Threads: 3
Тај Ниш нас већ сада кошта озбиљне борбе за титулу.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 164
Значи сад смо на минус 7. Још у недељу та предност може бити још мања. Да смо на време спровели чистку, и довели Са Пинтуу у јануару, Рад и продат Ниш се не би десили, већ би било неизвесно до краја у овој усраној лиги..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
Нешти нисам у току. Продат Ниш !? Коме, шта, где, зашто ?
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 29
(04-04-2013, 06:42 PM)KizaLion link Wrote: Значи сад смо на минус 7. Још у недељу та предност може бити још мања. Да смо на време спровели чистку, и довели Са Пинтуу у јануару, Рад и продат Ниш се не би десили, већ би било неизвесно до краја у овој усраној лиги.. Да је Пинто доведен у јануару, они никад не би пукли бодове овде. Сад ћеш да видиш како добијају кад смо им се опет мало приближили.
Threads: 17
Приче о титули су јако не озбиљне и излишно је даље причати на ту тему. Ми требамо да добијемо све наредне утакмице због уигравања тима за Куп Европе.
Threads: 18
(04-04-2013, 07:54 PM)Звездаш link Wrote: Да је Пинто доведен у јануару, они никад не би пукли бодове овде. Сад ћеш да видиш како добијају кад смо им се опет мало приближили.
Ех, да је... Да је баба знала да ће пасти она би села... Било је шта је било, дај да видимо шта ће да буде, од прошлости се не живи, настављамо даље!
Threads: 83
Кизо није Ниш намештен, него је пуштен да би се низ воду пустио и Јанковић... Али није само Ниш проблем... Ми смо због немања пара и "гладних" играча изгубили три бода и у последњем колу од Војводине на сред Маракане... Али, као што рече неко, не би они губили ове бодове да није оволика предност... Лагано ће да отресу Вошу за викенд а онда без пораза до титуле... Дај Боже да буде другачије, али тешко... Нама је битно да тренер уигра екипу за следећу сезону, која, без ообзира што прича Човић да смо на самрти, реално јесте пресудна и МОРА да нам донесе трофеј!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 38
Јеби га, ако се будемо водили том логиком ''да смо ми добили, они не би изгубили'' можемо да се поздравимо са титулом наредних 20 година. Јер док смо ми дупетом затварали сва врата, они су бар за толики временски период себи обезбедили да буду у бољој преговарачкој позицији. Направили су себи имиџ поузданијег партнера, више им се верује, не циганишу се око динамике исплата обештећења, процената, још на сваку европску утакмицу поведу и по неког главешину, па ту падне шампањац, крканлук, курве неке. Све оно што ми рече једном Рођак са Севера да Мамић лети ради у Ниону, они раде у домаћим оквирима. Тако се ради посао, свидело се то неком или не!
А ти ако све то добро знаш и опет одеш доле у Ниш да из овог или оног разлога изгубиш 3 бода, онда фигуративно ћу се изразити, није Толе крив, онда смо ми говна!
Threads: 164
Управо тако! Јел Ниш мора да се пусти (прода), како год, поента је иста, да би неко скупио муда да отера Јанковића? Јел Ниш морао да буде алиби на нашу штету? И то није само Ниш.. неко мора да одговара за то што смо трпели дотичну персону.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
04-04-2013, 10:35 PM
(This post was last modified: 04-04-2013, 10:50 PM by mauzer.)
Дао сам анализу Јанковића и наравно није позитивна али човек је 2 пута потписивао оставку комплетна заврзлама пко његовог одласка је отужна.
Од кад је тим оформљен стојим на становошту да смо требали да будемо први а по мени нисмо јер
опљачкани смо од јагодине
у тоталном хаосу смо ушли у меч са офк-ом на карабурми
јанковић макар био у праву али све што је рекао пред војводини морао је да сачека да се текма заврши овако играши су били тотално десконцентрисани 2 пута смо промашили празан гол бајко апсолутно крив за први гол колико и како год то звучало са војводином је дерби а то у дербијима је недозвољено
полусезону смо почели са 4 бека без халфова а јанковић ко и сви домаћо не воли странце изменио је гарида а види се колико је дауда у бољој форми од мудринског цех је плаћен на врачару
шта мислим о Нишу знате сви само из љубави према звезди и поштовања њене величоне нећу о тој текми даље
Што се титуле тиче не верујем али имам 2 захтева за управу да пусти Пинта да по њему играју најбољи као и да омогућо помоћнику да седи на клупи и да се сви у клубу потруде а нису ни немоћни ни сиромашни ни наивни да Партзан одигра такмичарске утакмице па докле стигнемо
|