Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
А то што нико нема да им дода лопту нема везе. Не знам само како му је пало на памет да Михајловића стави десно, кад је дечко класичан центарфор.
И он још увијек манта, али боље сада против Смедерева, него у дербију гдје је морање да се згузе глодари или бар нерјешено игра.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ма наравно, глупо је замерати му било шта за игру кад се погледа како смо играли код Јанковића.
Али има крајње чудан избор када поставља игру, има опасне промашаје, али ваљда ће временом и то да се испегла.
(04-07-2013, 07:09 PM)Звездаш link Wrote: Ма наравно, глупо је замерати му било шта за игру кад се погледа како смо играли код Јанковића.
Али има крајње чудан избор када поставља игру, има опасне промашаје, али ваљда ће временом и то да се испегла.

Истина. Да ли се ово Лаза мало окуражио да игра фудбал?

Данас су ме излуђивале лоше набаце, толико нису технички потковани у основним стварима да на тренинзима обавезно морају пролазити кроз основе фудбала.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Па на тренутке Лазовић покаже свој квалитет и онда у следећем крајње млако трчи на лопту и бежи од дуела.
Младеновић бек, а користан центаршут је мисаона именица за њега. Уместо ноћних клубова боље би му било да посећује мало више трпезарију и теретану.
(04-07-2013, 07:13 PM)херцеговац link Wrote: Истина. Да ли се ово Лаза мало окуражио да игра фудбал?

добар му је био пас кад је Дауда погодио пречку.

Елем овако:

-11, -9, -7, -4
Ко ским до краја

партизан

13. април: Јавор – партизан
20. април: партизан – Рад
27. април: Нови Пазар – партизан
4. мај: партизан – Раднички Ниш
11. мај: Раднички К. – партизан
18. мај: партизан – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
22. мај: Смедерево – партизан
26. мај: партизан – Спартак

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

13. април: Црвена звезда – Спартак
20. април: БСК Борча – Црвена звезда
27. април: Црвена звезда – Доњи Срем
4. мај: Јагодина – Црвена звезда
11. мај: Црвена звезда – ОФК Београд
18. мај: партизан – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
22. мај: Црвена звезда – Слобода
26. мај: Војводина – Црвена звезда

Као што се види, имамо лакши распоред, јер нам је јесења сезона била најтежа до сада, скоро све гостовања. Задње коло, није проблем, даће нам Воша бодове ако бдуе требало. Захвалили су нам се за задње коло прошле године.

Критични су нам сад: Спартак и ОФК кући, односно Јагодина и дерби на страни.

Ја и даље верујуем у њу...
13.април СВИ НА МАРАКАНУ!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Прије дербија филијале... БСК и Доњи Срем, страх ме да ТСЛ месари не повреде Кадуа или неког другог. Њима сигурно није у прилог да гостују по лиги Европе, ако/кад  фрањевци попуше титулу.

СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА МАРАКАНА ПРЕПУНА...
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Свака идућа је најтежа а прва која следи кључна...да видимо дал ће постати нешто од њих.
Нисам сигуран да су свесни да играју полусезону каријере!
Ту је тренер да им да стабилност, а оне лабилније одстрани.

Ако нипошто не треба дизати тензију играчима титулом, то је сасвим нормално и потребно интерно на сјеверу. Ово је одлична прилика да се понови посјета када је Роби водио клуб.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Немогуће је ипак постало могуће !
Еуфорија пред Спартак !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)