Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MUSLIN ODLAZI
Sada diskusija postaje zanimljivija Smile
Quote:
Dacha od Bosne Wrote:Vrijeme Mire je ponovno tu.
Sloboda misljenja, pisanja i govora se ukida! Gospodja Sicerka je to naredila a mi svi da slusamo.
Dzajka nije zapalio "zito"! "Zito" je zapalio Muslin, Buda, Mitke, a mozda sam i ja. Druge ocinkati necemo.

poz
Dacha

vreme/vrijeme...
Mungose jedan,zaobilazim te u sirokom luku zato sto na postove coveka,cijem je IQ jednak broju cipela koji nosi,nemam nameru da odgovaram,ali ti bas nikako da shvatis...nisi ti kriv...

Vazno je da si ti pametnija od svakoga ko ovdje pise, tvoj IQ je naravno neprevazidjen, a i napad je najbolja odbrana.
U ostalom samo procitaj svoje postove pa vidi koliko napadas a procitaj i one druge pa vidi koliko si napadnuta.

Nego ono o cemu se pise ovdje je ocito trn u oku mnogima. Dzaja je od jednih hvaljen od drugih osporavan a cinjenica je da je jedan od najodgovornijih za Zvezdino stanje u posljednjih 10-tak godina. Naravno, on nije jedini krivac. Tu su i ljudi iz UO. Ne moze se pricati o Muslinovoj borbi protiv jednog citavog klana. To je besmisleno. Da je Muslin na vrijeme imao podrsku nekih ljudi (citaj vodja sa severa) vjerovatno bi istrajao u borbi. Ja ga ne branim ali mi u posljednjih 10-tak godina boljeg nismo imali.
poz
dacha
Sto se tice moje naivnosti isl., moras da priznas da mi nije bas bilo lako ostati sve ovo vreme nevin uprkos svom cemeru, jadu i pokvarenjakluku o kome pises. Wink Sto se tice poslednjih pasusa tvog gornjeg priloga, drago mi je da se i u vitriolu ipak primaju neke biljke, sto znaci da uprkos moje "naivnosti", "napacenosti" i "smrada" ipak mozemo da diskutujemo. Pa da nastavimo u tom pravcu.

Muslin je otisao jer nije imao izgleda da preuzme klub u svoje ruke. Ne odmah, vec mislim da mu je to bio long-term plan. Dzaja je, cini mi se, na to pristajao kada ga je doveo 2. put, pod uslovom da i on, Dzaja, do penzije (10+godina) i dalje bude disa a Muki da bude CEO. Zato je Muslin i dobio, na papiru, ovlascenje Tim menadzera koje mu daje mogucnost da rukovodi znacajnim aspektom klupske politike, a ujedno ga zastiti od 'prvoboraca'. Ocigledno da se Dzaja popismanio; razloge samo nagadjam. Kako je vreme teklo, uprkos trofejima, odnosi Dzaje i Muslina su se progresivno pogorsavali. Medijska kampanja koja je zapocela protiv Muslina je bio samo nagovestaj svega toga. Ja sam dugo smatrao da Dzaja u tome direktno ne ucestvuje, ali poslednje nedelje Dzaja je, kao nikada ranije, poceo da bude jetak i da salje niske udarce na Muslinov racun. Na primer, naziva Mukijev novi klub "Zadrugar" umesto Metalurg. Kakve smo talije, uletece nam bas taj "Zadrugar" u prvom kolu Kupa UEFA pa ce da nas po ne-znam-koji put posalje na remont. Ima tu i drugih sitnih niskosti kao: "Osvojili smo trofeje", a s druge strane "Muslin nije forsirao mlade" ili "Mislio sam da ce Djordjic vise da igra, ali Muslin izgleda nije". Prilicno degutantno - o uspesima govoriti u mnozini a ono sto se navijacima nije dopadalo prebaciti iskljucivo Muslinu. Muslin je otisao u klub koji je bolje organizovan od Zvezde i u ligu koja je jaca od nase. Mogao je da to uradi i u zemlji; OFK i Partizan bi ga rado imali za trenera. Bolje su organizovani, a i igracki kadar im je na nivou. Zasto nije otisao na Zapad? Ne znam. Medjutim to pitanje podrzumeva premisu da su prosecni klubovi na Zapadu bolji i veci izazov od onih u Ukrajini. Ali to je vec drugo pitanje.
impatizer
Nisam siguran koliko je Bajevic blizu ili daleko,ali ako je istina da je gledao poslednja tri meca Zvezde onda je sigurno da pregovori nisu poceli juce.
Prema sutrasnjim "Vecernjim novostima" sanse su 50-50. Danas se izgleda pregovaralo, a ne samo razgovaralo. Imam utisak iz onog sto sam procitao, mada nije eksplicitno napisano, da ce Bajevic u toku vikenda da pregovara i sa atinskim Olimpijakosom. Do utorka ce da izvaga izmedju njih i Zvezde. Nadajmo se da ce da izabere Zvezdu.

Nego brinem se za SKJ-ovku. Ako dodje Bajevic i dovede Dragana Okuku za asistenta + nas Boske, orice se 'Zvijezda' od ijekavice namigivanje . Ako, nista ne fali.
impatizer
Kako god da se osecas... ;pljuga

Mitke,Muslin nije dosao da preuzme "stvar u svoje ruke",vec da vodi fudbalski klub,za sta je i bio placen.Jako si se isparanoisao,ali ono sto itekako nervira je to sto "mislis" i "nagadjas"!Da si u bilo kom trenutku sem nagadjanja i kuloarskih prica,napisao nesto sto ima smisla i sto je povezano sa onim sto se zaista desavalo proteklih dana,naravno potkrepljeno argumentima,cak bi i moglo da se poveruje da ti Dzaja nije trn u oku "iz nekih drugih razloga".
Ovako i dalje smatram da te nesto licno povredilo Big Grin ,ali da to nikako veze sa Zvezdom,i Ciganima nema,jer su tvoji postovi puni ogorcenosti prema jednom coveku i ljudima koji rade za njega!Kao sto mozes primetiti i tim-menadzeri imaju svoj "rok trajanja".
Izvini,kljucno pitanje je-za koga ti navijas???
Ono sto mene zanima je Zvezdina igra i igraci?Kakav je to bio,Muslinov,i naglasavam-ne Zvezdin,vec njega kao tim-menadzera,kojem se itekako izaslo u sisret,sam TIM???
Zalosno je to sto se informises preko medija o stanju u Zvezdi,i sto prepricavas price ljudi,koji od Dzajine guzice,sopstveni nos ne vide...
I pazi,Partizan,OFK-a imaju itekako manje love od "Metalurga",a i meni ne bi bilo lose u gradu koji je bogat,gde mi je bolje placeno,gde je bolja liga...a uz to i dzet-set ukrajinske mafije (kakva god da je) ...jako lepo!
Quote:Vazno je da si ti pametnija od svakoga ko ovdje pise, tvoj IQ je naravno neprevazidjen, a i napad je najbolja odbrana.
U ostalom samo procitaj svoje postove pa vidi koliko napadas a procitaj i one druge pa vidi koliko si napadnuta.

Ne razmisljaj,ako ne moras! ;pljuga
Quote:Ne razmisljaj,ako ne moras!
Ovo je jedan veoma sadrzajan,argumentima dobro propracen odgovor,na jos intelektualniju provokaciju.Dajte braco(i sestre namigivanje ) dosta je vise.Ako stvarno toliko mrzite jedno drugo,imate private.Ne gusite vise diskusiju.Poznajuci S.K.Y. moram i ovo da dodam:KO ODGOVORI NA OVU DOBRONAMERNU SUGESTIJU JE GROBAR.I na kraju pozdrav za oboje...
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Ma diskutuje SKJ, samo ima neku "bubu u uhu" (da ne upotrebim americku frazu za isto namigivanje ) koja je tera da garnira diskusije svojim psihoanaliticnim zapazanjima o ostalim diskutantima. Ako imas stomak ili dobar sens of humor, nece taj garnir bas da smeta. Naravno ako nema nista osim garnira.

Sto se tice prvog kljucnog pitanja, SKJ, ono je vise kljucna provokacija nego pitanje. Odgovor znas i zato nema smisla da se nadmecemo ciji je veci.

Ono o timu je zanimljivo i evo sta ja mislim. Muslin je imao dobar tim kada su u pitanju pobednicki mentalitet, istrajnost, lojalnost, hemija, disciplina, odgovornost. Zato su i pokupili sve domace trofeje. Muslin nije, medjutim, imao dobar izbor igraca. Osim nekoliko vema dobrih (Vidica, Mladenovic, Zigic) i solidnih (Markovic, Disljenkovic), svi ostali su nas ligaski prosek, doduse neki sa natprosecnim potencijalom (Perovic, Milovanovic), a neki iz ovog ili onog razloga taj potencijal nisu uspeli da iskazu (Jankovic, Djordjic, Basta). Tim je funkcionisao, pobedjivao, broj gledalaca na utakmicama je porastao i to je bilo bitno. Da li igraju Djordjic, Purke ili Basta nije bilo u tom trenutku primarno.

Sto se tice zivota u ukrajinskom dzet-setu, nisam bas siguran da Muki deli tvoj ukus. Nevertheless, the proof of puding is in eating.
impatizer
Quote:Sada diskusija postaje zanimljivija Smile
???? ?? ??? ??????????? ?? ?? ???? ?????? ???? ?????. Big Grin ? ???? ?? ???? ?????? :rofl
??? ???? ????? ?? ????, ????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ???????????, ???? ???????. :o
??????? ???????? ? ??? ???????? ??? ?? ???? ?????? ???? ????????? ??????? :rofl
[Image: pobednik.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)