Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
(05-19-2013, 08:48 AM)Звездаш link Wrote: Све дербије пре тога је Мићко покидао, нису га одували у сваком дуелу као Гарида.
Вукан је данас морао или да крене, па да га мења Каду са клупе или обрнуто.
Ожеговић исти случај, небитно на ком месту, зато што је мали бараба, борац. Није морао ни он дао крене, али је морао да буде на клупи.
Јер често утакмице решава клупа, поготово овако тврде утакмице, а ми јуче нисмо имали ниједну корисну резервну опцију, која би унела нешто друго у игру. И за то је крив тренер.

Зар нису били са репрезентацијом на пријатељској?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Немогуће је да ни један тренер у задњих пар год незна свој посао,имамо дунстере и крај.Од гована се пита неправи.
Reply
(05-19-2013, 08:00 PM)херцеговац link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4218.msg102525#msg102525 date=1368953305]
Све дербије пре тога је Мићко покидао, нису га одували у сваком дуелу као Гарида.
Вукан је данас морао или да крене, па да га мења Каду са клупе или обрнуто.
Ожеговић исти случај, небитно на ком месту, зато што је мали бараба, борац. Није морао ни он дао крене, али је морао да буде на клупи.
Јер често утакмице решава клупа, поготово овако тврде утакмице, а ми јуче нисмо имали ниједну корисну резервну опцију, која би унела нешто друго у игру. И за то је крив тренер.

Зар нису били са репрезентацијом на пријатељској?
[/quote]
Јесу, у термину који није обавезан да их клубови пусте, као што тумбаси нису пустили своје. Чак мислим да нису ни били у првој постави.
Тренер пуцао сам себи у ноге тим потезом и то у најважнијој утакмици сезоне. Нису морали да му играју у првој постави, али морао је да их има на клупи као алтернативу, јер никад не можеш да знаш како ће утакмица да се развија.
А били смо у ситуацији да немамо везњака који није само дефанзивац као Мићко.
Reply
Гаридо је целе сезоне солидан и ништа више такво му је место у тиму Мијаиловић је целе сезоне ван форме на првом дербију је био најгори није крив он је почео као бек у омладинцима па су га сељакали и сад кад је добио на маси и изгубио у брзини греје клупу нач основни проблем је скок ради скока где смо увек у дефициту је морао да игра Петковић место Младеновића који је далеко офанзивнији фудбалер Што се Вукана тише он и Каду су прилично слични играчи Ја лично познајем профу Радановића кад смо причали о Ожеговићу рекао је велики потенцијал али нисам му одредио место у екипи проблем су биле и повреде 2 измене су утрошене на повреде Посебна прича је Милијаш којиса 30 година не може у Српској лиги више од 45 минута Када схватимо да није у питању труд него физички елементи поред технике а без скока победити у дербију врло је врло тешко Имали смо и везане корнере набацивања а ниједну полушансу из тих ситуација
Reply
(05-19-2013, 08:03 PM)MACAK link Wrote: Немогуће је да ни један тренер у задњих пар год незна свој посао,имамо дунстере и крај.Од гована се пита неправи.

Једина реална мисао у задњих пар страна овог дела форума....
Reply
У клубу има и добрих играча само фудбал је колективна игра са 11 играча а ми годинама немамо нормалан тим то је двострука штета Нема резултата а и они изнад просечни полако пропадају о најгоре од свега тренери се мењају -значи није замисао једног него потреба Код РП Борха је играо све Код Јанковића Касалица што је и Пинто преузео а пошто нема халфова Микић је постао бек а крило Вешовић је прекомандован за стално на бека
Посебна штета је за младе фудбалере које гурну у ватру без спецификације на терену него играј до изнемогллости е кад добију у маси услед завршетка раста и самим тим изгубе на брзини-пропаст Одговорно тврдим да је Мијаиловић бек ал се шетао где се мора а највећа вредност му је центаршут Данас је 15-20% спорији негона почетку каријере и клупа је реалност јер бек није халф није задњи везни не зна а изгубио је брзину коју је имао као омладинац Дакле место да будемо фабрика фудбалера постајемо фабрика полупроизвода да не кажем дунстера јер ја фудбалере волим Да не би било забуне немам ништа против Мијаиловића него је најсвежији пример а одлазак наших фудбалера у сузама у Узбекистан је подједнако трагичан као и 6 година без титуле
Отужно звуче најаве надам се злонамерне да се развласти Стојадиновић а самим тим оде и Пинто Је ли то увод у повратак Бамбалића и сл. У ћему је то управа подржала Стојадиновича и чиме је то Блажа Раосављевић икад задужоо ФК Јанковић који важи за најшколованијег српског тренера није имао никакво решење кад је остао без халфова Пинто је скрпио и чак Спајића промовисао у најбољег одбрамбеног играча
Јесте неуспех изгубити кључни дерби јесте игра била лоша али и то је наша реалност јер фудбал гледам неколико деценија не могу се сетити да скакачки инфериорна екипа победи противника коме је и реми довољан
Морамо да схватимо да сем Симе Крунића нема тренера о ком би Звезда требала да размишља или нам опет треба магла као у време Јанковићевог претходника који се ништа није питао успут мало шта је знао или је ћутао из својих приватних разлога али заузврат лошу игру и управу нико није помињао Јер правила су проста ако се не звижди онда нема чак ни спорадичних питања ко је кога поставио на које место и Звезда пропада али огроман део управе мирно спава јер ионако им Звезда служи за рекламу и учење за кпо зна коју политичку дужност Зато и имамо да сем Лукића и Весића који су с правом отишли огроман део естаблишмента мирно седи а титуле нема и неће је бити јер одлаакак било ког тренера и руководиоца је само наставак мирног сна остатка естаблишмента
Reply
И пропадања клуба.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Овај део текста преносим и на Владину тему, да и он види и евентуално прокоментарише:

Стојадиновић је још као члан радне групе рекао јавно да за квалитетно појачање не треба новац, већ ''нос'' да се нађе квалитетан играч. Чим се латио посла, пронашао неке играче који би стварно били појачања, одмах је скочио сам себи у уста позивајући се на беспарицу. На критичним позицијама није довео ништа, а довео је двојицу играча на позицијама на којима смо били покривени. Последњег дана прелазног рока је јурио преко потребног штопера, а у минут до 12 довео центарфора.  ???

И узгред, да би се показало да зна да одабере, ти играчи су морали да играју. Ту долазимо и до Са Пинта. Неким ранијим тренерима се замера што су ћутали на неправилности у Управи, а ја одговорно тврдим да је Са Пинто већ имао прилике и да нас лаже када је говорио да му други не састављају тим.
Reply
Сви који знају Пинта могу да закључе да поприлично сам саставља тим поготово што је Миливојевић био на режиму топло хладно а много људи зна да колико је Стојић утицајан Својевремено је АК 99 после невиђеног инцидента у Јагодини прошао некажњено а РП се дерао махао АК је одгурнуо Кадуа узео лопту и промашио пенал
Што се појачања тиче прва жеља је био Карлос из Порта -није дошао потом двојац из Јужне Америке и репрезентативац Сенегала који је играо у Египту укупна цена је била 500 хиљада Радило се о предњем везном задњем везном и халфу Својевремено је Евандро плаћен 400 хиљада Потом је под мистериозним условима неостварен трансфер Шведског халфа и поприлично реално се одустало од недоказаног Бразилца на крају си без обештећења дошли на позајмицу Гаридо који је укупно оставио солидан утисак на дербију јесте био слабији али смо тотално у игри пали његовим изласком и дауда на крају за 200 хиљада евра који је добар брз има смисао за игру али није разбијач што је јако потребно јер код нас чак и Партизан игра бункер
Реално да је дошао карлос плус поменута тројица могли би реално оценити Стојадиновићев рад овако не можемо Пинто је реално доста урадио закрпио је халфовску линију прпгирао Спајића мени је прилично неразумно отпуштање Бабаља није он мајстор али за бункере поприлично потребан
Посебна прича су појединци Шта рећи о Јовановићу који са 28 година не може сам себе да доведе у ред и Максимовићу који је изузетан потенцијал само ради самог себе пропада Поприлично мистериозно и Мудрински кад је год играо био је најгори на терену
Највећа и кобна грешка је задржавање двојца Миливојевић Мијаиловић чијом би продајом реализовали понуђена трансфер појачања и данас могли да реалније сагледамо о Пинтов и Стојадиновићев учинак Несхватљиво је гурање Милијаша у први план а он реално може да издржи једно полувреме
реално и за њега и за Кадуа као и Миливојевића не може бити места у следећој сезони Треба преломити  ситуацију са Максимовићем и Мудринским ако не могу -не могу бити у Звезди Евентуално продати играча са најбопљом понудом и направити компактан тим као Бајер не по квалитету већ да има свих типова и профила играча са такође истим таквим заменама Пинто није претерано скуп тренер али са и без њега мора се схватити да једини домаћи тренер може бити Сима Крунић а сви остали играју са минималним обавезама и главни им је задатак да опстану и то нису ни тренери за размишљање а не рад у Звезди
Reply
Мене у овом случају код Стојадиновића искључиво занима (не)одговорно понашање. Докле више да свако када је у ''опозицији'', у нашем случају клупској, прича једно, а кад му се да ''власт'' онда ради друго? Када ће неко да одговара за раније изречено? Док је био ''опозиција'' рекао је не требају ми паре за појачања! Да му се ''власт'' од једном требају? Па ко кога ту завитлава, да простиш?

За Пинта, у једином случају у којем је иступио у медијима поводом састављања тима, ја одговорно тврдим да лаже. Сви знамо који је то случај!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)