Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Ево отварам тему о прелазном року и пребацујем уписе на задату тему са друге теме:

(05-29-2013, 09:58 PM)luconi link Wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/spajic...-i-licenca

Оде млади Спајић, настављамо традиционалну распродају...

(05-29-2013, 10:23 PM)Звездаш link Wrote:Тако је то кад нема пас за шта да те уједе, а долази последњи тренутак за добијање лиценце.
Тако је то кад ти спортски директор само гледа како да се рекламира и да гура играче које је довео, као да му је то једини део посла. Уместо да је са једном-две продаје зимус обезбедио кинту за лиценцу. Продајом Мудринског и Мићка би обезбедили потребну кинту. Ионако се нису наиграли и само им је цена пала.

(05-29-2013, 10:27 PM)KizaLion link Wrote:Нека сад продамо све играче што држи Стева Мајами, па да улажемо у наше играче с бољим уговорима

Елем, показали смо се као неуспешни преговарачи, дали смо га и за мање од упола цене...

(05-29-2013, 10:42 PM)Звездаш link Wrote:Пусти брате кафанске приче у којима је наш проблем Стева Мајами. Његови играчи имају још и најмање проценте.
Спајић је био 10% његов, Мићко је 15% његов. Једино од Крнете ваљда има 30%.

Више нам је јебала мајку агенција са којом сарађује Југовић (35% Младеновић, Лазовић 30%), него Стева Мајами. А да не причам о процентима Стојићевих играча (Миливојевић 40%, Пантић 35%, Димитријевић 30%) или Рајовог Кадуа 40%.
Врхунац су Милијаш, Мудрински и Милуновић са 50%.

А ти се ухватио за небитног Стеву Мајамија.

(05-30-2013, 07:11 AM)Џукац link Wrote:Баш сам размишљао ових дана како ћемо добити евро лиценцу када као што рече Звездаш, нема пас за шта да нас уједе. Ништа ми није падало на памет осим продаје, ал реко неће никог продати, набавиће се већ неке паре. или ако ће се продавати неко мислио сам на Мудринског и Мијаиловића, међутим продадошмо најбољег играча овог пролећа, ако не и сезоне. Јебем ли га, морало је тако иначе ништа од Европе. Са друге стране, у каквом саставу ћемо се представити у Европи, када продајемо најбоље и да ли ће евентуално испадање у 2. колу квалификација од Судуве или Флоре из Талина бити неуспех, остаје да видимо. Не призивам неуспех и не би желео да се деси, али евидентно је да састав који ћемо извести за Европу неће бити неког екстра квалитета. За појачања не знам одакле ћемо набавити новац. Можда би била боља опција да нисмо скупили паре за Европу, па да су нас суспендовали на 3 године, мало би санирали дугове, а и били би фокусирани на домаће првенство. А са друге стране Европа је полигон за продају играча, од чега ми данас преживљавамо, па би онда морали да играо. Врзино коло из којег нема излаза  ;D

(05-30-2013, 09:15 AM)CEBEP link Wrote:[quote author=Џукац link=topic=4232.msg102964#msg102964 date=1369897884]
Можда би била боља опција да нисмо скупили паре за Европу, па да су нас суспендовали на 3 године, мало би санирали дугове, а и били би фокусирани на домаће првенство. А са друге стране Европа је полигон за продају играча, од чега ми данас преживљавамо, па би онда морали да играо. Врзино коло из којег нема излаза  ;D

То никако. Звезда једноставно не може да приушти 3 године да не излази у Европу јер би последице биле страховите. Исто тако, нема никакве гаранције да би санирали дугове јер док у управи свако вуче на своју страну, таква управа не би ни једну обичну уличну трафику могла да извуче из дугова а камоли један фудбалски клуб. А што се тиче фокусираности на домаће првенство, па ми већ низ број година испадамо из Европе практично у сезони купања тако да не видим да нас је Европа силно истрошила па да играчи од умора нису могли да поднесу такав темпо. Више од половине нашег тима није у ситуацији да истрчи 90 минута ни када играмо на недељу дана утакмице а камоли у неком другом случају...
[/quote]

(05-30-2013, 10:34 AM)Гале Делија link Wrote:Видећете ви браћо кад нама захави и рамадани ''УСКОЧЕ У ПОМОЋ'' па нам оставе још годину дана Максимовића,па уз њега да у бедему од одбране имамо Крнету и Пантића,онда ћемо опет на јесен да лупамо главом како имамо најгору одбрану у 68 година дугој историји Црвене Звезде!  >Sad
Ја сам свестан као и сви да морамо да продајемо да би не преживели,него једноставно дисали на сламку,али продати неког као што је Спајић,који је тек требао да се докаже,донесе титуле,па за 2,3 године да оде за 4 пута веће паре! Зашто нису продали Милијаша? Једноставно продаћемо оно што иоле ваља и вреди,а од јесени ћемо гледати опет пантића,младеновића, и сличне! Е моја Звездо,е мој тужни животе!

(05-30-2013, 11:18 AM)KizaLion link Wrote:Јадан онај менаџер што има 50% за ислужену рагу Сутлијаша... Сваке године по 2-3 евро утакмице на лето, и обавезно редовно гланцање пехара из Барија, то је рутина! Уместо да славимо сваке године што смо презимели у европи

(05-30-2013, 11:29 AM)Звездаш link Wrote:Нема менаџер, него Милијашу иде 50% од трансфера.

[quote author=Гале Делија link=topic=4232.msg102967#msg102967 date=1369910042]
Зашто нису продали Милијаша?
И шта би добили? 500 000 нам је нуђено за њега зимус, од тога пола иде њему.
Од Спајића смо зарадили 1 300 000.
Спајић је морао сад да буде продат, зато што је неспособни Стојадиновић засрао прелазни рок зимус, а онда са Пинтом докрајчио током полусезоне гурајући играче на којима не може да се заради.
[/quote]

(05-30-2013, 12:21 PM)фрактура link Wrote:Треба се фокусирати на евро-лиценцу

Да нисмо продали Спајића, вероватно би сад овде била полемика, дал' је добро или није то што не играмо по европИ ове сезоне?

(05-30-2013, 12:37 PM)Red Star Forever link Wrote:Реалније је уоштено причати о продаји младих играча... И комшије имају проблем одласка младих играча и многи други, али сви они раде много паметније од нас... Нама кад оде играч, па чак и јако млад, ми немамо замену ни приближног квалитета, то је проблем... А не продаја, она сама по себи је морала да се деси да би преживели...

(05-30-2013, 01:03 PM)Гале Делија link Wrote:[quote author=Red Star Forever link=topic=4232.msg102975#msg102975 date=1369917436]
Нама кад оде играч, па чак и јако млад, ми немамо замену ни приближног квалитета, то је проблем... А не продаја, она сама по себи је морала да се деси да би преживели...

Управо то! То сам хтео да кажем! Овако и моја баба би знала да послује! Продају оно што иоле ваља! Ја би радије волео да сам видео данас у новинама да је Звезда продала 4,5 играча(Милијаш,Младеновић,Пантић,Миливојевић,Мудрински) за све укупно 2 милиона и да ће од тога платити лиценцу,него ово! Не кажем да Спајић,вреди као ових 5 играча,али сад ће ова управа да се курчи како су обезбедили да Звезда игра Европу у августу!Кажем намерно у августу,јер са оваквим играчима,ни до трећег кола нећемо доћи! О лиги Европе нећу ни да причам! Кога смо ми то продали у последњих 5 година играма у Европи? Можда Лекића само! Сваке године све горе погледамо уназад Бордо,рен,слован,славија,.... Баш су нам се играчи показали у Европи!Нећу више на овој теми да мрачим о нашој тужној садашњости,само кажем овакво пословање не води никуда! Ја би радије и 3 године без Европе ,па би гурао клинце омладинце да играју,па макар још 2,3 године не освајали титулу! Јебе ми се баш! Па кад крену да играју,стасају,па онда освоје титулу и заиграју Европу,па онда сваке године продамо 2,3 играча за 10 милиона,а купимо 3,4 за 3,4 милиона! Е тад ћу да хвалим и управу,и спортског директора,....!
[/quote]
Следи још један буран прелазни рок.
Пара немамо, а биће нам потребно доста појачања.

Три играча их задње линије која су била стандардна код Пинта су нас напустили + Максимовић. Значи у одбрани ће нам бити потребни један резервни десни бек, два стартна штопера и један стартни леви бек.
Што се тиче средине, ту ће нам бити потребна два крила и офанзивни везни.
Све у свему у овом тренутку нам треба бар 7 играча + мораћемо да попуњавамо места оних који нас у прелазном року напусте. А пара нема. Мораће да раде и позајмице овде, јер нема другог начина.

И све је то последица тога што се Стојадиновић рекламирао, уместо да је размишљао мало унапред. Мада већ смо навикли да се код нас размишља од данас до сутра. А прави спортски директори размишљају 2-3 прелазна рока унапред.
Покушао бих да доведем штопера оног либеријца што личи на предатора а играо је у Смедереву Omega Alamadine Roberts (89'годиште) само незнам какав је у глави јел је средио?
Оштар.
За њега вероватно не би било проблема, пошто су испали у другу лигу.
Једино је проблем што смо ограничени са странцима, па ће морати пажљиво да се бира.
Сад у клубу имамо за место штопера Крнету :o и прича се Пантић :-[.Е тек смо га онда нај...Да се имало пара и да се Мићко и Спајић уконпонују на 2-3 г. ал овако,опет јово наново.
Време је да се ова врхунска прича, која је годинама била сапуница коначно реализује!

http://srbin.info/2013/05/ninkovic-sveti...-marakanu/
Тема о прелазном року се често претвори у списак жеља, а што и да не.  Smile Ова два момка су заслужила Звездин дрес. Њихов повратак у клуб би био одличан потез.

http://www.zurnal.rs/2013/06/03/zvezda-v...index.html
То је лепа вест, најзад да се неко и са "каљења" врати... Требало би више младих играча слати да играју у мањим клубовима по сезону-две, а онда кад стекну рутину вратити у клуб... Тако се радило и раније, било је резултата, што не би тако било и сада... Једина мана овог Срнића је висина, само 165цм... Много је мали, делује ми слабашно, али видећемо... Да не причам много унапред...

Кад смо већ код вести из ових новина, ајде да споменемо и одласке, којих ће неминовно бити:
http://www.zurnal.rs/2013/06/04/prosinec...index.html
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Знали смо да иде, али ето чисто да прибележимо и дестинацију. Срећно Циго! Хвала на свему! Wink

http://www.zurnal.rs/2013/06/13/kadu-poj...index.html
Иако су нам мрски, и не волим да преносим вести са у92, интереснантни текстови су се нашли код њих, а по питању прелазног рока...

Нинковић демантује да је у преговорима са Звездом иако се данима по свим медијима спомиње да је то малтене готова ствар:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=722759

Колико су ствари са Срнићима кренуле наопако, говори нам и то да је "озлоглашени" Стева Мајами дигао руке од њих:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=722718
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)