Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
У принципу зајебано је са тим играчима из Бразила, јер много њих је у власништву агенција и онда агенција позајми играча клубу, уз одређени проценат од наредне продаје. Ако хоћеш да га откупиш то те папрено кошта.
Оно што се може наћи на интернету је да је Евандро позајмљен из тима који је у власништву поменуте агенције. http://i599.photobucket.com/albums/tt73/...vandro.jpg

Отприлике да смо ми имали право на 50% од продаје, али да се агенција питала око продаје.
[Image: 5003_blicstrip.jpg]

Отприлике да смо ми имали право на 50% од продаје, али да се агенција питала око продаје.
[/quote]Значи 50 % је био наш а 100 % није, Big Grin
Е мајке јој га спалим! ЛАВОВИ! Од њих нико не тражи ништа осим овога данас! Све остало долази као плод тога. Само не разумем зашто ово не раде у свим такмичењима и на свакој утакмици ?!?!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Против јачег тима, из неупоредиво јаче лиге, Звезда је вечерас била бољи тим на терену.
Да је Касалица играо, завукли би им бар један, али јебига, шта је ту је.
Није се знало шта да очекујемо, након онако мрачне атмосфере последњих дана, крајње изненађујуће издање. Као да је нека друга Звезда играла ову утакмицу, а нека друга све утакмице од почетка сезоне.
Управо тако... свака им част. Јовановић, Вешовић, Мићко... сви по реду.

Елем, Мирић је био једини који ме је нервирао када прими лопту. Нема утакмице у ногама, плашио се сваког дуела, каснио са предајом лопте и стално се стицао утисак да је кратак за пола корака.

Није све ово данас довољно за пролаз јер се из авиона види да су њихови играчи премазани свим и свачим али као што сам увек говорио, треба знати изгубити и испасти часно....
У Ацу Јанковића нисам никада сумњао да је добар стручњак....
Ма Мирић једноставно није фудбалер, него превара, менаџерски играч. Не знам шта је Јанковићу пало на памет да га убаци. Ваљда покушао да искористи његову солидну брзину, да одржи темпо, али је темпо много пао кад је изашао Вешовић.
(08-23-2012, 10:38 PM)CEBEP link Wrote:Није све ово данас довољно за пролаз јер се из авиона види да су њихови играчи премазани свим и свачим али као што сам увек говорио, треба знати изгубити и испасти часно....
Највероватније ће тако и бити. Али данас су летели по терену и треба им одати признање. Наравно, највећим делом ношени атмосфером а могуће је и да је промена тренера била такође позитиван фактор. Уз бољег плејмејкера и бољих бекова (иако је Микић био добар данас) као и шпица који закива редовно мислим да бисмо овакве тимове као Бордо могли да добијамо. А могли би и без таквих да добијемо Нови Пазар, ништа не би фалило  Smile
(08-23-2012, 11:29 PM)Најтмер link Wrote:Највероватније ће тако и бити.

Ма неће тако бити! Ми заслужујемо ту Европу и велике утакмице, сигурно више од ове плаћене француске легије странаца...Ајде господине Фудбале учини нешто лепо за себе тако пропалог и парама окаљаног и извештаченог, дај овим клинцима који срцем кидају за клуб који воле још пар оваквих утакмица!

Свака част момци борили сте се као праве циганштуре на терену,може боље,али у овом тренутку сам задовољан.У овој утакмици се видела светла страна Робијевог мандата.Пас игра на нивоу,чак и изнад очекиваног,зонски пресинг одличан и срце на терену,скоро све на месту,али опет та кретња без лопте мора боља да буде убеђен сам да би славили вечерас да је кретња без лопте била на мало вишем нивоу.Тачност пасова на јако високом нивоу.Имали смо неколико прилика за контру,лоше смо све то извели неколико пута,али то је ваљда последица лиге у којој играмо,где нема простора за тај елемент игре.Управо на томе мора да се ради пред реванш.Ту видим највећу шансу,имамо неколико јако брзих играча,и колико сам видео одбрамбени играчи Бордоа нису толико покретљиви,али су физички јаки.Треба покушати лоптама у простор за то имамо играче и никако да врашимо пресинг тамо на њиховој половини да би смо им извукли линију и зонским пресингом и брзим додавањима стигли у посед и онда пасови између играча у празно.Највећа мана Бордоа је управо физички јака,али не баш претерано брза задња линија,Ибрахим Гај тип..Одлично нападнут Маријано на левом беку,као што сам раније написао офанзива одлична,дефанзива добра,али ништа посбено.Да не заборавим,надтрачали смо их.

Нови Пазар па реванш...то је сад најважније..за остале ствари и Лукуће има времена...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)