Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Јебаће нас Ниш и оно што су урадили, пас им матер...

Хајмо, тек креће борба! :Smile
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Е да је само Ниш... Та три бода и три бода која смо дали Војводини у последњем јесењем колу ће нас коштати титуле!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
http://hotsport.rs/2013/04/04/e-moj-srps...prepoznao/

Човијек написа оно што већина мисли!
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
По мени је текст тотални промашај, класичан генерал после битке и још критика усмерена на погрешну адресу. И прва Јанковићева утакмица је била бум, одиграли смо на шок који се дешава код промене тренера, и за мало избацили Бордо. Тако да у вези Пинта треба да причекамо мало, да видимо да ли све ово иде добро или је ово само тренутна реакција екипе на промену тренера. Мени делује да поставља неке ствари на своје место, али да причекамо. Човек базирао цео текст на једној утакмици, што је тотална глупост, као Дауда искочио, па јесте, али је исто тако искочио Мудрински на свом дебију и првим утакмицама. Не мислим ништа лоше о Дауди, али као и код Пинта, дај да сачекамо пар утакмица да га видимо мало више.

То да је Пинто вратио Робијев систем је глупост. Роби нити је имао систем, нити је личило на ово што игра Пинто. Код Робија смо силовали лопту до бесвести, без конкретне реализације, код Јанковића смо бунарили до бесвести, одбрана није постојала, а контра је била мисаона именица код обојице. Звезда на овим утакмицама код Пинта нити силује лопту, нити бунари, а почели смо и контре да трчимо.

И да се вратим на почетак свог писанија, овај текст новинара или шта је већ, усмерен је на погрешну адресу. Једини одговорни су чланови управе који су задржали Јанковића, они који нису усвојили његову оставку, на челу са председником Џајићем. Уз то смо имали Стојадиновића који је уз лоше одрађен прелазни рок, почео да буши тренера, јер је очигледно био против њега. Надам се да је то све иза нас и да су извукли поуке.
а сијећаш ли се ти када сам ја говорио да Јанковић треба да лети, а ти се бацио у полемику са мном?

Још прије и Воше и свега, још када смо добијали само пуком срећом. Има тога у архиви. Јанковића нико није бушио, бушио је он нас. Бушио игру, бушио као балон вриједност играча.

За систем, фол се вратио на Робијев, слажем се са тобом. Исто тако Роби није успио да направи и развије систем, није на терену начинио са овим играчима ништа сем посиједа, али је први послије Земана који је скупио муда да унесе нешто у Црвену Звезду. Нешто што се може назвати визијом да Црвена Звезда заслужује да игра фудбал, да има препознатљиву модерну игру. Није успио.

Овдије пишем о Јанковићу  искључиво као особи која није смијела толико да остане на челу струке Црвене Звезде.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Од Зенге, на овамо, сваки тренер је требао да лети, ако ћемо реално.
Тада није имало никаквог смисла најурити Јанковића, тек дошао, прелазна управа, требало је стати иза тренера и изгурати до краја полусезоне, а онда наћи боље решење. Ми то нисмо урадили, нити смо стали иза тренера, нити смо га најурили кад смо имали његову оставку на столу.

Суштина је да се не требе фокусирати на Јанковића као главног кривца, већ на оне који су га ту држали, оне који су одговорни за њега. Јер Звезда кад у том делу буде функционисала како треба, онда ће бити добар клуб, онда ће лако наћи и уклопити тренера.
(04-05-2013, 05:29 PM)Звездаш link Wrote: Суштина је да се не требе фокусирати на Јанковића као главног кривца, већ на оне који су га ту држали, оне који су одговорни за њега. Јер Звезда кад у том делу буде функционисала како треба, онда ће бити добар клуб, онда ће лако наћи и уклопити тренера.

Слажем са овим. Да кривци су они који су га држали.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
http://www.mozzartsport.com/vesti/lukic-...-sada-cuti

Огласио се и Горан Весић, са свим оним популистичким срањима које смо научили напамет!  Wink
(04-05-2013, 05:29 PM)Звездаш link Wrote: Од Зенге, на овамо, сваки тренер је требао да лети, ако ћемо реално.

Можда је Земан изузетак, радио као и Зенга у Италији-међутим наши играчи су били говна. Да је било по његовом, већина првотимаца би имала кондицију као Бајро Жупић-умарали би се само кад стану... а не од трчања.  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Тај изговор могу да користе и остали тренери. Сваког тренера су мање или више бушили играчи или управа.

И то са физичком спремом мора управа да решава што пре. Првог дана окупљања се раде тестирања и играчи да морају да буду на врхунском нивоу што се тиче кондиције и килаже. На западу се подразумева да играч дође спреман и одмах се ради на уигравању екипе, не губи се време на трчање по шумама и горама. Они су професионални спортисти који су преплаћени за посао који раде. Минимум је да буду у сваком тренутку у топ физичког форми. А код нас се губе по две недеље припрема да скину гузице које су набацили током одмора.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)