Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
(11-26-2012, 11:08 PM)херцеговац link Wrote: Да ли је неко гледао Човића на СОС канализацији? какав је утисак оставио?

Видим да се комуњаре са друге стране већ буне на ону емисију на Првој турској.

Mа јебе ми се за комуњаре.... него радна група има јасно за циљ да извуче клуб из буле и оно што је најбитније лепо представи како је растао дуг са којом управом. По томе ће се тачно знати ко је шта, како и када дизао кредите и где су и коме те паре ишле. Мислим да је армија навијача у целој Србији а богами и ван ње дужна да коначно сазна истину у вези свега тога.
Оно што генерално фали у Србији а надам се да то неће на крају бити проблем је ”одговорност”. Другим речима, не може председник клуба да запали из истог или изгуби изборе а клуб остави у великој були. Молим лепо, ако постоји осећај одговорности онда ако си председник, најодговорнија си особа за дугове које је клуб правио под твојом палицом. За лоше потезе и катастрофално вођење мора да постоје санкције у противном ће се сви ти председници као и увек крити иза стуба Звездаштва причајући како су мислили и хтели најбоље али јебига...

И још нешто што је најбитније у целој ствари... Није Звезда део пословне каријере полу-менаџера који себе тако називају и пеку свој занат на леђима клуба. Звезда је једноставно део као и начин живота многих људи који једноставно не могу да замисле свој живот без ње...
Е, видиш мислим да ниси у праву.

Ниси у праву, јер ако не пазимо шта се дешава на пашњаку онда долазимо у ситуацију као данас да се они провлаче као 'стуб' српства. Што рекоше једном: Прије распада СФРЈ све је било једноставније, ко је Србин ишао је на север, а југословени на југ! Због тога што млађи нараштаји нису довољно упућени у дешавања осамдесетих и деведесетих потребно је свремена одрадити ово што је урадио Човић, јер ко од млађих данас зна да је један тим из Београда добијао титуле декретом  политичког врха СФРЈ, да се за један тим из Београда навијало по декрету, док је шугави бравар хтео да забрани Црвену Звезду, а није само из страха од протеста на које су му указали да ће неминовно услиједити...?

Човић им је опалио шамарчину, изазвао саопштења, па их полио хладном водом и завалио им још једну васпитно-поправну у емисији на СОС канализацији. Урадио је све оно што није знала прошла управа.

Понављам,
нисам за оно што су радили Лукић и Весић брукајући се саопштењима. Човић је са двије реченице урадио више него сто двадесет саопштења.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Небојша Човић: "Ово је посао за тигрове и лавове, а ја овде само видим мачкице". Пошто је културан човек није на ТВ-у рекао што је вероватно њима рекао у свлачионици; "ПИЧКИЦЕ"!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(11-27-2012, 08:14 PM)херцеговац link Wrote: Е, видиш мислим да ниси у праву.

Ниси у праву, јер ако не пазимо шта се дешава на пашњаку онда долазимо у ситуацију као данас да се они провлаче као 'стуб' српства.

Да ми пазимо шта се дешава на пашњаку :o :o.... Па Звезда то није никада радила и то апсолутно није наш ниво да гледамо у туђе двориште а нарочито не код сточара. Свашта....

(11-27-2012, 08:14 PM)херцеговац link Wrote: Човић им је опалио шамарчину, изазвао саопштења, па их полио хладном водом и завалио им још једну васпитно-поправну у емисији на СОС канализацији. Урадио је све оно што није знала прошла управа.

Никада у Звездином маниру није било да прави ратове саопштењима а нарочито не да се препуцава са некаквим ружићима и разно-разним говедима...

(11-27-2012, 08:14 PM)херцеговац link Wrote: Понављам,
нисам за оно што су радили Лукић и Весић брукајући се саопштењима. Човић је са двије реченице урадио више него сто двадесет саопштења.

Чекај јел ти заправо јеси за рат саопштењима или ниси? Хајде изјасни се. Да ли је Човић рекао у две реченице оно што је Лукић радио у 30 реченица не мења поенту... Ми се и у једном и у другом случају прозивамо преко штампе са сточарима што понављам није никада било у Звездином маниру. А што се тиче стуба српства о томе је излишно причати.....
Аутистично затварање у свијет самодовољности неминовно води у пропаст. Реалност је таква да се мора водити рачуна о свему, највише о фрањевцима, јер је Србија земља без ваљаног система и земља гдје пар легализованих криминалаца са политичарима жари и пали. Да је истина другачија данас наш клуб не би био у овој ситуацији.

Ја се нисам нигдје повољно изјаснио о саопштењима, а сматрам да је господски и крајње шмекерски опалити коју васпитно-поправну фрањевцима. Човић није издао саопштење него је њих исцимао и то никога другог него њихову сиву еминенцију да то уради. Није издао саопштење, него им је 'крнуо' шамарчину па их охладио да би на крају попили још жешћу васпитно-поправну.

То је урадио шмекерски и господски и лежи му као Џаји његово ношење у јавности. Да их је заболило могу само да ти пренесем реакцију мог пунца и горчину на лицу, али ријечи није могао да каже на истину.

Никада нисмо паћенички отимали играче, никада нисмо улетали у саопштења до Весића, никада нисмо болесно гледали кога типује стока... то је патологија, а посматрање шта они раде је предострожност.

Да, они и те како потурају ту причу о српству. Толико безобразно и безобзирно да се човјеку згади. Свако ко има стажа у СФРЈ зна ко су и шта су били, али млађим генерацијама СФРЈ је нешто егзотично као нама двојици краљевина Југославија и због тога је неопходно млађима непрестано понављати.

Ево,
опет приче о односу са тазбином. Имамо концензус да се дијеци не намеће прича о партизану, али видим да другог зета не схватају толико озбиљно па су ударили толико да се дијете нашло у недоумици затровано лажима. Сложићу се да је то све паћенички, али шта ја треба да радим? Да не гледам то?

Наравно разговор са дијететом, па још приче, која навијачка пијесма да се научи... Мора се и мора непрестано понављати ко су и шта су због ових малих, ако се затворимо у самодовољан свијет неће остати од нас камен на камену.

И овдије сада не водимо причу о фрањевцима него о руковођењу клубом тј. да је коначно дошао неко ко има муда их спусти и врати на њихово мјесто. Излућивало ме у дербијима када наши прилазе њиховима и као дају им респект!? Ало, коме респект? Са Робијем се тај однос промјенио и данас се све вратило у нормалу, бар што се тиче дербија.

Свој браћи нек је стрећан почетак поста и нек је на спасење!
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(11-28-2012, 10:10 AM)херцеговац link Wrote: Аутистично затварање у свијет самодовољности неминовно води у пропаст. Реалност је таква да се мора водити рачуна о свему, највише о фрањевцима, јер је Србија земља без ваљаног система и земља гдје пар легализованих криминалаца са политичарима жари и пали. Да је истина другачија данас наш клуб не би био у овој ситуацији.

Ја се нисам нигдје повољно изјаснио о саопштењима, а сматрам да је господски и крајње шмекерски опалити коју васпитно-поправну фрањевцима. Човић није издао саопштење него је њих исцимао и то никога другог него њихову сиву еминенцију да то уради. Није издао саопштење, него им је 'крнуо' шамарчину па их охладио да би на крају попили још жешћу васпитно-поправну.

То је урадио шмекерски и господски и лежи му као Џаји његово ношење у јавности. Да их је заболило могу само да ти пренесем реакцију мог пунца и горчину на лицу, али ријечи није могао да каже на истину.

Овде се апсолутно не ради о аутистичном понашању и самозадовољству већ о ономе шта ти је или није на разини. Ако кажеш да си велики клуб онда се понашај као велики клуб. Једна од тих ствари су и саопштавања пред јавности, понашање директора и сваког играча тог клуба. Када је тако било, био је ред и рад. Када је престало да се тако понаша, спали смо на ниво пијачарског удружења.

Да ли си ти стварно поносан на то што је Човић издао такво саопштење? Да ли ти стварно мислиш да их је охладио? Давно си требао да научиш да је то искомплексирана стока а са гестом који радиш се спушташ на њихов ниво. То није никада био наш ниво. Звезда је увек причала на терену и тако им је набијала комплексе. Звезда је увек за њих била оличење снаге и организованости. Тако се набијају комплекси генерацијама а не спуштањима, препуцавањима итд... .

Чим смо дошли до тога, тo ми је била и дефинитивно потврда да су наша кола кренула низбрдо...
Важно је да је стао на време односно спустио лопту на земљу. А да уме да их је*е, уме. Сада је најважније да играчи дају све од себе да победе Војводину. Имамо проблема у одбрани (а кад и нисмо имали), вероватно ће стартовати Макса кикс и Спајић на штоперима. У пољу смо јачи за Кадуа, питање је само колико може (вероватно ће поделити минутажу са Димитријевићем јер ни Мићко не игра због картона). А онда, током зимске паузе, појачати играчки и тренерски кадар и припремити екипу да и психички и физички одржи контиуитет победничких игара.
Ево, о овоме се ради. О овоме мислим када кажем на јавашлук у клубу и недостатак реда.....
Зајебавање по сплавовима, јурење локалних фуфица, пушење и конзумација алкохола. Слика некада говори више од речи. И од таквих играча се очекује да истрче на меч против Војводине, да трче 90 минута и да преору терен...

Извор: Спортска Централа

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&id=118664&cat=1

Quote:Pijem, pušim i stative rušim

Član Radne grupe FK Crvena zvezda Nebojša Čović osvrnuo se na fotografije prvotimaca crveno-belih u noćnom provodu, na kojima se vidi da ih trenutni rezultati ekipe ne dotiču previše.

- U Crvenoj zvezdi ne bi trebalo da igraju fudbaleri, ma kako se oni zovu, koji u centralnim delovima Beograda puše, uz pivo krkaju slaninu, a pri tome ne kontrolišu svoje masnoće, pa ih vidim na terenu kako posle 20 minuta teško trče. Pa, ja bih trčao više od njih jer bi mi na terenu bilo hladno, rekao je Čović za "Alo".

Iako Čović nije spominjao imena fudbalera na koje se ova poruka odnosi, na Internetu se ubrzo pojavila fotografija iz beogradskog noćnog kluba "Teatro" na kojoj se nalaze Luka Milivojević sa cigaretom u ustima, u društvu Nikole Maksimovića.

Luka Milivojević i Nikola Maksimović u klubu 'Teatro'

Milivojević tvrdi da on ne pije i ne puši.

- U šali sam uzeo cigaretu i neko me je snimio u tom trenutku. Žao mi je što je tako ispalo jer sam iz sportske porodice i svi znaju da nisam ljubitelj nikakvih poroka.

Da u redovima Crvene zvezde postoji problem sa konzumiranjem alkohola potvrdio je Milan Jovanović, koji je navodno letos stigao na trening pijan, posle čega ga je trener Robert Prosinečki oterao sa terena. Da u ovoj priči može da ima istine potvrđeno je u septembru kada je Jovanović pijan izazvao sudar na Čuburi. On je tada svojim "pežoom 307" udario u Hondu, a nakon što je nepovređen izašao iz automobila u besu je razbio svoju šoferšajbnu.
Ако Макса буде стартер, правац кладионица и ставите 2 на Војводину. Видећемо шта ће да уради овај иритантни Јанковић..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(11-29-2012, 03:29 PM)KizaLion link Wrote: Ако Макса буде стартер, правац кладионица и ставите 2 на Војводину. Видећемо шта ће да уради овај иритантни Јанковић..

Да ли му је ово опроштајна КЗШ па држи монолог? Никако није смио ово урадити пред утакмицу. А да ствар буде гора то сада новинари јуре људе и дижу тензију. Стојадиновићев одговор новинарима:

Quote:U klubu je u toku dana bio i član Radne grupe Zoran Stojadinović, koji će uskoro preuzeti ulogu sportskog direktora. Bio je iznenađen kada je čuo o čemu je Janković pričao.

- Iznenađen sam... Očekivao sam da konferencija bude najava utakmice, međutim, nisam se nadao takvom potezu Jankovića. Od dolaska Radne grupe imao sam utisak da Janković misli da želim da ga sklonim. To nije tačno. Od prvog trenutka imao je punu podršku i ne samo od mene nego i od Džajića i od Čovića. Ako se kao problem ističe plata igrača, pa i u Partizanu igrači ne primaju plate četiri meseca, pa momci igraju. Para u klubu trenutno nema, ali će ih biti.

Da li Radna grupa ima ingerencije da smeni Jankovića, glasilo je pitanje za Stojadinovića.

- Rada grupa može i to da učini, ali to u ovom trenutku nikome ne pada na pamet. Mislim da se Janković malo zaleteo, ali to trenutno ne menja ništa u njegovom statusu. Ko zna, možda ovo bude dodatni motiv za igrače pred Vojvodinu.

Stojadinović je danas trebalo da se vidi sa igračima i stručnim štabom u karantinu.

- Planirali smo danas da Džajić i ja održimo sastanak sa Jankovićem u 18 sati. u karantinu, međutim sad se desilo ovo. Potpuno sam iznenađen. Razgovaraćemo posle meča sa Vojvodinom - završio je Stojadinović.
http://sportal.rs/news.php?news=87730

Све ово пред сутрашњу утакмицу! Не свиђа ми се ни мало.

Човић:

http://sportal.rs/news.php?news=87735

Сада се послије ових глупости окренути сутрашњем мечу и дати све од себе како на трибини тако и на терену.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)