10-02-2012, 07:51 AM
Судбине Звездиних екс-играча?
|
11-01-2012, 05:23 PM
(This post was last modified: 11-12-2012, 01:24 AM by херцеговац.)
За Ернана Баркоса заинтересована Фјорентина.
Роби из мртвих дигао Кајзери. Погледајте резултате послиједњих мечева: http://www.livescore.in/rs/tabela/4tqfZ2...rm;overall
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
02-05-2013, 04:54 PM
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
02-28-2013, 10:26 PM
Мислим да је ово демантовано.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
03-20-2013, 01:34 PM
Интересантно је шта наш бивши играч Геније каже за Видића:
Za kraj priče o Maksimiru i 22. martu Savićević se dotakao još jedne teme: "Mislim da je Srbija malo uradila na diplomatskom planu što se tiče Vidića. Nije trebalo da se dozvoli da ode iz reprezentacije tek tako, sa 30 godina! Da on kaže meni je teško, meni ovo, meni ono... Mislim da je to malo smešna priča i tu je Srbija pogrešila što nije preko novinara napravila veći pritisak, da Vidić mora da igra za reprezentaciju. Kada sam ga ja stavio u nacionalni tim sa 20 godina, što tada nije odlučio da ne igra za reprezentaciju?! Tada mu je ona bila potrebna, da igra, da bi se prodao i da bi uzeo novac. Sada kada se napunio para... Valjda ta država, kakva god da je i ti ljudi, kakvi god da su, pa ne igraš ti za njih, već za Srbiju! U 30 godina da kažeš da ne možeš da igraš za reprezentaciju?! Što nije rekao 'ja neću za Srbiju da igram', pa ga ni ja ne bih zvao. A ne ovako kada si napunio džepove novcem... Mislim da to nije pravi način razmišljanja. Drugo je kada pređeš 32 ili 33 godine, kao Stanković. Još je Vidić na mestu na kojem se najmanje trči, gde se igrači najmanje troše. Dejan Stanković celog života igra veznog, trči gore dole non-stop, skoro duplo više od Vidića." http://www.mozzartsport.com/vesti/dejo-o...i-60-video Генерално гледано, ниједан наш или гробарски не гризу више тако за Србију, већ само за стране клубове. Знам да је Видић спреман да главу подметне не само под другу копачку, него и у лављу чељуст ако треба.. што се не може рећи за Србију. Такође Станковић је неки други играч..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
05-06-2013, 08:44 AM
05-20-2013, 10:28 AM
![]() Распали тим који се борио за опстанак препородио и довео га на праг европских такмичења.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
05-28-2013, 10:03 AM
Млађе генерације се не сећају овог играча који је обележио део 80-их година на Маракани... Сјајан центарфор каквог нисмо дуго имали и много добар човек... И поред тога што живи и ради у Сарајеву, увек за Звезду, о Звезди и о Делијама имао биране речи...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/navijaci-...icu/105892 "Navijači Zvezde pružili veliku podršku Husrefu Musemiću Trener FK Sarajevo Husref Musemić, koji se nalazi na kućnom liječenju nakon operacije srca i ugradnje bajpasa, dobio je pomalo neočekivan poklon koji mu je vratio osmijeh na lice. Naime, navijači Crvene Zvezde za koju je kao igrač nastupao Husref Musemić, nisu zaboravili sve trenutke sreće koje im je ovaj bh. as donio, pa su mu poslali nekoliko poklona uz tople riječi podrške: "Dragi naš Husrefe, ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bijele boje. Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe'", pišu "Zvezdaši" u svom pismu. "Bio si i ostao gospodin čovjek. To što si o našoj Zvezdi uvijek govorio lijepo i sa poštovanjem, nikada nećemo zaboraviti. Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak. Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na sretne dane provedene u Beogradu i Zvezdi i dati ti snage da pobijediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo. Pobijedi zbog sebe, na radost svih nas! Vole te tvoji Zvezdaši sa navijačkog foruma 'Crvenazvezdabeograd'." Na ovaj zaista dirljiv gest navijača Crvene Zvezde nije ostao ravnodušan bh. fudbalski stručnjak, koji se fotografisao sa poklonima, te na jednako lijep način odgovorio: "Prije svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene Zvezde na pruženoj podršci. Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom. Ovim gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio dio toga, a ovom vašom podrškom podsjetili ste me da ću uvek biti jedan od VAS". "Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bijele. Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut. Pozdrav svim Delijama!!!", stoji u odgovoru Husrefa Musemića." Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)