Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Новинарска патка или...? У тунелу, после другог гола, Спајић Максимовићу:

Quote:Продао си ме! Продао си Звезду. Не знаш чији дрес носиш!

Ако је и тачно, у праву је. Једини проблем је што га је Оумару претрчао као да га нема. То међутим не мења моје мишљење да је Спајић одличан играч (млад је, има право на грешку). Али и други штопер има право да га покрива.
Из авиона се видело да је Спајић испао и да није могао да га стигне, али је Максимовић који је могао да спречи гол и чак у једном трену кренуо да га исече, уместо да иде ка Оумару почео да бежи од њега у страну... Шта год да се дешава, грешка, бојкот, лоша утренираност, онако се не греши ни у пионирским селекцијама...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(12-03-2012, 01:10 PM)Red Star Forever link Wrote: Шта год да се дешава, грешка, бојкот, лоша утренираност, онако се не греши ни у пионирским селекцијама...
Много све подсећа на ту сезону када смо изгубили истим резултатом а пре тога Дерби 2:4. Када је Гај глумио офанзивног везног.
Quote:Па јел треба Деспотовић који игра у Спартаку да нам показује како и који клуб воли, јел треба Абубакар да нам да два гола па да онда при изласку са стадиона покаже ка Северу и дотакне своје срце/груди?! Јеботе, више Звезду воле играчи који нису ту од оних који су ту, то је страшно!

Да не заборавимо Кадуа, Исаха..., 'странце' и Пантића 'гробара' који кида на свакој текми.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...dnika.html

Сви се питају докле ће Џаја да чека?Зашто не изађе у јавност и искрено каже хоће ли или неће,жели ли или не жели да буде председник! Ја искрено гледајући како се ствари развијају последњих дана(недеља),све сам се више плашио да су Џају неки искористили да уђе у радну групу,а ти што ће да се сакрију иза његовог имена,да ће на крају да владају у Звезди,а Драгана Џајића да поставе на чело савеза!Ако је веровати Човићу(а не знам зашто му не би веровали),Џаја ће бити кандидат,а то значи 99 % и председник! ових 1 % остављам неком моћном гиганту који би се ето појавио ниодкуда,понудио 50 милиона евра да санира дугове и још 20-30 милиона као буџет за наредну годину!

E сад мене неке друге ствари занимају,а тичу се ПРАВИЛНИКА О ИЗБОРИМА у ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!
http://www.crvenazvezdafk.com/klub/statu...lnici.html

IV . РАСПИСИВАЊЕ ИЗБОРА
Члан 6.
Изборе за Председника и Скупштину Клуба расписује Управни одбор Клуба.
Одлуком Управног одбора о расписивању избора одређује се за који се орган Клуба
врше избори, дан одржавања избора и дан од кога теку рокови за вршење изборних радњи.
Члан 7.
Од дана расписивања до дана одржавања избора не може протећи мање од 90 дана.

члан 6. је јасан! Пошто управни одбор не постији,његова замена је радна група која има право да распише изборе!Али члан 7. каже да мора да прође 90 дана од дана расписивања,што значи ако би радна група расписала изборе у петак 7.12.2012 то значи да би избори били најраније одржани 7.03.2013,а чланови радне групе најављују да ће Звезда у нову годину ући са новим председником :o ! http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...-dana.html Ко је овде луд? Искрено свестан сам и ја да је боље да што пре добијемо председника и нову управу,ген. сек. и спортског директора,али постоји правилник,какото тек тако може да се пређе преко тога?

Волео би да се још неко кандидује поред Џаје,да чујемо и видимо њихове планове,њихов програм како и на који начин планирају да врате дуг,да изграде тим који ће у годинама које долазе да се бори за титуле и да буде редован учесник у Европским такмичењима,како и на који начин ће да оживе омладински погон! Ми смо превише еуфорични,Џаја,Џаја,..па нема тај човек чаробан штапић!Он мора да изађе пред нас Звездаше и да каже ЈА МОГУ ДА СПАСИМ ЗВЕЗДУ,уз помоћ навијача,имам план,визију,сараднике.... !!! Или да каже то што се од мене очекује је немогуће! А не да мислимо ето само да нам дође Џаја и све ће да буде супер!То су заблуде!

Можда ће неко погрешно да схвати овај мој пост,можда неко мисли да сам ја против тога да Драган Џајић буде председник!НЕ! Ја сам такође за њега,ако човек има визију,снагу и моћ да нас врати на стазе старе славе! А не да дође на силу,да нам клуб окупира политичка елита и њихови полтрони и да униште Звезду до краја!Онда боље одма прогласити банкрот,стечј и да одемо као Ренџерс у 4,5 лигу! Мени је само важно да Звезда остане у животу,макар играла и 5-ту лигу,ја ћу и даље да је волим и да је бодрим!

Едит:
Сад сам наишао на ово из курира,што је одговор на члан 7.
Skupština bira novog čelnika(http://www.kurir-info.rs/dzajic-predsedn...nak-543445)

Radna grupa Crvene zvezde odlučila je na sastanku u ponedeljak uveče da se promeni klupski statut i da zbog vanrednog stanja u klubu Skupština do kraja godine bira novog predsednika.Odluku o promeni statuta treba da donese Upravni odbor, što je u ovom slučaju Radna grupa.

И поред тога се надам да ће бити више кандидата,а и ако не буде надам се да ће Џаја да изнесе ПЛАН,а не да се гласа само зато што је то Драган Џајић и зато што нема нико други! Дошао је и Лукић тако,није било никог другог,па је оставио клуб у дуго 50 милиона!
Ако се по јутру дан познаје,много добрих ствари,највише треба инсистирати да се све књиге пречешљају,да се зна како коме дугујемо,а најбитнија ствар је да се види ко је како пословао.Пресек пословања Звезде се мора радити једном годишње и да буде јаван.

Наслушали смо се много великих Звездаша и више ником не верујем,ни самом себи,што рече неко на форуму.Хоћу први пут да видим дела,а не речи.

Са џукелама са терена треба џукачки,без поштеде и разумевања,доста је било.Када покажу да су вредни поштовања тада ће га и добити.Нема више разумевања и уважавања док се не заслужи.
РСБ директно са конференције:

- Председнички избори биће одржани 17. и 18. децембра, Џаја једини кандидат.
- 7000. чланова има право гласа, спортски директор и комплетна управа биће потврђени 22 децембра.
- Јанковић остаје тренер.
- Тренутни дуг је 48.5 милион евра, све ће бити расположиво након 22. децембра.
- Биће појачања.
- Припреме почињу 9. јануара.
- Човић: Хоћу да сви отпишу позајмице и домаћинско пословање. Заврнућемо славине! Трансфери неће бити основни извор прихода. Циљ је прво место на крају сезоне!
Јанкела стаје ! Smile
Увешће нас ко Локерен у другу лигу Шампиона! Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Срећа наша...[Image: Sank.gif]

Човијек појма нема, а посебна је прича она КЗШ пред Вошу!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)