Threads: 3
:rofl
djapic ga je ponovo odvalio... hehehe
Tekst je iz blic njuza, imaju i slike... Geri u gornjem delu ledja ima tet neke trojice likova, ne mogu da provalim kojih, a grb ZVEZDE je u donjem delu pored mrtvacke glave...
Threads: 2
ciao,
da se javi i autor texta. sto se tice tetovaza, na ledjima ima zolu, vijalija i denisa vajsa. a osim naseg ;pljuga grba i natpisa ultras r.s. ima jos jedan - headhunters.
inace, do engleza sam dosao slucajno. znate one kombinacije: drug brata moje koleginice je navijac koji se dopisivao sa gerijem... a ostalo je istorija.
toliko o ljubavi glodara i celzijevaca
pozdrav
novi sampion i titula, nasa zvezda je opet najbolja

ampion
Threads: 52
Prvo da pozdravim prijatelja,

oprostite na maloj privatizaciji foruma,

a mozes li malo da nam opises o tome kakvi su mu navijacki utisci i tako to...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 1
Quote:Kakva budaletina! Zamislite sad se dopisujete sa nekim mentolom iz recimo Belorusije i odete na njihov derbi(?????), pa istetovirate grb nekog njihovog kluba na ledjima. Totalni kretenizam. :zbunjen
Naravno, a da je istetovirao grb vaseg JSD-a sa 6 baklji naroda i narodnosti koji zive u bratstvu i jedinstvu, onda bi bio do jaja, jos jedna velika potvrda vaseg "prijateljstva", primer uspesne saradnje i unapredjenje bilateralnih odnosa? Da li su oni uopste culi da vi postojite? Aj proveri pa nam javi, posto imas pouzdane informacije (kao npr. onu za Vandal boyse koji su razbili 63.padobransku na autokomandi).
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Threads: 2
Quote:Prvo da pozdravim prijatelja,
oprostite na maloj privatizaciji foruma,
a mozes li malo da nam opises o tome kakvi su mu navijacki utisci i tako to... 
poz,
budimir
hvala na pozdravima. sto se tice gerija, mislim da je bolje da o tome prica Filip, decko koji je bio sa njim nekoliko dana. potrudicu se da ga iskontaktiram, a rekao je da dolazi na rozenborg sigurno. ono sto je istina, da je covek je istinski bio odusevljen atmosferom. vidi se da nije ocekivao tako nesto. jebiga kod njih je sve zabranjeno i vidi se da ih pogadja.
p.s. F.U. mogli bi na ;pivo uskoro
Threads: 52
Ja sam skapirao da si ti sa njim pricao malo detaljnije i oko navijanja... Nema veze, pitaj tog Zrenjaninca ... a za pivo, dogovor na private...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Godra, Simo, pa vasim kompleksima nema kraja...
Prvo, siste mi jajca za prijateljstvo sa HH ( ako ga je uopste bilo ), drugo, decko je ocigledno poremecen posto mi pre lici na nekog jakuzu nego na navijaca, trece, grb (ponosno kazem ) JSD Partizan se nije menjao u odnosu na vas ( dodali ste plavo da kao podseca na srpstvo ) ultra reakcioni koji je simbol vecne borbe za opstanak srbskog naroda jel?Ne lupetajte molim vas, puca incestoidnom englezu ( kome su mama i tata u stvari brat i sestra ) za vas, nas i ostalo. Doso alkos da cirka i prodangubi...
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Evo priznajem: ja sam iskompleksirani jazavac, a odgovorno tvrdim da je Godra trudni mish.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
:rofl :rofl :rofl
??? ????? ???????: ????? ?? ?? ??????, ???? ??????? 1970...
Threads: 15
Ne.
Odgovor ce da glasi: "Izvinjavam se. Ja sam ipak vesela baka, pa sam malo izlapela, te se ne secam da smo mi to ipak kenjali..."
Avanti!
Velja :bes
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА