09-28-2012, 01:21 PM
A јел се зна какви су уговори потписани с овом тројицом, колико процената иде Слободи или Борцу? Спомињу се неки велики проценти од будућег трансфера..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ФК Црвена звезда 2012/13
|
09-28-2012, 01:21 PM
A јел се зна какви су уговори потписани с овом тројицом, колико процената иде Слободи или Борцу? Спомињу се неки велики проценти од будућег трансфера..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
09-28-2012, 04:28 PM
Мићко има клаузулу да је слободан за 2 милиона, ако неко случајно плати преко тога, онда део од те цифре преко иде нама, а део Мајамију.
Слобода добија од Максе 25%. Борац од Младеновића чини ми се 30% од следеће продаје. Од Лазовића ће Борац исто да добије око 30%. Милуновић је наш 50%. Касалица је наш 75-80% Миливојевић је наш 60%
09-30-2012, 09:39 PM
Мало да похвалим момке,није савршено,али сам задовољан.Важне победе,да изгурамо још ових пар тешких мечева и може лакше да се дише,мада ни тад нема опуштања.
10-01-2012, 11:54 AM
Можда ми је мишљење субјективно, али мислим да не треба продати Мијаиловића. Момак има 18 година, да га пусте још ову сезону да игра, сигуран сам да би му се удуплала цјена.
Максимовић је добар момак, али је вишак. Имамо довољно добрих играча у одбрани. С обзиром на лоше финансијско стање у клубу, треба га продати. А Згурета треба без размишљања. Лоша је навика нашег клуба што продаје младе играче. Када би остали мало дуже, и показали стварно све што могу, тада би цјене биле... :o
10-04-2012, 11:35 AM
Куп,24.10.
Хајдук – Црвена звезда
10-08-2012, 12:12 AM
Не знам шта да кажем после 3-0.Рецимо да нам се вратио Крагујевац и још неколико утакмица у којима смо се провлачили.Ништа горе нисмо одиграли данас него неке мечеве раније,16 корнера,противник 3 шута на гол и 3 гола.Дешевају се овакве ствари Звезди можда једном у 10 година.Не знам да ли себе тешим,да ми буде лакше,вероватно има и тога...
Углавном морамо још више да радимо,то је једино решење.Овај пораз ми је тешко пао,поготово после Бордоа када сам видео да момци умеју и могу да играју фудбал...Нека ово буде само један пех и ништа више... :-\ ![]()
10-08-2012, 07:34 AM
(10-08-2012, 12:12 AM)Војник_севера link Wrote: Углавном морамо још више да радимо,то је једино решење.Овај пораз ми је тешко пао,поготово после Бордоа када сам видео да момци умеју и могу да играју фудбал...Нека ово буде само један пех и ништа више... Слажем се са тобом али и додајем. Пораз је нормално, саставни део игре. Али у нормалним лигама. А у оваквој као наша, где против нас лете по терену а против других беже од лопте, праве пенале и добијају црвене картоне то није само пех већ нешто што може да диктира наставак првенства. Ипак, то не сме да буде оправдање за 0:3 против Спартака ЗВ на полувремену. За мене који је био на Северу када је полувреме против Реала било 3:0, то је и срамота. Али, шта доносе наша мишљења и ово што пишемо?
10-08-2012, 10:14 AM
(This post was last modified: 10-08-2012, 10:30 AM by херцеговац.)
Не може се са оваквом 'не'игром свака добити. Колико смо пута губили па окренули? То је показатељ да нешто није уреду, а неће нас сваки пут хандрити усер. Нема успијеха без доброг рада и система.
Нема ту оправдања. Није оправдање ни толики број гостовања, јер гдје год одемо имам осјећај да сам на Маракани. Није добро, јер немамо игру, а да није готово није! Тек је почело и главу горе. Пауза за дизање екипе, рад и добар тренинг па да послије засијамо добром игром.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
10-08-2012, 11:41 AM
Очекивано је било да ћемо кикснути једну после оваквог темпа и овако тешког старта сезоне који су нам намонтирали по ко зна који пут... Одлично је те смо само једну изгубили, јер знају они да се у старту прави разлика, ту кикснеш 2-3 меча и одлепи се стока, после можемо опуштено да их бијемо на дербију кад ће они до краја имати ту разлику... Нема предаје, стижемо ми њих лагано, само ми је жао што нећемо јебати мустафу на дербију
![]()
10-08-2012, 03:51 PM
Очекивано. Нема разлога за бригу. Момци могу много боље од овога и не сумњам да ће то и показати....
|
« Next Oldest | Next Newest »
|