Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Чист пример, Лазовић, дечко је мислима одсустан, кад год је примио лопту погрешио је.
Грешио јесте, али није да се није трудио.
(06-27-2012, 07:54 PM)Рођак са Севера link Wrote:Полако, ово су утакмице за продају играча.
Big GrinПа ко ће њих да купи кад се вуку по терену.
Ако су се трудили и изгубили онако (по нас срећно) 3:0, јер је могло 5:0 да буде, онда не знам стварно шта треба радити. Разумем и да је пријатељска и да су тешке ноге, али нема оправдања за онај наступ од јуче.
Браво, сад нас је и друголигаш добио. Ово је смешно.
За Кршко сам чуо у животу једино по нуклеарки која је близу границе са Усташијом, око чега се споре.. а не и по фудбалском клубу. Очекујем још непријатних изненађења од барона фон Сопотхаузена.  >Sad
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Много лоше је почело... Даће Бог да ово изађе на добро.
шта је ово ? верујемо ту у неке титуле предходних сезона да можемо да их освојимо што је изгледало поприлично нереално...а сад сви сте као ијаоо како играју катастрофа као да првенство почиње за 2 дана.
не знам јесте гледали припреме за ЕП тестирају се играчи,тактика и све остало,баш да би за почетак био спреман најбољи тим.
Као да је нама играла прва постава и да су се трудили максимално да победе,зато се и ово зову припреме.
Добро, али тај тим је из друге лиге Словеније, то је проблем. И то је брука за клуб.
У светском фудбалу давно постоји она крилатица да једноставно нема више тзв. пријатељских утакмица. И Роби је данас признао у изјави да је ово тотална брука за клуб. Много је бламова и брука до сада било и само се питам докле више овако? Ако је у питању испробавање тактике онда ни једна једина тактика једноставно не ради. Ако је у питању продаја играча онда не видим да ова срамотна игра служи било ком играчу да се прода, мислим служи Олимпији и Кршком али не и нама. Ако се по јутру дан познаје, онда ће Звезда као и сваке године испасти из Европе до краја Августа као и у до душе задњих 20 година са тек по неким изненађењима. Онда ће свита из Љутице Богдана да почне да нам прича како ми у ствари нисмо за Европу и како се ми спремамо за узимање титуле, а онда када поново издувамо за титулу биће прича да за права појачања није било пара јер притиснути разно-разним кредитима узетим под лошим условима клуб није могао финансијски да парира и преживи... Већ виђено..... Брука и туга....

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)