Threads: 38
У не баш најбољем расположењу отварам тему посвећену новој фудбалској сезони. УЕФА нам је дала рок до поноћи да измиримо све обавезе да себи обезбедимо лиценцу. Тамо негде после поноћи ћемо и дефинитивно знати да ли Црвена звезда игра Европу.
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...noci1.html
Threads: 5
Threads: 29
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudba...nije-doneo
Настављамо да будемо спрдња од клуба. Из авиона се види да се у клубу нешто не штима, да има проблема и у међуљудским односима, али су очигледно неспособни да секу.
Threads: 1
Помаже бог браћо,
нама Србима непријатељи не требају,сами ћемо међусобно да се поубијамо.Место да се уразумимо,ми настављамо по старом.Сада када су пркатично кључни моменти за клуб,ми се гложимо,свађамо и на крају тамо негде с почетка августа ће бити пропала сезона.
Оставимо по страни Лукића,Весића,конобара,Топлицу и друге.Били су прошли су....Ја просто за ових 6 месеци сем установљења износа дуга нисам видео неки помак.
У сваком случају "Игра престола" у ФК Црвена Звезда се наставља...
Threads: 83
(06-03-2013, 10:10 PM)Војник_севера link Wrote:Сада када су пркатично кључни моменти за клуб,ми се гложимо,свађамо и на крају тамо негде с почетка августа ће бити пропала сезона.
Ово треба сви да запамтимо, па кад будемо поново причали на тему шта и како даље да се подсетимо овог периода! Мора да се пресече под хитно! Стојадиновић се није показао, тј. показао је да није радио за џабе и у корист Звезде, већ у своју корист, доводећи играче који нам нису потребни и који су уназадили младе и талнетоване играче којима он није менаџер... Дакле, јасно као дан, марш из Звезде! Што се тиче тренера, без обзира што га је довео СД, опет да покаже како само он зна ко може да ради одређене послове у Звезди, њега би можда и задржао, али уз смањење плате, једноставно нема услова и пара за више... Па ако му се свиђа ок, ако не, за те паре има у најмању руку истог квалитета као и он...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
Чекај !
Када сам ја галамио током зимског прелазног рока, зашто смо довели нападача и задњег везног (Дауда,Гаридо) када смо на тим позицијама покривени и то младим играчима које треба форсирати (Мудрински, Касалица, Ожеговић,Михајловић ,Мијаиловић) , да непотребно гомиламо играче на неким позицијама и да за све неће бити места да у пролећном делу сезоне (15 утакмица) играју, а да на месту штопера ( централни бек) после одстрањивања из екипе Јовановића и Максимовића немамо играче и да нам ту требају појачања , говорили сте да је све уреду, да ми реално немамо вишак играча,да уз ротацију и неизбежне повреде игрће сви.
Које су последице .
-Мудрински изгубљен јер је преседео на клупи због Дауде ( Дауда јесте донео својим головима на неким утакмицама бодове али на крају титулу нисмо узели и опет је иста бодовна разлика од -11 остала , значи ништа, а питање да ли можемо да га задржимо и колико дуго)
-Ожеговић из истог разлога (Дауда) није имао места , а најбољи стрелац на зимским припремама Михајловић револтиран што се и не помишља на њега прави проблем на тренингу ( не причајте ми како је он сувише зелен да се буса што није добио прилику у првом тиму , јер заборављамо брзо колико остали немају појма а опет играју, и свако од вас би тако одлепио)
-Мијаиловић преседео на клупи због Гарида
- Уз Спајића (кога више немамо) , цело пролеће другог централног бека глуме леви бек Петковић, десни бекови Микић и Пантић, и на крају из тотално неразумљивих разлога Максимовић >
РАСПАДАМО СЕ !!!
Threads: 8
Човић: Имамо много проблема, Стојадиновић остаје
БЕОГРАД, 3. јуна 2013. (Бета) - Потпредседник Црвене звезде Небојша Човић рекао је да Управни одбор тог клуба није у понедељак увече расправљао о поверењу у спортског директора јер, како је казао, тај фудбалски клуб има много других проблема, због чега је седница на стадиону у Београду трајала неколико сати.
"Није било ни речи о поверењу у спортског директора, он остаје на функцији. Имамо толико других проблема... Цело вече причамо о томе шта и како даље. Финансије не радимо на дуже од седам дана јер не знам шта све може да дође из прошлости. Средили смо лиценцу 'за длаку', али опет - имамо контролу (УЕФА) 30. јуна и у том делу не смемо да се брукамо", рекао је Човић новинарима пред поноћ испред стадиона Црвене звезде.
Фудбалска јавност нагађала је протеклих дана да ће се на седници УО расправљати о поверењу у спортског директора Зорана Стојадиновића, али је Човић казао да су финансије и даље прва брига.
Сам Стојадиновић је новинарима, пре било каквог питања рекао: "Шта год каже потпредседник (Човић), ја се слажем с њим".
http://www.beta.rs/?tip=article&kategori...2&id=&ime=
Threads: 83
06-04-2013, 09:05 AM
(This post was last modified: 06-04-2013, 09:07 AM by Red Star Forever.)
Не сећам се да је било ко био толико равнодушан и говорио да ће баш све бити у реду... Свима је било јасно да нам фале играчи на поменутим позицијама, а да ови доведени и нису преко потребни... Нико није знао квалитете доведених, реално и један и други су солидно одиграли, Гаридо до дербија без грешке, па и на самом дербију, али он није играч који доноси превагу, није неопходан, на крају крајева човек играо на позајмици код нас... Тотално безвезе...
А те таленте које смо наводно сјебали... Први сам за то да им је много више требало дати шансу, али од побројаних, већ сам 100х о томе писао, ниједан сем евентуално Мићка не зна основе фудбалске игре, а то су пријем, пас, шут, кретање без лопте... Ко ми докаже да је другачије, има пиво... Проблем се решава тако што се доводе играчи који су за две класе бољи, а не они који су слични побројанима, евентуално за нијансу бољи... Е зато је Стојадиновић заслужио да оде!
Играчки, ако се неке ствари промене, а то је долазак СД који ће радити за плату и за интересе Звезде, а не за свој џеп, гарантујем да ћемо имати бољи тим, макар без свих овогодишњих "звезда"... Тако да смо далеко од тога да се распадамо... Распали смо се, прошли смо ту фазу... Сад смо у фази састављања
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 29
Младеновићу би и овај уски био широк ;D А Мудринском гузица не би могла да стане.
Ти уски су планирани за африканце, нису за наше.
Наши могу да добију нешто на фазон Дортмунда, Њукасла...
|