Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Како се ми лепо ложимо, а како све смрди на кладионичарске намештаљке... ПА ТО ЈЕ ЧУДО ЈЕДНО!!! Звезда реми код куће, воша реми код куће, а у гостима 0-4, како се само спрдају са нама...
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.ht...-za-Naftan

што се принца од сопота тиче после овога не треба да се враћа!
Напустио је ложу а стадион тек после утакмице.Без обзира - јадно је.

Ако оне несреће успеју да "среде главу" имамо добре шансе против Омоније.

Имају финансијских проблема и три најбоља играча су их напустила +  ово им је прва утакмица ове сезоне а одбрана им није баш уиграна.

Реално шансе за пролаз су нам око 60%.
(07-27-2012, 09:30 AM)luconi link Wrote:Како се ми лепо ложимо, а како све смрди на кладионичарске намештаљке... ПА ТО ЈЕ ЧУДО ЈЕДНО!!! Звезда реми код куће, воша реми код куће, а у гостима 0-4, како се само спрдају са нама...

Има логике. Тамо врло чудних 7+ а овде изгледа Вешовић једини није знао да треба да дође из 1 у 2.
(07-27-2012, 02:09 PM)Најтмер link Wrote:[quote author=luconi link=topic=4007.msg98242#msg98242 date=1343381416]
Како се ми лепо ложимо, а како све смрди на кладионичарске намештаљке... ПА ТО ЈЕ ЧУДО ЈЕДНО!!! Звезда реми код куће, воша реми код куће, а у гостима 0-4, како се само спрдају са нама...

Има логике. Тамо врло чудних 7+ а овде изгледа Вешовић једини није знао да треба да дође из 1 у 2.
[/quote]

Квоте за синоћњу утакмицу:

1-1            1.6
1-2            55
1-X            27            :o      пута пуно... па ти види!

"Само лудом човеку не би пријала јавна пажња људи који безгранично воле Црвену звезду. И ту можемо и да завршимо причу о мом тренутном односу са клубом", рекао је Драган Џајић поводом скандирања његовог имена на утакмици Звезда - Нафтан.

http://www.mondo.rs/s253627/Sport/Fudbal...drsci.html
Да ли сте прочитали шта је изнесено за Бабаљев трансфер?

Платићемо Бабаља, ако буде спреман да игра!? Ало, буразери из управе, ми никада нисмо били ПИЛИЋАРСКИ клуб!

Quote:- Ukoliko bude spreman, biće licenciran. Trebalo bi da uplatimo ratu od 175 hiljada evra njegovom bivšem klubu Melburn Hartu, ali to ćemo učiniti ukoliko on bude pripremljen za te duele. U suprtonom novac će biti investiran u neke druge potrebe. Babalj polako ulazi u ritam, ali mu treba vremena da ga kondicioni trener Radaković pripremi - objasnio je Stefanović.

Новости

- Можемо одмах да га лиценцирамо, али морамо да видимо да ли ће бити физички спреман да игра, што зависи од процене тренера Просинечког. Имамо сваки дан приоритете, ако Бабаљ није спреман оно што је намењено за њега отићи ће на другу страну. Ако је спреман платићемо још 105.000 евра Мелбурн Хартсу и биће лиценциран до четвртка – објаснио је Стефановић.

Ружнал
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
http://www.mojacrvenazvezda.net/37094/20...-taj-dres/

Одличан текст!
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
"Prosinečki: Manekeni, dosta je!"

http://www.kurir-info.rs/prosinecki-mane...nak-340119

"Dosta više!
- Šta je ovo, koji ku..c!? Zbog vas crvenim pred celim svetom! Brukate me, igrate se s mojim ugledom!"

Коначно  Smile
(07-27-2012, 02:05 AM)Војник_севера link Wrote:Тимови из школе бившег СССР-а нам не леже претерано никад нам нису ни лежали.
Па најбоље би било да ми сами изаберемо противнике са Малте.Андоре,Лиштенташтајна па таман да са њима одигрмао све утакмице квалификација до групне фазе,сигурно би их прошли.Ми треба сами да се запитамо шта нама стварно одговара од противника ???Ја сам тог мишљења да не стојимо добро против Пољских,Словачких,Чешких,Француских и Грчких клубова,неко мисли да нам не иде добро против Жабарских,Немачких,Енглеских Данских,Холандксих и да не набрајам даље.
Овако не смемо да размишљамо,па шта ћемо да радимо кад нам стварно падне неки јачи Европски клуб ???
Проблем је у свести наших играча који уопште сутра неће ни покушати да одиграју добро нпр. против Ливерпула,него ће одма да се ухвате тога Ливерпул је прејак тим,бла,бла и још 1000 неких њихових разлога.
Уопште немамо објективну управу и играче,само кад се сетим прошле године Суботице,и изјаве како терен није добрих димензија,или у Ивањици нема места за залет из корнера,пре три године у Крушевцу нам нису били добри рефлектори,можда је то у неку руку тачно,али ти терени су исти за све ,сви клубови играју па нико се не жали,ова управа за своје три године је највећи циљ постигла у томе што је почела да медијски манипулише и да испирима људима мозак и нарвано велики број људи ту то поверује,и Лукић и господа остану неокаљног образа,и стално неко њих напада,увек је неко против њих,увек држава помаже друге,нас никако,па држава су и Антић,и Шкундрић,и Весић и Клеут и сви који су тада били режимски људи,неки су и даље.
Да смо се мало више бавили нашим проблемима и почели да их решавамо унутар своје куће друга би прича била данас.
ХОЋЕМО ЗВЕЗДУ

Четници Север

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)