Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
(09-08-2012, 01:56 PM)Војник_севера link Wrote: Ја нисам рекао да не постоји њихов интерес да улажу,али више је то наш интерес.Они нама више требају него ми њима,то је истина.Да је Звезда добро организован клуб,а то је предуслов за успех утркивали би се да нас спонозоришу.Овако ми практично молимо да Газпром нама да паре.Па да нам да и поклони 100 милиона ми бисмо са оваквом организацијом,нерационалним пословањем били у дуговима.

Можемо да причамо шта год желимо да имамо милионску армију навијача.Нас посматра пресечно 15-20 хиљада људи,поред свих напора људи који виде трибину и генерално смешних цена улазница.Ривер Плата која се може поредити са Звездом по величини клуба у јужноамеричким оквирима је играла другу лигу и стадион је био крцат.Звездашка популација се своди на 20.000 хиљада фантика и то је то.Да имамо пун стадион на сваком мечу не би било проблема.

Наши ставови нису у колизији. Могу без проблема да потпишем твој став, с тим да бих чак потписао да језгро чини нас десетак хиљада плус људи ван Београда који реално нису у стању да се цимају због финансијске ситуације, а гдје жеља апсолутно постоји.

До јуче су долазили момци из Српског Сарајева или из Вуковара, моји земљаци који су сада у Бијелој... њих лично познајем и виђам на текмама, а гдје су остали? Што значи да је Звезда још увијек, хвала Господу, оно што је била - синоним СРПСТВА и магнет за позитивна дешавања.

Погледај стоку! Ономад кидисали ножевима једни на друге, а Север из кола у коло поставља домаћи задатак свима шта значи волити и живити за клуб.

Тако, није поента само у користи. Наравно, да њих није било питање би било каква би данас ситуација у клубу била, али они и те како препознају сву ту позитивну енергију коју Север развија око Црвне Звезде, а која се прелива и на обичне симпатизере.

Мало смо старији па памтимо и лигу СФРЈ, памтимо гомилу јаких текми у европским такмичењима, ону неподношљиву лакоћу карања глодара..., а шта памте они који су ту послиједњих година? И опет их има! И опет се окупљају и опет настављају и уграђују себе у Црвену Звезду.

Знају Руси зашто су дали и један једини евро и нису га дали у вјетар. Није Вучић био када су потписали уговор, неће Вучић бити сутра, а Звезда хоће.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(09-08-2012, 01:56 PM)Војник_севера link Wrote: генерално смешних цена улазница.Да имамо пун стадион на сваком мечу не би било проблема.

Подсетићу те на последњи меч и цене улазница: север: 300 динара, исток: 400 динара и запад: 500 динара, ШТА ЈЕ ТУ СМЕШНО ??? 5 еура карта у бордоу за квалификациону утакмицу  Smile Код нас треба карта да буде 100 динара за сваку трибину па да онда очекујеш пун стадион редовно, не знам шта то они имају да прикажу да би неко дао 500 динара, а да не причам за оне са стране који требају и пут да плате тај дан и да поједу нешто, није то ни мало јефтино у данашње време!
(09-08-2012, 02:45 PM)херцеговац link Wrote: људи ван Београда који реално нису у стању да се цимају због финансијске ситуације, а гдје жеља апсолутно постоји.

До јуче су долазили момци из Српског Сарајева или из Вуковара, моји земљаци који су сада у Бијелој... њих лично познајем и виђам на текмама, а гдје су остали? Што значи да је Звезда још увијек, хвала Господу, оно што је била - синоним СРПСТВА и магнет за позитивна дешавања.

Финансијска средства су проблем код свих, али је то стварни проблем само за 1-5 % људи који су ван Београда, а који стварно хоће да иду на утакмице (због породице коју издржавају или слично). Хоћу рећи- онај ко довољно нешто хоће, он ће увијек наћи пут да дође, на овај или онај начин, и на сву срећу таквих је доста , а боме их има и све више. Они који се заклињу у Звезду, а не могу стопом доћи на утакмицу, шверати се по возовима и бусевима или радити који сат више да би могли доћи, ти људи нису чак ни Звездаши већ нека нижа категорија од симпатизера, квазизвездаши или још горе како се представљају навијачима- квазиделије...

Него да не лутам од теме, наставите са конструктивним уписима и извињавам се на упадици...
(09-08-2012, 04:11 PM)luconi link Wrote: Подсетићу те на последњи меч и цене улазница: север: 300 динара, исток: 400 динара и запад: 500 динара, ШТА ЈЕ ТУ СМЕШНО ??? 5 еура карта у бордоу за квалификациону утакмицу  Smile Код нас треба карта да буде 100 динара за сваку трибину па да онда очекујеш пун стадион редовно, не знам шта то они имају да прикажу да би неко дао 500 динара, а да не причам за оне са стране који требају и пут да плате тај дан и да поједу нешто, није то ни мало јефтино у данашње време!

На мечу у Бордоу је карта била 5 еура,али иначе на лигашким мечевима је карта 20 еура,лако може да се провери.

Ово све што сам написао се односи на Београд,град од 2 милиона људи.Људе из унутрашњости донекле и разумем.

Ја се не слажем са тобом да љубав према клубу зависи од тога како играчи играју.Ево Ренџерс игра четврту лигу са пуним Ајброксом,са Елџином,Ист Фајвом...Ваљда треба да буде обрнуто да се долази на стадион због клуба,фазона,а не због тренутних играча и љихове игре.На крају крајева клубу си потребан када не иде,да пугураш играче.Како народ каже:"У добру је лако добар бити,но на муци се познају јунаци".

Свака част људима,и капа доле за све,јел поред неоподношљивих услова ипак само ти фанатици држе Звезду,а сваким даном има их све више,хвала Богу.

Ипак када посаберемо приходе од сезонских карата,улазница то је смешна цифра,за клуб као што је Звезда.

Поента свега што пишем је да постоји гомила узрока за посртање Звезде,стоји да је клуб неорганизован,да дугује,да се послује лоше,али сигурно да део кривице за све то сносе Звездаши то јест људи који се тако представљају.Пун стадион значи спонзоре,значи бољу атмосферу значи финансијску независност и изнад свега задовољство нас самих када грми Маракана.Много тога зависи од нас самих,не од Лукића,Весића,да не набрајам даље.
(09-08-2012, 07:39 PM)Војник_севера link Wrote: На мечу у Бордоу је карта била 5 еура,али иначе на лигашким мечевима је карта 20 еура,лако може да се провери.
Ок, упореди прво њихову просечну плату и нашу па онда реци јбг..., они су уз немачку најбогатија земља европе!

(09-08-2012, 07:39 PM)Војник_севера link Wrote: Ово све што сам написао се односи на Београд,град од 2 милиона људи.Људе из унутрашњости донекле и разумем.
Ти из унутрашњости су фанатици, доћи ће па ће доћи... али фазон и јесте да јефтинијим картама покренеш београђане,  на задњој утакмици коју смо имали на маракани са бесплатним улазом било је препуно, па сам себи рекао слика и прилика данашње јадне и бедне србије, воле наши људи спорт, уживају да гледају и навијају, а од бесплатног улаза до карте од 100 динара није нека разлика, стави да буде јефтиније али напуни сваки пут док не крене на боље...

(09-08-2012, 07:39 PM)Војник_севера link Wrote: Ја се не слажем са тобом да љубав према клубу зависи од тога како играчи играју.Ево Ренџерс игра четврту лигу са пуним Ајброксом,са Елџином,Ист Фајвом...Ваљда треба да буде обрнуто да се долази на стадион због клуба,фазона,а не због тренутних играча и љихове игре.На крају крајева клубу си потребан када не иде,да пугураш играче.Како народ каже:"У добру је лако добар бити,но на муци се познају јунаци".
Брате  Smile немамо ми тај менталитет, бар не још сви...
http://www.zurnal.rs/2012/09/08/cikicev-...index.html
Jако волим да чујем овакве вести просто речено срећа ме одједном обузме Smile 8)
Иначе је добро да млади нараштаји Звезде теже ка оваквом циљу и против Партизана увек мора да се игра на победу,само то и ништа више.
Четници Север
(09-08-2012, 08:43 PM)luconi link Wrote: [quote author=Војник_севера link=topic=4148.msg98926#msg98926 date=1347133140]

На мечу у Бордоу је карта била 5 еура,али иначе на лигашким мечевима је карта 20 еура,лако може да се провери.
Ок, упореди прво њихову просечну плату и нашу па онда реци јбг..., они су уз немачку најбогатија земља европе!

(09-08-2012, 07:39 PM)Војник_севера link Wrote: Ово све што сам написао се односи на Београд,град од 2 милиона људи.Људе из унутрашњости донекле и разумем.
Ти из унутрашњости су фанатици, доћи ће па ће доћи... али фазон и јесте да јефтинијим картама покренеш београђане,  на задњој утакмици коју смо имали на маракани са бесплатним улазом било је препуно, па сам себи рекао слика и прилика данашње јадне и бедне србије, воле наши људи спорт, уживају да гледају и навијају, а од бесплатног улаза до карте од 100 динара није нека разлика, стави да буде јефтиније али напуни сваки пут док не крене на боље...

(09-08-2012, 07:39 PM)Војник_севера link Wrote: Ја се не слажем са тобом да љубав према клубу зависи од тога како играчи играју.Ево Ренџерс игра четврту лигу са пуним Ајброксом,са Елџином,Ист Фајвом...Ваљда треба да буде обрнуто да се долази на стадион због клуба,фазона,а не због тренутних играча и љихове игре.На крају крајева клубу си потребан када не иде,да пугураш играче.Како народ каже:"У добру је лако добар бити,но на муци се познају јунаци".
Брате  Smile немамо ми тај менталитет, бар не још сви...

[/quote]

Мој цигански брате,ја само не разумем да неко два пута месечно не може да одвоји укупно хиљаду динара.Да је тако тешка ситуација,а није барем не у Београду.Једна кафа у кафићу кошта као меч на Маракани,кафићи су добрано пуни,клубови итд...

Одосмо већ на социолошке теме,нажалост проблем нашег фудбала,Звезде и друштва једноставно не може да се нашкраба и изложи у пар реченица.Размишљајући схватио сам да проблем Звезде није само у појдинцима,него са сваке стране помало,и када се све то скупи дешава се то што се дешава нама.

Наравно ја сам опитимиста,има итекако наде и верујем у боље сутра,само то тражи огроман ентузијазам,пожртвовање и шта већ не.Мислим да спас Звезде долази из нас самих и да наше проблеме не решеава само новац,већ постављање ствари на здраве темеље и рад,рад и само рад на дуже стазе,а успех и новац сам долази.
Дај Боже да није још једна у низу лажи које Ружнал пласира:

http://www.zurnal.rs/2012/09/09/dzajicev...index.html

Новинарство код нас је једна криминогена структура која је брана препороду нације.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Баталите Журнал, постали су тешко смеће од новине.
http://www.zurnal.rs/2012/09/10/uplacena...index.html
Ваљда журнал не лаже за ово.
Четници Север

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)