05-02-2013, 11:31 PM
(05-02-2013, 09:49 PM)Parazit link Wrote: и још једна
Шта је ово ? Корњачица?
Слушкиње режима сте... ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ЈАГОДИНА - ЗВЕЗДА, ЧЕТВРТАК 19:00
|
05-02-2013, 11:31 PM
(05-02-2013, 09:49 PM)Parazit link Wrote: и још једна Шта је ово ? Корњачица? Слушкиње режима сте... ;D
05-03-2013, 09:35 AM
Непоновљива слика у Јагодини више, цео стадион је навијао за звезду, што говори и овај интересантан чланак:
http://www.zurnal.rs/2013/05/03/delija-u...index.html мада ми смо навикли на то... ![]()
05-03-2013, 09:47 AM
То је брате мој реалност! Могу они да освоје колико хоћеш лажних трофеја и намештених титула, али зна се чији су Београд и Србија! Успели су да затрују неки проценат млађих генерација, али полако и сигурно се враћају ствари на своје место!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
05-03-2013, 12:23 PM
05-03-2013, 04:49 PM
Дешавања са аутопута и наплатна рампа на улазу у град били су само делић назнаке ономе шта се спрема и шта може да се очекује на градском стадиону. Навијачи из свих делова Србије хрлили су у Јагодину и испунили стадион до последњег места. Знам да ниједан клуб није меродаван Црвеној Звезди али оно од јуче дефинитивно биће записано у аналима за статистику и ниједан једини клуб са ових простора то неће моћи да уради. Навијачки колорит са синоћне утакмице нећу описивати јер су слике и клипови довољно рекли о томе. Једино ћу се осврнути на пароле браће са Космета и из Републике Српске који су по ко зна који пут морали својој матици и "свом председнику"да отварају очи. Четири кола је до краја шампионата а трка тек почиње. Тек је кренуло да кључа. Гази Звездо све до краја а нека Офка буде следећа у низу а онда са мераком зговњај фудбалску мизерију покрај куће цвећа !!! Демолирај до краја цигани су са тобом, тада ти нико не може ништа.
Кокеза лопове !!!
05-03-2013, 08:39 PM
Делије у филму: Север је пожељнији од Југа ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|