Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
(05-08-2013, 08:29 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote: ЈАГОДИНЦИ ОСВОЈИЛИ КУП !  Smile мени је мило,вама?

(05-08-2013, 08:58 PM)KizaLion link Wrote: Боље да је Воша узела.. већ пар година никако да узму, а не знам како ће играти против нас у задњем колу.

(05-08-2013, 10:10 PM)Пијанац link Wrote: [quote author=ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link=topic=3789.msg102198#msg102198 date=1368044945]
ЈАГОДИНЦИ ОСВОЈИЛИ КУП !  Smile мени је мило,вама?

И мени! Драго ми је што Војводина никад клуб неће постати!
[/quote]

(05-09-2013, 09:34 AM)luconi link Wrote: У овом нашем фудбалу не знам колико могу да верујем у ту победу, могуће да је продата утакмица.... воша је била велики фаворит на кладионицама, осим тога као трећепласирани ће свакако играти европу тако да су могли да препусте пехар палми за одређену своту.

Пребацио сам овде уписе који ту и припадају. А мог брата Луцонија морам да питам следеће: Па добро јеси ти бре нормалан? :o Јеси свестан колико Војводини треба трофеј да дигне своју причу на виши ниво? Треба јој више него гладном корица 'леба! И какви су вам то резони, вама који у свему видите намештаљку и теорију завере? Мени главом о зид дође да ударам кад видим да навијач једне Црвене звезде тако размишља!
Reply
(05-09-2013, 10:11 AM)Пијанац link Wrote:Пребацио сам овде уписе који ту и припадају. А мог брата Луцонија морам да питам следеће: Па добро јеси ти бре нормалан? :o Јеси свестан колико Војводини треба трофеј да дигне своју причу на виши ниво? Треба јој више него гладном корица 'леба! И какви су вам то резони, вама који у свему видите намештаљку и теорију завере? Мени главом о зид дође да ударам кад видим да навијач једне Црвене звезде тако размишља!

Колико треба воши треба и палми ти као да не знаш његову причу у јагодини, он жели да буде број 1 за сва времена у свом крају а и шире, да се прича како је он заслужан за то, да им отвори зоо врт, аква парк, картинг, обезбеди трудницама кинту,  среди стадион, среди путеве и освоји куп, па онда евро утакмице у јагодини по први пут у историји, ситна је риба кан кан за њега бре, не би он ни по коју цену дозволио да испусти трофеј, па сама изјава пре утакмице му је била нећемо давати никакве премије играчима ако освоје куп... А што се фудбала тиче распад утакмица, није се знало ко је гори и нису безвезе Звезда и Партизан ту где јесу, какви год да смо види се разлика !
Reply
Слажем се са братом Пијанцем... Неко рече, Војводина ионако игра уефа куп као трећа у првенству... Да, али и Јагодина би га играла као четврта јер не може Воша на основу два такмичења да иде у уефа куп... Један на основу купа, други на основу првенства, тако да та констатација нема везе... Друго... Какво бре намештање, сланинари би дупе продали само да освоје неки трофеј... Оно што је синоћ дефинитивно били, јесте да је победио срећнији и мање лош тим... Досадна утакмица, само тако!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(05-09-2013, 12:10 PM)Red Star Forever link Wrote:Какво бре намештање, сланинари би дупе продали само да освоје неки трофеј...

Дај Боже да ја грешим и да сте у праву сви, али то из нашег угла изгледа тако, а ако погледаш то из њиховог угла ту су велики интереси у питању врти се огромна лова а неки више воле лову од славе, а та иста воша је не тако давно победила партизан, рад, јавор... Једно је жеља фирмаша а друго је шта је стварно у глави кан кана...
Reply
Па види... Кад већ причамо о новцу... Ако је као што кажеш у глави кан-кана велика лова, сигурно је није могао добити од Палме... не даје он тек тако паре, распитај се... Него да не машим тему, да се вратимо на кан-кана и велике паре... пошто смо се вероватно сложили да није могао да их добије из Јагодине, онда и теорија о препуштању купа пада у воду... А освајањем једног домаћег трофеја, скочила би и цена његовим играчима па би бар на тај начин могао да дође до новца продајом истих...

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Луцони, до јаја си нереалан саговорник! Ти причаш као да је нешто негативно што је Палма развио локалну самоуправу, што је дао народу Зоо врт, Аква парк, Музеј, запослење, што подстиче наталитет!?

Мени неки дан попујеш да не трошим енергију на нешто, а где иде твоја енергија? На теорије завере!? Неки дан спомињеш намештање ватерпола где добит није ни ћорав динар!? Толета не вадиш из уста (Јој што једва чекам да га мету у 2 са 1, чисто да видим како ћете живети без њега)!? И сад као врхунац спомињање да је финале Купа намештено!?

Срећом твојом, за разлику од мене, немаш информацију колико Бата тражи да Војводина намести утакмицу. Ако је Палма спреман да да те паре за једну фудбалску утакмицу, дај сви пешке да одемо у Јагодину и да га на рукама донесемо да буде председник Звезде.
Reply
(05-09-2013, 02:08 PM)Пијанац link Wrote:Луцони, до јаја си нереалан саговорник! Ти причаш као да је нешто негативно што је Палма развио локалну самоуправу, што је дао народу Зоо врт, Аква парк, Музеј, запослење, што подстиче наталитет!?

Мени неки дан попујеш да не трошим енергију на нешто, а где иде твоја енергија? На теорије завере!? Неки дан спомињеш намештање ватерпола где добит није ни ћорав динар!? Толета не вадиш из уста (Јој што једва чекам да га мету у 2 са 1, чисто да видим како ћете живети без њега)!? И сад као врхунац спомињање да је финале Купа намештено!?

Срећом твојом, за разлику од мене, немаш информацију колико Бата тражи да Војводина намести утакмицу. Ако је Палма спреман да да те паре за једну фудбалску утакмицу, дај сви пешке да одемо у Јагодину и да га на рукама донесемо да буде председник Звезде.

Нисам сам ја рекао да је то негативно, ја сам рекао да је спреман на све, а из поузданих извора од раније знам како се играју утакмице код нас, поготову када су такви у питању, не веруј у све што видиш и чујеш на тв-у... и ако би стварно таквог довео у звезду онда не знам што си терао мишковића?  Wink
Reply
Ја се информишем из мало другачијих извора од новина и тв-а. Мишковића сам терао зато што уместо да је уложио паре у клуб, он је радио по опробаном рецепту ''уруши и купи за динар''!

И немој да ми скрећеш са теме! Тема који си сам задао је ''колико Бата тражи за продају утакмице''. Веруј ми да се ради о цифри коју нико, па ни Палма, није спреман да издвоји за једну утакмицу. Ако такав постоји, по мени тај први треба да се моли да дође у Звезду.
Reply
http://sportal.rs/news.php?news=100551

"KK Crvena zvezda o provokaciji: Partizanu je nekada Gradska čistoća bila sponzor"

Big Grin
Reply
Културно смо им спустили нема шта.

Не знам како гледате на ове прозивке Човића и Вујошевића, али мени је то тотално непотребно са наше стране. Јуче их победимо данас одмах прозивка за ову песму. Додуше, оправдано, али по мени непотребно. Долазимо до тога да као керови скачемо на сваку коску коју нам баце. Не кажем да не треба реаговати на прозивке, али не треба се буквално хватати за сваку реч дебелог. његове форе су давно проваљене и требало би га максимално кулирати. Сачекати мало, да се узме титула, па их онда напушити курцем за целу сезону. Онда нек се жале да је крива циа, биа, ватикан, генерали, Вучић, хепатитис, озонске рупе и несташица воде у Сомалији.
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)