Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(12-18-2011, 09:44 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Звездаш, можеш да верујеш или не, али човек је то изјавио и убеђен сам да би на то пристао. Али, наравно, не са овако неозбиљним људима, већ са далеко озбиљнијим окружењем. Чак је изнео и програм како би извукао Звезду из кризе.
Треба да верујем једном менаџеру? А зна се одлично ко стоји иза менаџера у Србији.
Доста је нама криминалаца у клубу и око њега.
Па, он није менаџер какви су овде. Ради се о озбиљном човеку који је створио велико име у шпанском фудбалу. Човеку који је многе садашње звезде Барселоне довео у ту Барселону.
Одлично, иду избори нек се кандидује, нек тај програм још мало разради до маја, окупи људе, па ћемо да видимо,  за сада има једног сигурног гласача.  Smile
Осули сте паљбу по свима, ал Просинечки сад није ни за шта крив. Ма дајте молим вас, да сачекамо још мало, још коју сезону без пехара, навикли смо. Колико тренера смо задњих година променили, а овај сад мора да остане. Пижон је смењен док смо били 1. на табели, а овај ће да остане док играмо као фк Зека Буљубаша из 618 лиге Србије.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Главни кривац је отеран! Време ће показати, а и резултати надам се... Просинечки ово, Просинечки оно... наравно да је и он грешио али ако погледамо партизан који има кљусе од тренера и неколико узастопних титула, а све заслугом скаутинг тима... Јефтиније од нас су куповали боље играче, а продавали их за далеко веће суме... Наш скаутинг је КУРАЦ у односу на њихов, а мали дебели је главни кривац био! Сада су испунили робију жељу што се тиче појачања, желео је Миливојевића из Рада, добио је, Младеновића из Борца такође. Почињу да се поклапају коцкице, очекујем препорођену звезду на пролеће!!!
Око Џаје се све стишало,овде се о томе не дискутује,медији се стишали,управа ћути!
Не желим да он буде почасни председник, неки саветник,ја сам уверен да све делије желе да он буде главна фигура у клубу,да он повлачи паметне потезе и да у управи има своје људе са којима може да ради!
Лукић да одмах оде,замишља себе као неког незаменљивог,НЕ МОЖЕ ТО ТАКО!
Џаја жели Просинечког,ја се слажем са тим да Роби мора да остане!
довели смо 7 младих играча,који желе да направе нешто!
ДА СЕ ЗВЕЗДИ ВРАТЕ ЛЕГЕНДЕ!!!

п.с. Ђука зајеби са тим.РОБИ ОСТАЈЕ ,ЈЕР ТО СВИ ЖЕЛИМО!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Против Џаје се води судски процес, то сувише лако заборављате.
Глупо је сад да га стављају на функцију јер су избори расписани. А уколико би се кандидовао за председника или нешто слично, осудили би га по кратком поступку.
За њега је најбоље да помогне као неки саветник.
Питања и одговори у вези са изборима

http://www.crvenazvezdafk.com/src/pitanj...ontent.htm

Супер је што Роби добија играче које жели,надам се да се ће до краја бити максимално испоштован,али сад не знам колико је реално очекивати неки бум на пролеће,ја  мислим да је ово оно што први пут радимо после ко зна колико мудро прављење тима и екипе,али не треба сметнути са ума да су ово све играчи са 18,19,20 година ја не би лично волео уколико на пролеће не бележимо неке феноменалне резултате опет требали да одрекнемо Робија,по мени он треба да сигурно без обзира на све остане у клубу до зиме 2012,а после по резултатима радити ако их нема,зна се.
Тешко,мислим да ће раније да иде најпре поштовајући и познавајући нашу традицију стрпљења.Без обзира какав је играч био, реално не успева баш све своје замисли верно да пренесе пуленима који би то и демонстрирали на терену.Сад је ваљда сам бирао играче па му је са тим и одговорност рада већа.Само скор из 3 наредна дербија уз неку апсолутно феноменалну игру током читавог пролећа може да га задржи ту где јесте.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)