Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Quote:Невезано за наш клуб - у Бразилу и Аргентини се игра вероватно најружнији и најгрубљи фудбал на свету. То су неке старе приче да они играју лепо за око, као спрдња на Копакабани па пренесу на стадионе то је можда било пре великог новца у фудбалу.
Туку они итекако.
Нису они уопште меки него их боли уво да играју и да гину кад не примају плату.

Само мала дигресија,са једним делом се слажем са другим не.Бразилска и аргентинска школа су другачије сасвим.У Аргентини се игра најружнији фудбал у Јужној Америци мада,да се не заваравамо умеју и они да одиграју лепо кад хоће,некад буде и много голова,но ретко.Бразилски фудбал је нешто другачији игра се са више трачања у ширину и технички доста поткованије,лепше за око,мада и тамо зависи све од тренера неки тренери су преузели аргентинску доктрину,неки форсирају прави бразилски стил.Ако неко жели да гледа прави нападачки и леп фудбал чилеанска лига је право место за то.Мексинакнци нису лоши такође,мада они нису толико директни.

Пошто пратим бразилски фудбал највише и Серију А и Серију Б,као и државне шампионате њихове,могу рећи да је код њих много поправљена финансијса ситуација последње 3-4 године.Улаже се фудбал,није то више лига из које можеш да купиш неког играча за кору хлеба,баш супртоно.Само најплатежнији европски тимови могу да плате и преплате неког доброг Бразилца.Играчи немају толику потребу да одлазе.Ми немамо пара да их платимо,и долазимо у ситуацију да нам играчи долазе на позајмицу или за веће паре него што би дошао домаћи играч.Евандро је играч за Серију Б њихову одакле је и дошао.Проблем је у томе што ми немамо наше људе,агенте које ћемо платити и који ће јурити таленте тамо.То је већ нека друга прича,колико пара толико и музике...
(08-20-2012, 03:12 PM)Звездаш link Wrote:[quote author=100%anti crnobeli link=topic=4007.msg98594#msg98594 date=1345474015]
У потпису - браћа Бамбалић.
Зашто му није играо Блажић ако су Бамбалићи кројили тим?
[/quote]

На то могу да одговорим контра питањем нпр. овако:

Због чега је Толе још увек председник ФСС-а или зашто је уопште на слободи, ако је и малом детету јасно да је лопов. Јер нема ''званичних'' доказа.

А може овако:

Зато што је Блажић залутао у фудбал, самим тим у Звезду, а у моменту кад је дошао у Звезду (јануар 2008.) у истој су још увек играли Милијаш, Бурзановић, Короман, Кастиљо, Миловановић, Баста, Перовић, који уз све мане које имају су за Блажића измислили фудбал. Није ни Јанковић глуп, па да ради тако провидно. А с друге стране, кад су неки од наведених отишли током лета, и кад се отворила шанса за Блажу Јазавца, отишао је и Јанковић.
Ово наравно не значи да би Блажић био редован код њега, али само његово битисање у клубу је био непотребан атак на клупску касу, а долазак у клуб му се гле чуда потрефио баш са првим прелазним роком који је Јанковић дочекао као тренер Звезде. А играча из Звезде (у том тренуку), макар био резерва, је увек било лакше продати него из Чукаричког.

Наравно, чврстих илити ''званичних'' доказа немам, ал' кад си већ питао, да одговорим.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Мени је лично жао што се ово издешавало ових дана управо због пјединаца као што су:Бајковић,Милуновић,Младеновић и донекле Максимовић,људи који стварно гину за дрес,и јако ми је жао што су морали да чују звиждуке,али нису криви што око себе имају шљам коме је Звезда само одскочна даска,промовисање и зарађивање пара на зајебавање.
Треба стварно у сваком случају вратити у живот играче против Бордоа,па како буде нека буде!
Што се тиче Јанковића,не мојте одмах да скачете и да вичете сад смо довели тренерчину згазићемо све или сл. томе,такође немојте ни кудити човека,без икаквих емоција ово посматрајте и чекајте његов потез,рано је доносити било какав суд о њему.
Јел се зна колико месеци дугују паре играчима?
Баш ме занима ако може неко да ми напише нешто више о томе.
Четници Север
1. Маза каже Евандро исплаћен, Евандро каже нема пара,

2. Маза каже Евандро споразумно отишао због породичних проблема, Евандро каже да у уговору стоји ако се не даје плата има право да пали,

3. Маза каже Евандро већ запалио у јужну Америку, Евандро у Београду,

4. Маза каже Евандро жели само код куће да игра, Евандро каже да је тамо завршен прелазни, а да је остало још само у Европи да се нађе неки ангажман...

Да се наша управа питала око одласка Тошића, сигуран сам да би пропао трансфер или би отишао без обештећења!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
не вреди сад бистрити мутну воду,
сад се зна шта је најважније.

имамо бордо кући, па пазар, па француску, па раднички из ниша на мари, онда пауза од 15 дана... тада ће бити тренутак за објашњавање и све.

да су мутни и да су лагали, сви знамо.

сад је на нама да помогнемо колико можемо, а можемо много!
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Ајде брате, а ти као верујеш Мази...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Као функционер клуба он на овај начин руши његов кредибилитет, боље би било да је ћутао.

Наравно да је сутра Звезда изнад свих ових срања.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
да се не лажемо, кредибилитет клуба у том пословном смислу је нарушен одавно.

ова управа никада није ни покушала да ради транспарентно и да искрено каже каква је ситуација.
истина је да је некад у интересу клуба да се сакрију финансије,да се не износи све у јавност,али то само некад и само због виших интереса,али не овако сељачко лагање и убеђивање да је све под контролом.

боли и мене много тога, али има ко ће њима јасно ставити до знања шта мисли о томе свему.

бахати су, лажу, издају саопштења која ни пас с маслом не би хтео...

то сви знамо.

али веруј ми, због свих ових пиздарија, мислим да ће се и играчима сада дићи она ствар и да ће сутрашњи меч одиграти за своју душу, дати максимум и надам се победити сутра!
верујем да нису толико незаинтересовани, верујем да у њима има ината и да ће упркос неисплаћеним зарадама овај тежак период уз нас пребродити на мишиће.

ја верујем у победу!

не због чињеница, то ме не занима, него због тог звездашког духа.

бар у првом мечу, бар за нас, бар за њу...

I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Шта год радила управа, погледајте како раде новинари... Сензационализам, лажи, наслови који немају везе са текстом и сл. ...

http://www.kurir-info.rs/prosinecki-luki...nak-375316

Нигде у тексту се не спомиње да је Лукић отерао Робија, али наслов... Страшно! Јебите се плаћени новинари!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Браћо добијамо Бордо сутра! Осећам!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)