Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30.3...СВИ НА СТАДИОН!!!
Хуан Мануел Гаридо у први тим и нема зиме!
Reply
[Image: garrido_1474999c.jpg]

Гаррррридоооо!
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...adnicki_kg
Reply
[Image: zvezda_cibona_radost_baklja.jpg]

Радост, бакља, гротло.. горилање које не престаје.. сетимо се како је то некад било пре једну деценију (чини ми се 9.март 2003.) .. и поновило се!
http://www.delije-caffe.net/video/2003/c...ilanje.avi

[Image: delije001a.jpg]

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Додато још пар слика, а надам се видеу да ће у поноћ ако камера не буде зајебавала

Мали број ђавола

[Image: djavoli_mart_2013.gif]
Reply
Не само због данашњег издања већ и због ових пар година иза нас, када је клубу тешко а на трибини лудило... из меча у меч... нисам био никад поноснији и срећнији што волим Звезду... чак ни када сам у Барију певао целе продужетке... и заједно са још 18 хиљада одлепио после гола Панчева. То се памти а ово сада се носи заувек у себи... надам се да ме нећете погрешно разумети.
Reply
Zvezda - Radnicki KG, 30. mart 2013.

На појединим деловима снимка је мање сецкање
Reply
Следећа корео да буде;по зими,киши,сунцу снегу.... Big Grin па да мењамо времнске разлике на брзака Big Grin.Лудило.Опет се каснило и да су сви дошли на време попунили би се и делови према истоку и западу и корео би испао још бољи.Димови,бакље,удари,песма,бубњеви,дланови,све у свему одлично.После другог гола и бакљаде као по команди СА ПУНТО Smile( није са ладу или југа )само је зинуо у СЕВЕР и није барем мин.спуштао поглед ;D.хвала,хвала,знамо и за боље.
Reply
Искрено сам очекивао већи број људи...пре свега исток и запад.Али за то су криви играчи јер је почетком друге полусезоне титула готово изгубљена.Север на нивоу,одлична кореографика,велики број бакљи,димова,стробова.Уосталон слике говоре више од речи,наше одлично издање.Остало све мање више речено.Времена за одмор готово да нема,у среду маракана од пола 6.После се иде у пионир на баскет против пакистанаца...дакле СРЕДА 17:30 СВИ НА МАРАКАНУ !!!
Reply
СРЕДА ПОЛА 6!!!
ИДЕМО СВИ НА СТАДИОН МАРАКАНА, АЈМО СВИ НА СТАДИОН МАРАКАНА!!
БЕОГРАДЕ, БУДИ СЕ.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: