04-27-2012, 08:28 AM
ФК Црвена звезда 2011/12
|
04-27-2012, 12:03 PM
Quote:За оне који не знају, фудбалери Црвене звезде примања добијају на два начина. Један део долази из уговорених рата од уговора који се прима квартално (на четири месеца) а други део се слива из месечних плата. Према нашим сазнањима, недавно је исплаћена новембарска рата за играче који су ту од раније, док су "новајлије" добили фебруарске. Ово просто значи да неки нису примили плату задњих 5-6 месеци а ови други око 3 месеца. У целој тој ситуацији, мени је јако тешко да видим Кинезе на скелама око Маракане, издавање дозвола за мегаломански пројекат и почетак прве фазе радова до краја ове године....
04-27-2012, 01:03 PM
Какве везе има изградња стадиона са дугом играчима? Ми не учествујемо финансијски у изградњи стадиона.
А Кинезе боли патка како стојимо финансијски, јер нам они не граде стадион зато што нас воле, већ због користи од пратећих објеката на врхунској локацији у граду.
04-27-2012, 01:09 PM
- Претходне недеље смо на Већу клупског савета, са господом Шкундрићем, Дулићем, Ћирићем, Радујком, одлучили неколико важних ствари, а тичу се реорганизације система управљања, повећања ефикасности клуба. Не само у овој години. Постигли смо сагласност да проширимо финансијску сарадњу, а уговор ћемо потписати до краја маја. Надам се да ће то помоћи клубу за нове победе и развој у будућности – рекао је Кирил Кравченко.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/potpis...ontent.htm Очекује се и да Телеком појача уговор.
04-27-2012, 01:49 PM
Мало је.Фали још доста пара - годишње треба око 7 милиона € (главница+камате) укупно само за дуг.И тако још 6 година под условом да камата не расте.
То значи да је продаја играча у овој ситуацији за "дај шта даш" неминовна и то само да би сервисирао дуг! Игре у континуитету и стварање озбиљног тима,трофејног у нашој земљи и донекле конкурентног у европским такмичењима - чиста утопија понављам у садашњој ситуацији.
04-27-2012, 02:05 PM
(This post was last modified: 04-27-2012, 02:08 PM by херцеговац.)
(04-27-2012, 01:49 PM)Рођак са Севера link Wrote:Мало је.Фали још доста пара - годишње треба око 7 милиона € (главница+камате) укупно само за дуг.И тако још 6 година под условом да камата не расте. Тако некако и ја сагледавам ствари. А опет таква продаја играча води у врзино коло, нигдје излаза, а ништа друго до пут у пропаст.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
04-27-2012, 02:13 PM
Мораће да се стегне каиш. Превише трошимо мимо тих дуговања и плата играчима.
04-28-2012, 06:41 AM
(04-27-2012, 01:03 PM)Звездаш link Wrote:Какве везе има изградња стадиона са дугом играчима? Тотално не битно питање. Оно што је битно је то да 5 година нисмо узели титулу, да постоје дугови према садашњим као и бившим играчима, да се и даље не послује транспарентно, да не постоји осећај одговорности, да нас нема нигде у Европи. Мени је рецимо јако битно да ми победимо све утакмице у првенству до краја почевши сутра од Јагодине. А то шта ”Перица Шкундрић” каже у снимању филма у три наставка за које ни дозвола није добијена, превише подсећа на скретање пажње са горућих проблема што полако али сигурно постаје иритантно.....
04-28-2012, 07:44 AM
Веруј да није небитно питање. Битно је и да узимамо титуле и да средимо стадион. Да не би дошли у ситуацију за неку годину да будемо домаћини у Румунији.
Џаја за РСБ http://www.redstarbelgrade.info/redstarb...u/923.html
04-30-2012, 09:13 PM
http://www.redstarbelgrade.info/cache/47...aedit3.jpg Што мислите о оваквом стадиону? По мени,ово би био пун погодак,задржао би се шмек садашњег,а источном и западном трибином,и кровом,наравно,добијамо стадион звани десетка чиста! ;D Само да Север остане то што јесте,један дио,једна душа.
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)