Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 2012/2013
Јебига, Радоњић је синоћ морао да користи Скота и Митровића.
Скот је у каналу у нападу, али је морао да уђе да одмори Симоновића бар у одбрани, Симоновић је јуче одиграо 40 минута.
Митровић није нека класа, али он је преломио онај последњи првенствени и има довољно капацитета да парира Гагићу и Муслију, поготово овом другом.

Не можеш утакмицу да играш са 8 играча и да се на крају чудимо што смо пали физички. А од тих 8 ти Ракочевић ровит и ван ритма, Савовић био болестан.
Reply
И онда лагано донесемо закључак да ни Радоњић није достојан улоге коју има... Јбг, по мени Вукоичић није ништа лошији од њега, чак напротив, али ту смо где смо... Нема назад... Нека сви извуку поуке из овог пораза па можемо да се надамо бар једној или двема победама... Искрено, више од тога нсиам ни очекивао од ове екипе... Ово је максимум...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Мислим да је мотивација у овом финалу пресудна. Оног тренутка кад смо изборили Евролигу, многима у тиму је јасно да неће остати и следеће сезоне. Самим тим и играју без воље и наравно лоше.
Reply
Да ли је Радоњић извукао поуку да мора да ротира више играча или га је лоповлук на то приморао, углавном ми добисмо утакмицу. Вечерас је свих 12 играча осетило терен.
Као што рекох после друге утакмице, све је и даље на нама. Само мора до среде да се изврши потребан притисак да имамо поштено суђење.

Не могу да скапирам судије које трпе онолику мржњу, претње и увреде.
Reply
Војиновић и Јурас убедљиво навлаче за Пеналтизан, а овај трећи, не знам ко је, је судио нешто боље, можда је извагао. Нама је суђен убедљиво сваки минимални контакт...

Што нико не зна зашто Самарџијски није у протоколу, па Суботић изиграва петицу
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Да знаш да би легао Самарџински у овој финалној серији Агрожив ( ;D) супер лиге.

Reply
Ишамарао би Гагу и Муслиманку само тако  ;D
Reply
(06-10-2013, 08:04 PM)KizaLion link Wrote: Што нико не зна зашто Самарџијски није у протоколу, па Суботић изиграва петицу
Зато што није ни регистрован са домаћу лигу.
Имаш право на 4 странца, ми смо одлучили да то буду Нелсон, Скот, Савовић и Браун. У међувремену смо најурили Брауна.
Reply
Фала! Smile
Шта је значило Дуди како Савовић нема наше кошаркашко држављанство? Ја не видим за кога је он раније наступао? Савовић јесте цг презиме, ал лик је из Требиња

На википедији пише да има наше држављанство
Reply
Морам да се придружим коментарима везано за толерисање дебеле свиње... Дакле, Радоњић све време миран, без приговора иако је очигледно било грешака и грешака, али на прву реакцију која је очигледна судијска грешка добија техничку... А дебели ретард све време псује, прозива, јебе мајку, прети убијањем, вероватно и чувеним гепековањем (позната гробарска метода) и добинја техничку тек после 7-8 озбиљних претњи... И то је доказ колико се суди за њих и шта се све њима толерише... После имају образа да кажу да се нама дозвољава туча на терену... Срамота за суђење, али чим си мало бољи, суђење више не може ништа да промени... Руку на срце, мора се признати да партизанови најбољи играчи вечерас нису имали вече, са изузетком Лучића који је све убацио... Треба искористити психолошки моменат и згазити их у четвртој утакмици, ако је то могуће... А онда у мајсторици, све је могуће...

п.с. Савовић је играо за млађе категорије ЦГ репрезентације, тако да... Пиши пропало - странац!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)