Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2012!!!
Стефановић рече да нам је РедБул нудио за сада 3,5 милки - они одбили! Ја сам за продају, јер ако остане без новог уговора, на зиму ће мо га морати породати за 500-800 000.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Ја сам прочитао да је у мају Динамо Кијев нудио око 4.7.
Шта је са Борхом? Изгледа да га нису успјели уваљати па га враћају.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
По некој причи, он жели да се врати и одради позајмицу до краја јер његов клуб не може да га ували за тражене паре. Поготово не нама. Мислим да смо ми већ раскинули ту позајмицу због његове (релативно високе) плате. У случају повратка, чека га казна за кашњење на припреме  ;D
Значи, шљакаће за беџа? На страну његово знање или не знање, човјек се жестоко труди. Момак даје све од себе, али лимитираност га ј...!
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Лазовић остаје, мада ипак мислим да је боље да су га продали, кад им већ требају паре...
23. jun 2012, Izjava Darka Lazovića
Претпостављам да се сви слажете да нам је највећи проблем одлазак Тошића... Много оспораван (више због "жене" него због себе), показао је да је сјајан одбрамбени играч, гинуо је на терену целу пролећну сезону и показао млађима како се бори за боје Црвене Звезде... На крају, добио је и награду у виду позива у репрезентацију, један од ретких који су то и заслужили, а не због продаје, менаџера и других закулисних радњи...

Што се тиче свих осталих, моје мишпљење, а верујем и већине вас је да нико није незаменљив... Посебно Лаза Вашар (Рођа и ја смо му наденули тај надимак)... Мислим да су и у управи свесни тога и покушавају што већу кинту да извуку за њега, а опет су и свесни да то могу само на фору јер он реално нема вредност за 5+ милиона...

Нама је битно да задржимо ове младе играче које смо зимус довели, плус све оне из Звездине школе који вреде нешто... Наравно, уз њих нам треба и један искусан штопер, један искусан средњак и нападач... И екипа је комплетна!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Реално,
Тошић је бољи играч него што је човјек. Не може се Робију стегнути рука и ставити до знања да се рачуна на тебе, тражити продужени одмор, а мијесец дана радити на трансферу..., једноставно то не ради човјек који држи до себе.

Да Лаза има мало више херца, вриједио би и 6+.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Морам да признам да не читам новине у последње време па и не знам да ли се нешто шушка око повратка Милијаша, али сам из поузданих извора чуо да је изнајмио велики стан на Новом Београду, па би то можда значило да би опет могао да заигра за нас. Нисам баш сигуран да ли су то добре вести, посебно ако се узму у обзир игре капитена повратника (Миловановића, Ковачевића)
(06-26-2012, 09:22 PM)acafcrs link Wrote: Морам да признам да не читам новине у последње време па и не знам да ли се нешто шушка око повратка Милијаша, али сам из поузданих извора чуо да је изнајмио велики стан на Новом Београду, па би то можда значило да би опет могао да заигра за нас. Нисам баш сигуран да ли су то добре вести, посебно ако се узму у обзир игре капитена повратника (Миловановића, Ковачевића)

Па ако буде трчао као што је то раније радио, боље да не долази....

Forum Jump:

Users browsing this thread: