Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znam da kod Gladbach-a ima jedan lik koga Cetnik zovu ! Za decka su svi culi od Holandije do Republike Srpske !!![/quote]

:lol: :lol:
Reply
Ja cuo da krade novcanike po Rimu... ;pljuga
upla kruna '06
Reply
...muva prodavacice po Danskoj!!!
Reply
:finger :finger :finger
Pozdrav svima

@delija013 na koju mislis? :zbunjen :o
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Reply
Momci pozdravlja vas sve stormbringer, sinoc smo pili i pricali do sitnih sati, i posto je svak od nas pun raznih prica videcemo se opet. U nedelju se vraca u Swiss pa cete se opet dopisivati Smile
Reply
Miso pa kod svake si popusio! Sta jos pitas koju?!
Reply
Bazel - Newcastle tu ce biti svasta. :boks Big Grin

Roma - Hajduk i to nece biti lose.
Reply
evo par interesantnih novosti! na tekmi svajcarska-irska se pojavilo dobrih pedesetak matorih sotlandana i iraca koji su hteli fajt sa pedesetak bazelovih casuala...murija i neadekvatno ponasanje britanaca su na kraju sjebali tu akciju...zna li neko otkad to soti prate irsku repku i da li je iko cuo do sada o nekim neredima da su se desavali na utakmicama irske repke????
MG: mannheim lebt! imali smo posetu petoro njih predprosle sedmice na prijateljskoj tekmi u francuskom mulhuzu...matorci su im jos uvek teski hool fanatici i nema sanse da se tu u skorije vreme sta promeni namigivanje
bice par dobrih tekmi u skorije vreme....

special ;pivo za kizu....
Reply
Taj Mannheim je zajeban. Kad sam citao u nekom starijem EF kako je to ranije bilo kod njih. The Firm Mannheim svakog u gradu bije a niko od pandura ne zna ko su, a svako zna za ime "Firm Mannheim". Legende.
upla kruna '06
Reply
Quote:Bazel - Newcastle tu ce biti svasta. :boks Big Grin

Roma - Hajduk i to nece biti lose.

FORZA ROMA
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)