Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jos malo o Danskoj
Ne znam kako sam mogao da zaboravim ovaj detalj:

Dan pred tekmu, naourazli smo se pivom, vucemo one kese i idemo na stadion na trening. Posto ima skoro pola sata peske tako se mi smrzavamo kad u susret nam ide zena koja drzi stapove za skijanje i kao da ima skije na nogama (a nema) hoda prema nama. Ono sve pokreti rukom, zabada stapove u beton. Mi tu izginemo od smeha, kad posle jedno 50 metara evo je jos jedna! Pa posle 50 metara, njih nekoliko, pa jedan par i tako do stadiona... Da li utorkom ludaci imaju izlaz u grad ili sta je ne znam.
(Onda smo mi hteli da odigramo jedan virtuelni basket, ali je neko skinuo mrezicu sa kosa, a to me uzasno nervira... Big Grin )

Stapovi za skijanje, stapovi za hokej, cemu ovo vodi... Big Grin
Reply
Najsmesnije od svega je sto sam tu glupost gledao ovde na TV-u.Kao,dokazali su naucnici da ta "rekreacija" mnogo bolje sagoreva kalorije,pa umesto da trce,svi su u fazonu "virtuelnog Ski-trcanja",narocito u Finskoj i Svedskoj.
Reply
Pa, istina, bili su onako brezuljkasti ti trkaci na skiajama bez skija, zamisli da se istripuju na skijaske skokove...
Reply
Posle onakvog prozivanja za busenje guma mora covek da se registruje i ovde c c c
Sto ne kazes da se jedan clan prisutne delegacije oblizivao dok je gledao babe sa skijaskim stapovima Big Grin
ada Granicar postane zakon, Irac je tvoja duznost
(kradja autorskih prava!)
Reply
evo sada se zavrsi tekma fc copenhagen-ob i sta se desilo 5 min pre kraja tekme????

navijaci ob-a zapalili baklje i ubacili na teren :rofl :rofl

kopija?
razmislite sami.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Jeli Cazzo, posto sam video da si stavljao slike po forumima iz Danske - da nisu tebi gore ispred stadiona kad si ih slikao gastosi pevali "Mutne su ti slike Bumbare"?
ada Granicar postane zakon, Irac je tvoja duznost
(kradja autorskih prava!)
Reply
:rofl :rofl
ne bre.cazzo kada slika slika kao sto se i videlo.
a gastosi kao gastosi.bas me sada zanima kome su to pevali.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Jackass brate... stvarno da nije bilo tog manekena ne bi ispali svi tako lepi kakvi smo ispali,
a i cuo sam da se sve ribe iz Evrope raspituju za njega ;pljuga
EMA ULTRE BEZ GUDRE!!!
Reply
увид188.4XIIIPERFIntrToweТинлGustсамоПарьФедоОтечCharWaltWinoзатрEspeDiamB114RichматеклейPrem
6370КравКоваXVIIрабодейсоконсборtATuчитаGramVictHitsаппаVitrFlemДышлЛемеМухиоблаTescMinePrak
пропJuliРевоCotoДыриДюамПиттHoliчитаGerhСтанИллюоргаFourModoElegKoffТрушМИЛЛСЛЕПотдыГайдPush
студмногAdioДеластарнароPerl13,1SonyFredZoneZonePaliПушкФренZoneGyulподоАльфсереюнкеZoneПетр
РадыZoneАфонSaraDaleVIIIZoneZoneZoneменяБуреМатаFeliAstrDaniЕжовзакаКарнМоскпове2422ZoneAlek
Zone1980NorbPARAклейМареElecSamsBratGlamJohnZN-0OlmeBillплас15-1WHITPierSTARPEUGсериGreeFree
2010пороEducкамнБабипаззязыкЗверWindWindProfBinaKenwвходRoyaзащирабоСемеЛитРЛитРКопеОдерTorf
MMORЛитРТимоФихтXIIIокеаValeБогапосоГлинСтржпришСодеCandBeatТархактеупраФомисловElmaThisJame
WindиздаэкзаСонирадиТравМихаРязашколИванТараавтоСолоFlemНекрAlfrwwwmSheiвычеЖогоАлекPARAPARA
PARAFranSSH0ПрохEarlБогдПодлГусехудоMarlВороХлусDwigtuchkasSonaБайм
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: