Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caffe Web Shop
Значи ништа за ово лето? :/
Reply
Чекамо да се наш веб тим мало мрдне из мртве тачке.. имамо пар дизајна за црну мајицу ал нећемо да радимо црну, црна је већ била прошле године. нова ће бити бела или црвена
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(07-03-2012, 12:24 PM)KizaLion link Wrote:Чекамо да се наш веб тим мало мрдне из мртве тачке.. имамо пар дизајна за црну мајицу ал нећемо да радимо црну, црна је већ била прошле године. нова ће бити бела или црвена
E па хвалим те Боже, благословени били Big Grin Него је ли има продавница у БГ или то све преко интернета?
Reply
Све је преко нета, немамо ми кеша за локал  ;D
Reply
(11-19-2009, 06:22 PM)KizaLion link Wrote:Погледати нову мајицу беле боје - до краја Звезди верни!

[Image: doKraja_bela_big.jpg]

Има и нашивак првог логоа Кафеа (са песницама), само што ће бити стављено ових дана на леви рукав.

Jel ce biti ponovo u prodaji?
Reply
Јел оће неко да се мења, имам џемпер Делија онај црни, на рукаву чичак грб, xxl, за неку мајицу или дукс Делија?
Reply
Имаш тему "Мали огласи" на Пивници за то
Reply
Који је максимални рок  за испоруку нарученог производа на територији Србије?
Reply
Рок је 2-3 дана, од дана кад ти продавац потврди слање.

У нашој продавници налази се нова мајица за Космет, цена је 950 дин. 50% од прихода иде у Хуманитарне сврхе.

[Image: kosmet01a.jpg]

[Image: kosmet02a.jpg]

Ситним словима пише:
Лазарева клетва чува га и брани,
на тапији његовој за векове пише,
да упамте силни и моћни на страни,
Космет је српски и ничији више.
Reply
Хоћу да наручим ову мајицу(Космет), ја све попунио тамо на сајту Кафе шопа, али ме збунило то што нема нигде величина мајице, па како то да средим? може одг и на ПП. Поздрав...  Smile
Делије Север
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)