овога ми је срце пуно заиста.

Једна велика критика на рачун Милијаша,који непрестано успорава игру.Без њега смо били много опаснији и игра је била нешто течнија.Човек који зарађује 400.000 еура годишње,мора много боље.Он дневно зарађује више од хиљаду еура,што није мала цифра.Однос цена и квалитет који даје игри је крање несразмеран по мом мишљењу.

Уздравље браћо!
Погледајте само резултате других екипа, поготово Алборга, Розенборга, Спарте, Дебрецена.било је ту изненађујућих резултата и нама би више одговарало да извучемо ове практично отписане екипе, а у повлашћеном су шеширу. Видећемо. Мада, за трећи и одлучујући круг нам је потребно много више него да се ослањамо на Крнету и Милијаша..

Што се крила тиче, Касалица има пар понуда из Кине и Кореје, може се десити да и њега продају.

Ако бих могоа да бирам, бирам неке комшије типа Дебрецин или Лех, где се смеши масовно и јефтино гостовање.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: