05-19-2012, 09:49 AM
Претпостављам да је са премијере представе Зоран Ђинђић
Слика данашње Србије..
|
05-19-2012, 09:49 AM
Претпостављам да је са премијере представе Зоран Ђинђић
05-19-2012, 01:48 PM
^ Je je.
Синоћ одржана представа др Зоран Ђ. То су Кизо попови који се ЉУБЕ са војницима. И још гомила будалаштина. Quote:.. stavovi podeljeni! Tokom predstave svetlo u sali se ne gasi, što bi trebalo da publiku direktno uključi u ovaj politički teatar, ali je na kraju aplauz većeg dela gledališta bio uzdržan, mada su se čuli i poneki povici "bravo". Јбт које смо ми ругло од друштва постали, повраћају ми на заставу, мажу се бојом као да им буду крваве руке, пљују ми на Храм Светог Саве ... на свештенике, на веру ... > ![]()
Погледајте ове пацове шта раде са графитима! >
![]() ![]() ![]()
06-01-2012, 02:34 PM
(This post was last modified: 06-01-2012, 02:45 PM by Белградо1389.)
http://www.mondo.rs/s246606/Info/Hronika...anata.html
Зашто некоме сметају песме о Космету, Химна, и скандирање Ратку Младићу? Шта је овде срамно? Што су момци Срби у Србији? Уместо да пишу о дешавањима на Космету, они оплели по београдској омладини... А када се педери шетају градом и пропагирају болест, то је понос, а ово је срамота... Е моја Србијо... Најбоље да их одмах пошаљу у хаг или у неки нови логор.
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
06-01-2012, 03:39 PM
То сам јутрос и ја приметио. Најбоље да наша омладина пева како су нам Шиптари (пардон Албанци, да простите) браћа.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
06-03-2012, 12:08 AM
Quote:Zajednički eksperiment u sklopu nekoliko instituta i naučnika otkrili su da hrčci hranjeni sa genetski modifikovanom hranom proizvode potomke koji [b]nisu u stanju da proizvedu četvrtu generaciju potomaka.[b]http://www.vestinet.rs/pogledi/najnovija...ne-je-smrt ![]()
06-11-2012, 09:55 AM
Нажалост, нисмо ни свесни колико је гмо већ присутна, али ово зло које би да нам још више тога донесе у Србију нек нас спаси и нек се рокне више!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-13-2012, 07:41 PM
гмо имаш свуда, буквално. скоро све млекаре користе гмо, а млечних производа на све стране. Такође соја је скоро сва гмо, а и ње има у много намирница. итд....
![]()
06-13-2012, 09:58 PM
(06-13-2012, 07:41 PM)Умри Борисе link Wrote: гмо имаш свуда, буквално. скоро све млекаре користе гмо, а млечних производа на све стране. Такође соја је скоро сва гмо, а и ње има у много намирница. итд.... Не контам ово за млијекаре...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса! |
« Next Oldest | Next Newest »
|