Threads: 1
Много су се сви сручили на Бајка! Усро је, али нас није коштало. Нико није спомињо бајка када нас је сам спасавао бар 4-5 пута ове сезоне. У блиској прошлости против Д. Срема!
Охладите мало - и ово ће да га натера да још биље брани у преостале 4
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 83
Слажем се са тобом, то сам и ја написао у претходном упису и понављам, тренутно бољег немамо а много пута је вадио кестење из ватре! Дешава се и бољима да киксну, надамо се да ће из овога изаћи јачи и бољи!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
Христос васкресе Јуче сам слабо спавао не зато што смо изгубили у ватерполу већ како смо изгубили Тек на моменте нам је дозвољено да играмо а на крају смо опљачкани И сви се уклопили репортер хвалоспеви чак и ми ћутимо
Није СФРЈ била никаква бајка -живео саму њој али овишто се код нас дешава да је АБА лига најрегуларније такмишење у свим спортовима а она сама има брдо нерешених проблема да су нас ради непоштења гурнули у ћошак у свим међународним спортским организацијама Да нон стоп лажемо сами себе као селектор у фудбалу да смо на некаквом путу само тај пут не води у Бразил
Хитно морамо да скренемо са тог пута на ком смо сад да се вратимо нормалности и поштењу увек смо били такви имамо малу али лепу државу немо бити себи најгори да смо добри само кад нам други наређују као у СФРЈ сами себе уништавамо то није ни по људским ни по божијим законима
Threads: 38
Ја не могу да се сложим да су судије јуче одлучиле победника. Ми смо имали лопту на 28 секунди до краја и нисмо себи смели да дозволимо да они до краја уопште изведу напад. Ми смо лопту изгубили за секунд и дали им довољно времена да организују напад, извуку искључење и дају гол. Сами смо криви!
Они су имали дупло више ситуација са играчем више јер су у недостатку Вање Удовичића и Бурића све карте у нападу бацили на сидро. Е сад чим Злоковић дође до лопте пре наших играча то је одмах искључење. Ми Пјетловића скоро да уопште нисмо користили, а морали смо јер је то била предност с обзиром да најбољи одбрандбени играч света, Вања Удовичић, није играо.
Фаул Ћирића на Сави Ранђеловићу јесте био за црвени картон, али није досуђен на ауторитет играча. Ћира је велики спортиста и људска громада и уверен сам да није ударио играча намерно. И не могу да се љутим што он није искључен.
Све у свему, сви смо после дисциплинских мера помислили да ћемо их сутра згазити и шампањац је већ стављен на хлађење. Велика грешка! Ова серија ће било у 4 или у 5 утакмица бити одлучена на једну лопту.
Па не слажем се прва четвртина је одсуђена како тако у другој нам нису свирали 2 корнера после једне такве одлуке смо прмили гол из контре у трећој су нам свирали 5 контрафаулова у нападу у 4 четвртини ок кажеш Ћирић је супер слажем се само за далеко блажи ударац Рађен је добио на почетку меча са Сегедом па није играо од прве четвртине и нема право да игра са Барселонетом у полуфиналу КЕШ-а
У четвртој четвртини први напад Злоковић јесте добио лопту али је имао на руци а био је потопљен и место топљене лопте играч више у задња 2 минута 3 игрча више непостојећи корнер после Шефикове одбране упореди ово са оба меча са Сегедом нема ништа заједничко
Раднички има сјајан тим али му ми баћ не лежимо али место борбе и уживања у првом мечу циркус а у другом ПЉАЧКА
Threads: 18
(05-05-2013, 04:37 PM)Пијанац link Wrote: Ја не могу да се сложим да су судије јуче одлучиле победника. Ми смо имали лопту на 28 секунди до краја и нисмо себи смели да дозволимо да они до краја уопште изведу напад. Ми смо лопту изгубили за секунд и дали им довољно времена да организују напад, извуку искључење и дају гол. Сами смо криви!
Они су имали дупло више ситуација са играчем више јер су у недостатку Вање Удовичића и Бурића све карте у нападу бацили на сидро. Е сад чим Злоковић дође до лопте пре наших играча то је одмах искључење. Ми Пјетловића скоро да уопште нисмо користили, а морали смо јер је то била предност с обзиром да најбољи одбрандбени играч света, Вања Удовичић, није играо.
Фаул Ћирића на Сави Ранђеловићу јесте био за црвени картон, али није досуђен на ауторитет играча. Ћира је велики спортиста и људска громада и уверен сам да није ударио играча намерно. И не могу да се љутим што он није искључен.
Све у свему, сви смо после дисциплинских мера помислили да ћемо их сутра згазити и шампањац је већ стављен на хлађење. Велика грешка! Ова серија ће било у 4 или у 5 утакмица бити одлучена на једну лопту.
Пијанац, превише себе трошиш на све ово, када си видео финале НБА да неко добије са 3-0 у победама, а да не причамо о кешу који имају и опет гледају сваки пут да се играју 5 утакмице да би се што више кинте зарадило, полако, победићемо када буде било време, до тад циркај ти и даље, а шампањац нека сачека мало
Луцони, мешаш бабе и жабе! Да ли ти то поредиш НБА где се врте милијарде са непрофитабилним ватерполом? :o
Владо, Раднички је скуп одличних индивидуалаца међутим не делују као тим. Ми смо сушта супротност, показали смо много пута ове сезоне да смо ТИМ и то би требала да буде наша највећа предност у односу на њих. Имамо много више уиграних акција од њих, разноврсније идеје у нападу.
Ватерполо када се гледа ствара се дојам да судије кроје резултат и наравно свако мисли да је на штету онога за кога навија. Јуче је по мени била одлична такмичарска утакмица, у сјајном ритму, наши су играли добро и да тај задњи напад нису погрешили имали смо бар продужетак у џепу.
И каква је она спрдња са капицама? Тројица играча су имали другачије капице од осталих! Да ли је могуће да учесник Ф4 Лиге шампиона нема довољно капица да изгура сезону до краја?
Threads: 18
(05-05-2013, 09:15 PM)Пијанац link Wrote: Луцони, мешаш бабе и жабе! Да ли ти то поредиш НБА где се врте милијарде са непрофитабилним ватерполом? :o
Баш зато сам навео њих један профитабилни спорт и НБА где се врте милијарде, којима и није морање да играју 5 утакмице и да чекају кинту од карата а нашем ватерполу је итекако потребно што више продатих улазница јер је на апаратима за вештачко дисање и ко зна колико ће то трајати!
Велики новац константно мора да се обрће! Зато је Америма готово па нужда да играју по 7 утакмица, да се прода што више хот-догова, Пепсија, кокица, реквизита из шопа ... Тако је у НБА, тако је у НХЛ-у! ВК Црвена звезда и ВК Раднички се неће леба најести од продаје карата по цени од 300 динџи играло се у 3 или у 5 утакмица. Док дају за закуп базена тог дана, док исплате судије, делегата, остаје цркавица.
05-07-2013, 12:19 PM
(This post was last modified: 05-07-2013, 01:01 PM by mauzer.)
Сваком треба вратити дуг али о заувек се научити велики играч није и велики тренер и никад не веровати оном ко се много куне да те воли -можда је у дотичном примеру касно али историја се увек понавља за будућа времена
Поучан је пример Радомира Антића приликом раскида уговора са Барселоном добио је 5 милиона евра а на суду 8 истих милиона само нема озбиљан ангажман од краја те судске тужбе
Многи ће РП и даље волети мој став је одавно познат само Антић је одбачен за суму ид 3 милиона шта ли ће се десоти за суму од 150 хиљада није тешко претпоставити
Враћање Михајловића у тим је прави потез али..Под 1 није баш начин да тата издејствује одлазак на припреме под 2 Каква је процена било кога у клубу кад је Михајловић био први стрелац на припремама 3 Нико нема право на сујету у Звезди ау случају Михајловић листа је предугачка 4Михајловић је погрешио што је напустио тренинг 5.надам се да ће Радомир препустити сопственог сина сопственом животу а да ће у клубу много пажљивије анализирати сваког појединца
|