Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Данас, мали Мићко убедљиво најбољи на утакмици. Под хитно нека доведу ови наши оног Пауљевића за следећу сезону јер му истиче уговор крајем ове сезоне и биће слободан играч. Иначе колико ми је познато, већ су успостављени први контакти са њим још прошле недеље....
- Кад победиш 3:0 требало би да будем задовољан. Међутим, то није случај јер је било добрих ствари, али много лоших које подхитно морамо да решимо. Пре свега мислим на много пропуста у одбрани, поготово везних играча. Срећа био је расположен Бајко, јер је Хајдук у добром делу меча био егал са нама. Остварили смо седму победу за редом, као све је бајно, али није баш тако. Предстоји нам велики рад, мораћемо много боље да одиграмо у Крагујевцу од овога ако желимо три бода - рекао је Просинечки.

Поштено.Најреалнија могућа изјава у право време - многи су високо полетели и играчи и навијачи...
@Север
Успостављени су контакти, али управа Хајдука, која више нема везе са Џомбом и коју су преузели црногорски бизнисмени из Новог Сада, контактира и са гробарском управом и траже 300 хиљада евра за овог играча... Тако да ће бити јако тешко довести овог по свему судећи одличног играча за наше услове... Занимљив десни бек је и дојучерашњи Касалицин саиграч из Слободе... Наравно, ово су потенцијални доласци ако капитен МИкић оде... У супротном безвезе гомиламо играче, има ко може да одигра на тој страни...

@Рођак
Брате, у потпуности се слажем са тобом... Полетело се и Роби треба да буде први који ће све да их/нас спусти на земљу... Али исто тако, надам се да ова екипа стварно може много више од показаног у ових 6-7 утакмица... На моменте су показали да заиста могу и умеју!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ево налетео сам јутрос на текст. Мало више о целој причи.
Преузето са www.sportal.rs

Quote:Црвена звезда и Партизан током лета водиће "рат" у вези са довођењем капитена Хајдука Бранка Пауљевића на Топчидерско брдо. Није тајна да се офанзивни крилни фудбалер Хајдука налази на мети Партизана, да би током конференције после меча Звезде и Хајдука Роберт Просинечки изјавио да дуже време прати игре Пауљевића. Црвено-бели у суботу су са 3:0 савладали екипу из Куле, а код оба Звездина гола претходиле су одличне шансе које је за госте имао капитен Куљана.

После добрих партија у текућој сезони вечити ривали размишљају о понудама.

- Наравно да ми то импонује, све сам препустио свом менаџеру Дамјанцу и председнику клуба. Видећу, ја сам још увек члан Хајдука, Хајдук је моја кућа, не размишљам још о лету - рекао је Пауљевић на почетку разговора за СПОРТАЛ.РС.

Упркос томе што фудбалска чаршија све више изговара његово име, Пауљевић је концентрисан на клуб чије боје сада брани.

- Морамо да освојимо доста бодова, поготову сада што је клуб у некој зони где морамо да освојимо неки бод, тако да не размишљам још о понудама.

На мечу 21. кола ЈСЛ, капитен Куљана је био врло запажен и имао одличне шансе, које ипак није искористио. Пре првог поготка црвено-белих голман Бајковић му је одбранио ударац са десетак метара после асистенције Срђана Новковића. Друго полувреме почело је новом, одличном приликом за Хајдук, када је у 47. минуту Пауљевић имао сличну прилику као пред први гол Звезде, али је Бајковић поново био успешнији.

- Звезда је била боља, у сваком случају честитам јој на победи, мада искрено моје неко мишљење је да нису били бољи за та три гола. Ето, видите, када играте протв неке велике екипе, ако не да те гол... Имали смо три шансе за редом, они су нас три пута одмах казнили, али то је тако у фудбалу. Не даш гол, велике екипе те одмах казне.

Пауљевић није имао примедби на суђење, а похвалио је амбијент на "Маракани".

- Дивно, све је било у реду, не могу ни на шта да се пожалим, све је било коректно.

Иако је реч о врло солидној екипи, Куљани су на последњих 16 утакмица само једанпут славили и имају четири бода више од Новог Пазара, који је у зони испадања.

- Гледаћемо да до краја шампионата узмемо што више бодова - закључио је Пауљевић.
Менаџер му је Дамјанац... Већ видим где ће да заврши  >Sad Можда и погрешим, видећемо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Почели су Дамјанац и Рамадани да сарађују и са нама, тако да то није проблем.
Диже се прашина али ја већ видим незаменљивог Вешовића као стартног десног бека ако Микић оде. Што је најгрђе, боље ту игра него на својој позицији  :-\
Вечерас је Роби дипломирао као тренер. Играчима свака част, тако се игра за Звезду, срцем! Посебно бих истакао Миливојевића и Димитријевића. Одавно нам веза није изгледала као данас.
[Image: 35c0qqq.gif]
Седи Роби, одличан 10!

Кратко и јасно, Роби је вечерас испао убедљиво највећи победник а види се и да је осмислио целу тактику до детаља. Затворио је тренинге почетком недење а играче ставио у карантин на време.... Камо среће да је био пуштен да бира играче од самог почетка од када је дошао. Има још ту много рада и посла АЛИ, ако не буде било бесомучне распродаје од "магова" из управе, ова деца имају будућност. И хајде сада да видим да се уђе у Финале купа против Борца са девизом ”лакоћемо”....

Лазовић је вероватно био последњи играч у Звезди коме би прорекао да ће икада да постигне гол против сточара.....
Роберт Просинечки је играчка легенда Црвене звезде. Као тренер кренуо је у свом вољеном клубу,а  многи су били скептични. Ипак, после извесног времена стигао је надомак трофеја, оног у Купу Србије. У финале су црвено-бели пласман остварили преко вечитог ривала Партизана. А колико је Просинечки био срећан после првог гола, кад је готово све било јасно у Хумској, види се и по његовом радовању. У тренутку Роби једноставно није знао где је од среће. Одавно је Просинечки купио навијаче Звезде, а многи понов неће остати равнодушни…

Извор: Спортски журнал.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)