Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Где су;Бошко Ј,Красић,Невен греје клупа као и Бане,дал је могуће да и њему рамадани саставља тим :o.Узео је ПИЛС лајт велике паре у каријери па зар ти је мало.СТОКОООО
Reply
http://www.kurir-info.rs/ivanovic-mihajl...nak-465002

Свака част Ивановићу, сви требају тако... Шта један човек учини од српског фудбала кукала му мајка...
Reply
Reply
(11-15-2012, 06:35 PM)PSDPSN link Wrote:

Промашио си тему,то треба да буде код Слике данашње Србије.
Reply
Нећу се сложити са тобом.
Reply
"а Његош је реко од давнина
нема вјере у пса и Турчина"

Моментално би ми фасовао лије. Па сад иди па бацај куглу.

[Image: sp-kolasinacjpg.jpg]
Кокеза лопове !!!
Reply
Не знам уопште како да дефинишем ову појаву. Са једне стране ми не смета застава Санџака, јер човек долази из тог краја, муслиман је, али је лојалан Србији и не либи се да то каже. Међутим са друге стране та застава има потпуно другу конотацију, негативну у односу на нашу државу, што можемо видети на примерима муслимана из Пазара и околине и њиховог односа према држави Србији који јавно исказују на свим спортским догађајима који се играју доле, а медији још додатно потпале. Политика се провлачи кроз спорт. Читајући неки интервју овог Колашинца пре Олимпијаде, рекао је да неће да пева химну, јер се у њој не спомиње ни један други народ осим српског (!?). Тако да и ова застава може из неког угла да се посматра као провокација. Јебем ли га, више сам против овог човека, него за.
Jeдна је Србија!
Reply
Нема ту шта да се дефинише или не дефинише. Све је јасно као дан и нема никакве сумње. Вук у јагњећој кожи. Какве црне друге заставе сем српске. То је Рашка област колевка српске државности, макаква год сад јадна нам држава била. Има срећу па је ово гњила банана од државе и "држава" у којој се власт не пита ко пијан с гаћама.

" И зато си Његоше у праву
држи једног Турчина на славу
другог стави доле испод ногу
оба би те убила да могу."
Кокеза лопове !!!
Reply
Шта очекујете сутра од утакмице са кроасанима?  ;D

Не знам више ни шта да мислим о томе како ће се утакмица одвијати, јер зависи од самих играча какав ће имати дан. Надам се победи као и сваки други Србин, још је и квота на кладионици добра (5,20)  ;D

Моје мишљење је да их можемо добити неким изненађењем, не мислим ту на неког играча посебно, него на тактику. Сви очекују нашу ону пичкасту тактику са једним нападачем и чекањем грешке противника. Ал кад би почео са 3 нападача , мислим да би био пун погодак. Такође отвара се простор за контре, али ај га јеби, ако мислимо да победимо не може другачије. На крају крајева и два нападача би било добро, да са стране имаш добра крила типа Тадић. Ако се изађе на терен са оном тактиком где онај Ђуричић игра "центарфора" онда се можемо поздравити. Тада ћемо добити ако дамо гол из неког пенала, аутогол или гол из офсајда (уколико се укаже прилика). Они су напаљени много више него ми, али тако је било и 99. па се надам да ће бити само хладан туш на Максимиру опет  Smile
Jeдна је Србија!
Reply
Предухитрио си ме, планирао сам мајке ми пре 1-2 сата да додам коментар и то баш на овој теми..  Wink Искрено, мислим да Хрвати неће победити, јер тешко је играти већ добијене утакмице, они су под неким морањем, због њихове јавности, како морају да нас згазе, јер су квалитетнији, због домовинског рата, итд, а ми смо већ скоро пукли ове квалификације... није на нама императив победе.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)