Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obracuni na Kosovu!!!
Evo video klipa sa Kosova!

http://www.bktv.com/real/SukobiKo.rm
Reply
Imam gomilu materijala koji treba da se okaci ali WM ne radi modem, pa ce to sacekati do sutra...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
????? 19.3. ??? ?????? ?????? ????? ? 12?.
Reply
????, ? ????? ????? ? ??? ????? ?? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ???? ???? ??????, ???? ?? ??? ??????? ?? ?????? ?? ??????, ?? ??? ???? ?? ???????, ????? ? ???????? ???? ?????? ??????? ???? ????? ??? ???? ?? ??? ???? ???? ???? ?????? ?? ?? ?????....
??? ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ????? ?????? ??????? ? ?????????? ?? ??, ??, ??...?? ?? ??? ?? ???? ?? ?????? ?????? ??????? ???? ?? ???? ???? ?????...
?????? ?? ???? ??????? ?????????? ??? ????! ? ????? ????? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ??? ???? ????? ?? ???? ????? ?? ???????? ?????????? ?????? ? ??...???? ?? ??? ??? ????, ??? ??? ?????? ?????....
? ??? ?? ???? ???????? ??? ?????? ?? ??????...?????? ?? ??? ??? ?? ????? ?????? ?????...

?? ?? ????????? ?? ?? ?? ??? ? ????? ?? ???? ?????? ?? ???? ???? ?? ????? ???? ?? ???? ?????? ??????? ??????!!!

???? ??? ???????....?? ??????!!!
Reply
Sa ove udaljenosti mogu da vam pruzim samo moralnu podrsku.
Reply
??????? ?? ?? ?? ??-? ? ??????? ?????????? ?????????? ?? ??????????? ?????? ?????? ? ???????????? ?? ?? ??????? ??????? ???? ? ???????? :bes ??????? ????????? ?? ?????? :bes ?? ??? ?????????? ??????? ???????????? :bes ????? ?? ??????.??????????????? ??????? ?????? ?? ??????? ?? ?????????, ? ?? ???????? ???? ?? ??? ?? ??? ? ???? ???? :bes
??? ?? ???????? ???? ??????? ?? ?? ???? ?????? ????? ????? ?????? ?????? ?? ?? ??? ??????? ???????(????? ????? ?????)? ?? ??????? ??????? ?????? ????? ?? ?????? ?????? ???? ????, ???? ? ?????? ???? ???? ????????? ???? ??? ???????? :nene :bes ,???? ??? ?? ?????? ????,?????? ? ?????? ???? ??????! ? ?? ???? ?? ???, ??? ??????? ??????? ?????? ???????!

...???? ???? ???? ????? ????????
?? ?? ????? ????!
Reply
Malo sam zadocnila na miting ispred Hrama, dosla sam u vreme kada je Kostunica napustao plato i za njim su se culi povici "Vojo daj nam oruzje", "Vojo ajmo svi na Kosovo", ekipi DC-a ce biti drago kad vam budem rekla da je majica koju smo pravili a koju je nosio Orto Delija danas "Kosovo je srce Srbije", "Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti nego po tome koliku svetinju branim" otisla za Gracanicu. Smile
(majica je zapala za oko jednoj zeni koja je odozdo pre nedelju dana dosla za bg, raspitivala se da je kupi i na kraju je dobila na poklon, ponosno nam je rekla da je nosi u Gracanicu i da je odusevljena da se neko setio da napravi tako nesto)...strasno sam se rastuzila... Sad
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Delije,

Te
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Ovo traje vec decenijama, svedoci smo zavrsnog cina. Tim ljudima treba vojna pomoc, ne mozemo ocekivati da oni koji su nas bombama udaljili sa Kosova sada stite preostale Srbe. Kad su nas bombardovali njihov plan je bio da se ovo desi. Ovo za dzamije, ma bole ih tuki za dzamije, kad im treba izgovor za nesto sami ce ga napraviti(setite se Racka). Da one nisu zapaljene vrteli bi slike pobesnelih vucjaka, da nije bilo vucjaka bile bi uplakane buletine. Pa na BBC-u sam jutros sluaso u medjuetnickim sukobima, ej koji sukobi? Sa sukob trebaju dve strane, ovo je linc, pogrom.
Reply
Da se proteraju siptari sa Kosova, malo neverovatno u sadasnjoj situaciji. Ako bi se kojim slucajem izborili da nam se nase vrati, u paketu bi dobili bujajucu populaciju arnauta koji bi za cca. 25 godina opet poceli da prave probleme.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)