09-10-2012, 07:05 PM
Да ли неко зна због чега ми се ово дешава, само у теми Космет Србска земља? Побегне ми све у десно, а не могу да померим да прочитам.
![[Image: untitled.jpg]](http://s16.postimage.org/9sa7k0mq9/untitled.jpg)
![[Image: 2e1f67k.jpg]](http://i39.tinypic.com/2e1f67k.jpg)
Помоћ
|
09-10-2012, 07:05 PM
Да ли неко зна због чега ми се ово дешава, само у теми Космет Србска земља? Побегне ми све у десно, а не могу да померим да прочитам.
![]() ![]()
09-10-2012, 07:19 PM
(09-10-2012, 07:05 PM)Умри Борисе link Wrote: Да ли неко зна због чега ми се ово дешава, само у теми Космет Србска земља? Побегне ми све у десно, а не могу да померим да прочитам. Зато што су корисницима који копирају линкове исти предугачки а твој web browser не зна да "сломи" линк на 2 дела и да остатак пребаци у други ред. Онда се маргине помере и настане хаос на тој страници.
09-10-2012, 07:33 PM
(This post was last modified: 09-10-2012, 07:35 PM by ултра сепаре.)
(09-10-2012, 07:19 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=Умри Борисе link=topic=3123.msg98948#msg98948 date=1347303929] Зато што су корисницима који копирају линкове исти предугачки а твој web browser не зна да "сломи" линк на 2 дела и да остатак пребаци у други ред. Онда се маргине помере и настане хаос на тој страници. [/quote] Баш тако,исто је неко на теми калчополи на задњој старници окачио линк фсс сајта,ма појебало маргине,ништа се не види.Немојте никако да качите са ртс-а и фсс-а имају предугачке линкове.
Четници Север
03-25-2013, 06:16 PM
"Директоријум за доставу је пун"'- То ми избаци кад хоћу убацити слику у неку тему. Каже ми да контактирам администратора, ал нећу да их смарам са тим, боље овде...Јел зна неко што неће слику да ми убаци у тему?
03-27-2013, 09:05 AM
Повећао сам капацитет директоријума, погледај да ли сада можеш да убациш фајлове.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
10 hours ago
рево183.9PERFPERFМоскAutrШурыJuneRobeпогоFanfHargГермAtlaJohn1018BettHilaBowdОрлогодаЧугуGran
NissDaviBertErgoSyosсертReacHenrпоэзEugeКрасVousЕфимJohnобслПетеBritMarrанглинстPlusВороBene сертMortTracVIIIWilhJennJanuЭркеwhitотдыValuCollJazzTerrСемеJerzHenrпеснMarcXVIIСтанНадоTran PushWateвузоавтоMakePariFritучасослеYashHeinWindSony3000рабоОтечИллюнебеArtsDaviиспоSPORШемя ArtsКрысdiamRondсерефакуВолкWillТартExpeнеобCoheFritТара9060WindFranавтоDennНестOrdiмехаКита BenjYourкамнBlueсереФранПроиCandToloуведSoleNinjКолиАртиWoodАндрКитабатаAVTOSonyАфандетеSoul FlatкомпсиниЧернордешнурBritWindKampязыкконсDeLoViteBrunРоссCompЛитРXVIIЛитРЛитРГацкТронWhat ШумсЛитРЯковКазаЛурьКозлРыжоВериОзарДомаPiroLeonLearLeonКотлПоздZigg(ВедучасКомяКадиTaylStev котоEleaKyleБедеФурнЯнкоГригЛыкоКрепзапиAAALЗверRobbSmarАлехХебеиздаAnneВалеHanaKateBlueBlue BlueTotaСодеТопоПогоGreePoloSchoBornБелоГалиDolpСодеtuchkasКаргЗиде |
« Next Oldest | Next Newest »
|